Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sime_cipol wrote: ↑28/10/2024 22:15
Joj jadova dedemi
Dok su Ronaldo, Modrić, Benzema osvajali nisu se ljutili, sad se uvrijedili
A zasto bi se ljutili. Jeli to Oni nisu zasluzili ili.??
Ublehasi sto dijele ovo.. izbalici sliku tima reala bez vinicijusa
Ljudi imaju licnih problema s njim izgleda..
Koji cirkus kad onaj martinez dobije nagradu za najboljeg golmana.
Da je zaslužio dobio bi nagradu. Jednostavno.
Rodri je zasluženo dobio. Covjek dirigent u MC, dirigent u Spaniji koja je suvereno, bez poraza osvojila EP. Uvijek se u ovim izborima vise cijenio rezultat sa reprezentacijom nego u klubovima. Vise srece drugi put i manje kmekmekanja u klubu.
sime_cipol wrote: ↑29/10/2024 08:40
Rodri je zasluženo dobio. Covjek dirigent u MC, dirigent u Spaniji koja je suvereno, bez poraza osvojila EP. Uvijek se u ovim izborima vise cijenio rezultat sa reprezentacijom nego u klubovima. Vise srece drugi put i manje kmekmekanja u klubu.
svabe bi imale stosta reci o osvajanju eura
Slažem se, Svabe su ostecene, ali To nije do Rodrija, Spanaca. To neka vide sa UEFAom i sudijom Taylorom.
svabe bi imale stosta reci o osvajanju eura
Imale bi svabe dosta toga reci o par sumnjivih osvojenih L.S.
Vini je odlican igrac ali je razmazeno deriste i to mu se debelo vratilo ne izborom jer je omrazen u javnosti. Ne znam na osnovu cega je Rodri dobio zlatnu loptu.
sime_cipol wrote: ↑28/10/2024 22:15
Joj jadova dedemi
Dok su Ronaldo, Modrić, Benzema osvajali nisu se ljutili, sad se uvrijedili
A zasto bi se ljutili. Jeli to Oni nisu zasluzili ili.??
Ublehasi sto dijele ovo.. izbalici sliku tima reala bez vinicijusa
Ljudi imaju licnih problema s njim izgleda..
Koji cirkus kad onaj martinez dobije nagradu za najboljeg golmana.
Bez dileme da njegovo ponasanje ne odgovara onom sto ponekad pokazuje na terenu. Neki te rasisticke prozivke presute a nije da ih nema. Kod njega su nasli boljku. I stalno ga bockaju. A to rade da bih ga izbacili iz takta.. a on nasjeda na svaku..
@Chmoljo
Ali sto se tice francuske i obrazlozenja. Zbog cega sta i kako.
Kad kurva prica i postenju. Kolijevka rasizma daje nekom casove morala. Njihova uloga u ratu u BiH ‘90-tih i sta su nam politicki radili ogadila mi komplet naciju. I dan danas bi se mjesali u svjetske konflikte kao neki lazni neutralac ali niko ih ne je**be ni 1%
Sto se tice rodrija tip je bez skandala povucen i posvecen fudbalu. Da je neki materijal za nagarade jeste. Ali onakvih ko rodri ima bar 10-tak prosle sezone. Najmanje. Ali eto. Cestitam mu..
Altsa wrote: ↑29/10/2024 12:40
Vini je odlican igrac ali je razmazeno deriste i to mu se debelo vratilo ne izborom jer je omrazen u javnosti. Ne znam na osnovu cega je Rodri dobio zlatnu loptu.
Jel nagrada za najboljeg igraca ili za lijepo vaspitanje?
Koliko vas upali tv da vidi kako Rodri zaustavlja napade ?
I Kante je to savrseno radio npr.
Nemoj mene gurat u to. Ja smatram da Rodri ni pod razno nije trebao da dobije ZL. Vini je zasluzio sa igrama ali mu je ponasanje seljacko.
Nemoj mene gurat u to. Ja smatram da Rodri ni pod razno nije trebao da dobije ZL. Vini je zasluzio sa igrama ali mu je ponasanje seljacko.
A repliciram jer se to bas cesto provlaci.
Vini zna bit gad i svima je to jasno, vecinu nervira ali ono sto radi za tim i kakav uticaj na igru ima je top.
Kontam ta nagrada odjednom postala kao nagrada za lijepo ponašanje.
Rodri je super igrac, 90% ekipa bar bi ga rado kod sebe ali najbolji na svijetu tokom jedne sezone, ne znam bas.
Nebitno je, bezveze trosimo slova ali ako ima 3% obicnih gledalaca ove igre da upali tv i jedva ceka njegovu partiju svaka cast.
Bravo Milan.
Nakon kupovine MBapea ja navijam svaki Realov poraz. Igrač koji je unio lošu atmosferu u klub, koji ke Rodriga bacio u drugi plan. Apsolutno beskorisna kupovina. Bolje da su tražili zamjenu za Krosa. Jer Camavinga nije taj kapacitet ni blizu.
Ma kornjača ce prikriti sve nedostatke, nemanje zamjene za Krosa i Modrica, nemanje devetke, nemanje opcija u odbrani...
Bravo Pero.
Kupi covjeka na kojeg je drko godinama za velike pare i u timu imas evo drugog igraca na svijetu pa ih ne smijes zamjenit jer mladi brazilac i turcin jbg nisu imena.
B6Redhell wrote: ↑06/11/2024 14:09
Statistika mbappea u LG je 30 suteva u okvir gola i jedan gol.
Jbte pa ante budimir iz osusne je za ovog glogoter svijetske klase..
Mislim da ne bi bio los vezni red.
Ima i snage i kreacije i cvrstine i brzine.
Odbrana je propusna al to je svak znao. Nije Perez trebao smirivati ego preko kornjače. Jest dobar i sve al bilo je precih pozicija.
BHF_Manijak wrote: ↑06/11/2024 15:12
A sta bi s tim malim na kraju, Ardom? Poceo je bio nakon Eura, nada, talenat, ha hu i nestade momak sa lica zemlje?
Pa nestade. Kad god sam gledao reprezentacije on je duplo bolji od onog turcina iz Juventusa. E taj mali tamo rastura a ovaj u Madridu nista. Isto i Endrik. Jbg valja klupirat Kilijana.