Invalid je uvijek i bio. Samo što je igrao u Francuskoj pa ga proglasiše nekakvim vrsnim napadačem. Meni se on nikad nije sviđao, obični trošač napada.
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#33427 Re: Real Madrid C.F.
Real nije toplo hladno ove sezone nego hladno hladno. Sve utakmice su bile ziva patnja za gledati, mozda su jednu dosad razbili.
Rezultati su bili dobri, ima i bodova, ali igra nikakva. Realizacija najslabija tacka.
Ovaj poraz im mozda dobro dodje, vrijeme je da se uozbilje i da mijenjaju ono sto ne stima.
A Ancelotiju zamjeram klupiranje Arde, koji bi trebao biti buducnost kluba, a forsiranje penzionera Modrica. Sta ce dijete nauciti ako ga svake prestupne uvedes 5 minuta.
Ljuta sam na njih, ufff
- B6Redhell
#33428 Re: Real Madrid C.F.
Ni glave a ni repa. 
One golove levandovskog bi ja mogo dati pored onakve odbrane
Kylian sjebo komplet ekipu od kako je doso. imo sam neku nadu da ce praviti razliku. I pravi je. Tip osim brzine. Nista nema, nula.
Odbrana cijelu sezonu amaterska. Vazda se pitam tipovi poput mendija sta rade u realu. balvan na nogama toliko i inteligentan
Vasquez nula isto.
Carlo ako ne zatrazi pojacanje za odbranu u jan. I ne izbaci mbapea iz pocetnog sastava i uvrsti u zamjenu . . Ovakva ce biti cijela sezona..
Kylian sjebo komplet ekipu od kako je doso. imo sam neku nadu da ce praviti razliku. I pravi je. Tip osim brzine. Nista nema, nula.
Odbrana cijelu sezonu amaterska. Vazda se pitam tipovi poput mendija sta rade u realu. balvan na nogama toliko i inteligentan
Vasquez nula isto.
Carlo ako ne zatrazi pojacanje za odbranu u jan. I ne izbaci mbapea iz pocetnog sastava i uvrsti u zamjenu . . Ovakva ce biti cijela sezona..
- Ludzak
#33429 Re: Real Madrid C.F.
Real otkako ke Mbape došao, vjerovatno mislili da će tada mljeti protivnike, stoje dosta visoko na terenu zato im odbrana i zakazuje. Militao i Ridiger ne mogu se pohvaliti nekom brzinom zato često i ispadaju.
- luckylaka
#33430 Re: Real Madrid C.F.
Eno na drugoj temi momak pita ima li Real skolu fudbala,pa ne mozes samo kupovati,Ok mozda bi i Barsa kupovala da ima para ali ovo se za sada pokazalo odlicni,djeca od 17-18 godina odlicno se snalazeB6Redhell wrote: ↑26/10/2024 23:24 Ni glave a ni repa.
Vasquez nula isto.
- B6Redhell
#33431 Re: Real Madrid C.F.
Djeca su zeljna dokazivanja. I za ono trcanje na svaku loptuluckylaka wrote: ↑27/10/2024 00:10Eno na drugoj temi momak pita ima li Real skolu fudbala,pa ne mozes samo kupovati,Ok mozda bi i Barsa kupovala da ima para ali ovo se za sada pokazalo odlicni,djeca od 17-18 godina odlicno se snalazeB6Redhell wrote: ↑26/10/2024 23:24 Ni glave a ni repa.
Vasquez nula isto.
A skole imaju svi. Samo sto neki zaradjuju, neki ne
Mare. A neki koriste to, kao vasa barca. Samo sto se to nekad i ne isplati. Dijete drzis i placas ga 5-10 godina i takvih hiljade i hoce li biti od njeg sta ili ne.. ..
barci se to otplatilo. Imali su dvije dobre ture do sad.
Nego simpatizeri barce vole ponekad da se udare u prsa kako im je skola dala. Ali to samo kad se pobjedjuje.. opravdano..
Nazad na gotov materijal. Real je itekako prolazio jeftino ili djaba za dobre zvjezde
Puno se spominje ovaj mbappe i njegova kupovina. I to ne kontam nikako. Pa frajer doso djaba. Mada bolje i da nije…
- Point.
#33432 Re: Real Madrid C.F.
El Debaclo

-
kory_galaktikos
#33433 Re: Real Madrid C.F.
Eto pero yebo te kornjača. Usro je sve sto se moglo. Ziceri, ofsajdi... Veceras su izgledali kao atletski a ne fudbalski klub.
Rezultat nije bas realan, al ko te pita.
Trpacina. Sad neka se vade i ganjaju ih.
-
Crvena Tifoza
- ultima_palabra
#33435 Re: Real Madrid C.F.
