Al kaze osiromasio jadan.
Bas kult osobe jbt.
Da budem priecizniji odrekao se svoje predsjednicke plate za humanitarne svrhe. Uz to jos totalno se posvetio predsjednikovanju na racun vodjenja privatnih firmii.Osmi Socrates wrote: ↑08/11/2024 03:48 Čuj sad ovog nije primao platu četiri godine. Hajd' svi argumenti, al' gdje baš to nađe.
jeza u ledja wrote: ↑08/11/2024 03:51 Frajer bolan grabi sakom i kapom, pravi grifter, gdje god moze i kako god moze. Zamisli samo svjetske seme koje je sebi i svojoj familiji napravio za prve 4 godine, i koliko ce tek u naredne. U grob ce otic sa hrpom vojnih tajni i povjerljivih info koje ce njegova djeca talit na svjetskom trzistu.
Al kaze osiromasio jadan.![]()
Bas kult osobe jbt.Sta cete kad krepa?
![]()
ovo ima istine direktno na njegovo ime, al to sto sklapa dealove ispod stola ili preko familije i njihovih firmi to se ne pikaOsmi Socrates wrote: ↑08/11/2024 03:48 Čuj sad ovog nije primao platu četiri godine. Hajd' svi argumenti, al' gdje baš to nađe.
I Kennedy je svoju platu donirao. I Hoover prije njega. Trump je, naravno, lagao, da je on prvi predsjednik koji je to uradio. I ti progutaš tu laž.stranac2 wrote: ↑08/11/2024 03:56Da budem priecizniji odrekao se svoje predsjednicke plate za humanitarne svrhe. Uz to jos totalno se posvetio predsjednikovanju na racun vodjenja privatnih firmii.Osmi Socrates wrote: ↑08/11/2024 03:48 Čuj sad ovog nije primao platu četiri godine. Hajd' svi argumenti, al' gdje baš to nađe.
Al eto to je izgleda movost za neke od vas
Razmisli dobio 13.6 miliona dolara covjek koji barata bills onima dolara kao to njemu nesto znaci.corolla02 wrote: ↑08/11/2024 04:09ovo ima istine direktno na njegovo ime, al to sto sklapa dealove ispod stola ili preko familije i njihovih firmi to se ne pikaOsmi Socrates wrote: ↑08/11/2024 03:48 Čuj sad ovog nije primao platu četiri godine. Hajd' svi argumenti, al' gdje baš to nađe.
kratko jasno typ je Al-Capone danasnjice ali na vlasti!
https://www.citizensforethics.org/repor ... residency/
pa, drug Jez svi govore da su pricali, a ja upravo zato zatrazih jedan dokaz o tome. bas, i upravo, iz razloga da ne bude generalisanje nakon bitke koje niko ne voli. evo, i ti sam samo kazes da su pricali... a ja sam samo pitao kad i gdje? ni ti nisi dao odgovor osim politickog. "pricali smo stalno o tome"... da je tako, onda bi ova slika sa onim natpisima bila posvuda prije izbora. ja se ne sjecam da je iko, igdje, postavio prije, nego samo sada nakon istih... slobodno me razuvjeri.jeza u ledja wrote: ↑08/11/2024 03:30Kako mislis dokaz jeboga ti, pa samo o tome su pricali, ad nauseam.belfy wrote: ↑08/11/2024 03:23kazes da je govoreno svaki dan - baci neki dokaz. bilo koji.jeza u ledja wrote: ↑08/11/2024 03:04
Ovo je bukvalno bilo ono sto je govoreno svaki dan na svakom mjestu zadnjih boga pitaj koliko godina.
Naravno da je u sferi sbb kbb, i tome je i problem, jer nedovoljno ljudi vise vjeruje u opasnost Trumpovog vodjenja drzave.
Ova slika iznad je necija zajebancija, a ti reagujes kao da si procitao ovo iz vrha DNC. Ovo nije “damage control”, vec neciji sarkazam.
General poslije bitke je upiranje prstom na neku stvar i onda samo o tome pametovat. Ovo nema veze s tim.
ja za boldano samo zatrazih dokaz.
nije. niti "generalisanje poslije bitke" znaci upiranje na jednu stvar. evo, u primjeru koji iskoristih prije ukazuju na vise njih. ne ja, nego oni.
no, ako ti kazes da nema veze onda ne vidim zasto ti ne bih vjerovao. pa jel tako?Upravo ce mnogi reci da su pricali o ovome i previse.
Niko ne voli generalisanje poslije bitke, to se slazem, samo ne vidim kako ovo iznad spada u to.
zakona, koga zakona, tako ti tvog bogastranac2 wrote: ↑08/11/2024 04:23Razmisli dobio 13.6 miliona dolara covjek koji barata bills onima dolara kao to njemu nesto znaci.corolla02 wrote: ↑08/11/2024 04:09ovo ima istine direktno na njegovo ime, al to sto sklapa dealove ispod stola ili preko familije i njihovih firmi to se ne pikaOsmi Socrates wrote: ↑08/11/2024 03:48 Čuj sad ovog nije primao platu četiri godine. Hajd' svi argumenti, al' gdje baš to nađe.
kratko jasno typ je Al-Capone danasnjice ali na vlasti!
https://www.citizensforethics.org/repor ... residency/
Vise bi privrijedio da nije bio predsjednik.
Recimo pogledaj Klinton par koje je izasao desetoduplo bogatiji poslije predsjednikovanja.
Svaki predsjednik isloristi pozociju u okviru zakona normala.
Samo sto je on jedini multimilioner i bez toga za razliku od drugih.
apsolutno ne mora da znaci da je losija strana za bilo koga. iako ga sam ne bih izabrao ikada, prosli put je dobro zatresao kavez i sada tu pusu neki drugi vjetrovi. sto ne znaci nista lose, uopste, ali nista ni dobro... ostaje tek da se vidi kako ce "biznismen" okrenuti Ameriku i u kom smjeru. tesko da ce on ista promijeniti u svom mandatu. sta je promijenio u proslom osim u odnosu prema Kini?corolla02 wrote: ↑08/11/2024 02:47Trump je apsolutno losija strana po Ameriku i srednju klasu ali eto dobro se prodo, nesto sto je cijeli zivot radio, tj. blefirao;belfy wrote: ↑08/11/2024 02:31ovo je, bukvalno, ono sto se zove "general nakon bitke". sto im ovo sve nisu predocili prije? ima li neko neki dokaz da jesu? (iako je i ovo sto ovdje pise u sferi "ako se dogodi")
cemu ovakva izvlacenja? nekon ovakvog debakla "damage control" u ovom vidu je besmislen... to su shvatili i svi u vrhu sa svim onim objavama. ali "neko" se potrudio da bude "pametniji". a onda dobije i pristalice... idiotluk.
ali eto 55Mil ljudi ne misli tako i sad smo tu gdje jesmo narednih 4g![]()
opet nije on dobio ove izbore, vec su demokrate porazene zbog svojih propusta
upravo tako, ali neki pokusavaju da brane tu tezu. ja zasigurno ne - kao sto se i vidi... ali sam jedini koji je propitujem. nisi je ni ti propitivao dok nisi vidio sta ja napisah, jel tako?Osmi Socrates wrote: ↑08/11/2024 04:31 Pa nije mogla slika biti takva prije izbora, jbg. Slika govori u prošlom vremenu, ko je glasao za šta. Nisu mogli prije izbora znati kako će glasati ljudi.
belfy wrote: ↑08/11/2024 04:37apsolutno ne mora da znaci da je losija strana za bilo koga. iako ga sam ne bih izabrao ikada, prosli put je dobro zatresao kavez i sada tu pusu neki drugi vjetrovi. sto ne znaci nista lose, uopste, ali nista ni dobro... ostaje tek da se vidi kako ce "biznismen" okrenuti Ameriku i u kom smjeru. tesko da ce on ista promijeniti u svom mandatu. sta je promijenio u proslom osim u odnosu prema Kini?corolla02 wrote: ↑08/11/2024 02:47Trump je apsolutno losija strana po Ameriku i srednju klasu ali eto dobro se prodo, nesto sto je cijeli zivot radio, tj. blefirao;belfy wrote: ↑08/11/2024 02:31
ovo je, bukvalno, ono sto se zove "general nakon bitke". sto im ovo sve nisu predocili prije? ima li neko neki dokaz da jesu? (iako je i ovo sto ovdje pise u sferi "ako se dogodi")
cemu ovakva izvlacenja? nekon ovakvog debakla "damage control" u ovom vidu je besmislen... to su shvatili i svi u vrhu sa svim onim objavama. ali "neko" se potrudio da bude "pametniji". a onda dobije i pristalice... idiotluk.
ali eto 55Mil ljudi ne misli tako i sad smo tu gdje jesmo narednih 4g![]()
opet nije on dobio ove izbore, vec su demokrate porazene zbog svojih propusta
Šta ću bolan propitivati? Ciničan komentar nekog Kamalinog glasača.belfy wrote: ↑08/11/2024 04:40upravo tako, ali neki pokusavaju da brane tu tezu. ja zasigurno ne - kao sto se i vidi... ali sam jedini koji je propitujem. nisi je ni ti propitivao dok nisi vidio sta ja napisah, jel tako?Osmi Socrates wrote: ↑08/11/2024 04:31 Pa nije mogla slika biti takva prije izbora, jbg. Slika govori u prošlom vremenu, ko je glasao za šta. Nisu mogli prije izbora znati kako će glasati ljudi.

House ce izgubiti sigurno, svaki predsjednik ga izgubi nakon 2 godine. Senat vjerovatno ne jer su sad nabili razliku. Ali ne vjerujem da to njemu nesto znaci u ovom trenutku, on je tu da otpusta i prijeti preko socijalnih mreza i da pravi lafo dealove u vanjskoj politici. Previse je lijen da lobira za neke zakone u Kongresu, a kamoli da pregovara sa demokratama u Senatu.Rob_Atl wrote: ↑08/11/2024 04:52 Bice on miran prve dvije godine da nebi izgubio house ili senat na midterms, ako uspiju to sacuvat njegove zadnje dvije godine onda ocekujte show, i sto je neko rekao unistit ce sve sto su demokrate napravile. I ako je rekao da mu nije obamacare prioritet siguran sam da ce ga skinuti do kraja mandata.
Vrati se na postove , mislim da treba da prochitas jedno 4, 5 puta al fokusiran da budes . Mozda skontas poentu .Osmi Socrates wrote: ↑08/11/2024 04:26 Zaboravljaš da si prvo tvrdio da je po izlasku iz Bijele Kuće Trump postao siromašniji nego što je bio kad je ušao u Bijelu kuću.![]()
Ni sam sebe ne pratiš kakve gluposti pišeš.
Vama Trumpovcima stvarno treba crtati.stranac2 wrote: ↑08/11/2024 04:58Veati se na postove , mislim da treba da prochitas jedno 4, 5 puta al fokisiran da budes . Mozda skontas poentu .Osmi Socrates wrote: ↑08/11/2024 04:26 Zaboravljaš da si prvo tvrdio da je po izlasku iz Bijele Kuće Trump postao siromašniji nego što je bio kad je ušao u Bijelu kuću.![]()
Ni sam sebe ne pratiš kakve gluposti pišeš.
Uglavnom drago mi je smo mi Bosnjaci iz NE bili na pravoj strani.
oh, da, itekako mozes, ali ovdje sirimo pricu dalje o onoj slici koju sam komentarisao, pa ce se izgubiti smisao, a ja mrzim da se ponavljam...Osmi Socrates wrote: ↑08/11/2024 04:45Šta ću bolan propitivati? Ciničan komentar nekog Kamalinog glasača.belfy wrote: ↑08/11/2024 04:40upravo tako, ali neki pokusavaju da brane tu tezu. ja zasigurno ne - kao sto se i vidi... ali sam jedini koji je propitujem. nisi je ni ti propitivao dok nisi vidio sta ja napisah, jel tako?Osmi Socrates wrote: ↑08/11/2024 04:31 Pa nije mogla slika biti takva prije izbora, jbg. Slika govori u prošlom vremenu, ko je glasao za šta. Nisu mogli prije izbora znati kako će glasati ljudi.
Ne možeš biti ciničan prije izbora. Gledaš da istakneš neku pozitivnu poruku o sebi i istakneš šta je negativno kod protivnika. Oni su to itekako radili.
Ono što nisu uspjeli uraditi je da dovoljno distanciraju Kamalu od Bidena. Ne znam ni da li je to bilo moguće. Možda da je bila duža kampanja.