Ne treba pretjerivati, centimetri su odlucivali u dosta situacija, prvo poluvrijeme je moglo lako biti 2-0. Pa onda Mendy onako amaterski ne napravi ofsajd zamku i sve krene nizbrdo.
-
Crvena Tifoza
#33436 Re: Real Madrid C.F.
Malo li su četiri komada.
Nije bio minimalni rezultat ili dva razlike, pa da se pretjeriva.
Fudbal i jeste igra greški, i svaki taj centimetar je greška.
Nije bio minimalni rezultat ili dva razlike, pa da se pretjeriva.
Fudbal i jeste igra greški, i svaki taj centimetar je greška.
- Logovan
#33438 Re: Real Madrid C.F.
A eto Real nije imao nikako šansi pa je realan rezultat 0:6.Crvena Tifoza wrote: ↑27/10/2024 01:43
I nije realan rezultat.
Moglo je komotno biti šest nula.
Dobro su se na kraju provukli.
Posebno kad sudija produži samo 2 minute.![]()
-
Mustang1
#33439 Re: Real Madrid C.F.
Pa i nije kad je svaka njihova sansa bila ofsajdLogovan wrote: ↑27/10/2024 09:03A eto Real nije imao nikako šansi pa je realan rezultat 0:6.Crvena Tifoza wrote: ↑27/10/2024 01:43
I nije realan rezultat.
Moglo je komotno biti šest nula.
Dobro su se na kraju provukli.
Posebno kad sudija produži samo 2 minute.![]()
-
kory_galaktikos
#33440 Re: Real Madrid C.F.
Ma rezultat jest visok, natamburali ih i ok. Ali nije ni blizu realnog stanja na terenu.
Em se kornjača ispromasivao em sitni ofsajdi. Ok sve je to sta bi bilo kad bi bilo.
Jest glupo izgubit pogotovo 0:4 ali da vidimo hoce li ispravit greske. Materijala ima.
Sad neka se sibaju.
Em se kornjača ispromasivao em sitni ofsajdi. Ok sve je to sta bi bilo kad bi bilo.
Jest glupo izgubit pogotovo 0:4 ali da vidimo hoce li ispravit greske. Materijala ima.
Sad neka se sibaju.
- Ludzak
#33441 Re: Real Madrid C.F.
Iskreno i nije realan, realno je trebalo biti 0:6kory_galaktikos wrote: ↑27/10/2024 01:34 Eto pero yebo te kornjača. Usro je sve sto se moglo. Ziceri, ofsajdi... Veceras su izgledali kao atletski a ne fudbalski klub.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#33442 Re: Real Madrid C.F.
Ma nek se ovo desilo, bolje da popravljaju sad nego kad bude prekasno.
Ko je gledao dosadasnje utakmice Reala, nije ocekivao pobjedu.
Nije mi toliko sto je Mbappe ispao promasaj, vise mi je krivo sto je on nekako ugusio Bellinghama. Jude je postao nevidljiv.
Ko je gledao dosadasnje utakmice Reala, nije ocekivao pobjedu.
Nije mi toliko sto je Mbappe ispao promasaj, vise mi je krivo sto je on nekako ugusio Bellinghama. Jude je postao nevidljiv.
- Ludzak
#33443 Re: Real Madrid C.F.
Ma i Belingham je tipični napuhani Englez.
-
kory_galaktikos
#33444 Re: Real Madrid C.F.
Jest kad bi se brojale prilike samo jedne ekipe.Ludzak wrote: ↑27/10/2024 10:44Iskreno i nije realan, realno je trebalo biti 0:6kory_galaktikos wrote: ↑27/10/2024 01:34 Eto pero yebo te kornjača. Usro je sve sto se moglo. Ziceri, ofsajdi... Veceras su izgledali kao atletski a ne fudbalski klub.
Mislim bezveze je sad o tome, ljudi ih natamburali i kraj price.
- Ludzak
#33445 Re: Real Madrid C.F.
Real je bio bolji samo u broju ofsajda.kory_galaktikos wrote: ↑27/10/2024 12:11Jest kad bi se brojale prilike samo jedne ekipe.Ludzak wrote: ↑27/10/2024 10:44Iskreno i nije realan, realno je trebalo biti 0:6kory_galaktikos wrote: ↑27/10/2024 01:34 Eto pero yebo te kornjača. Usro je sve sto se moglo. Ziceri, ofsajdi... Veceras su izgledali kao atletski a ne fudbalski klub.
-
JelBistro
- Grijem se na: kratkih rukava
- Vozim: isključivo VW, Audi
#33446 Re: Real Madrid C.F.
Upravo tako.kory_galaktikos wrote: ↑27/10/2024 12:11
Jest kad bi se brojale prilike samo jedne ekipe.
Sad bi stoka tjerala Mbappea, nevalja Bellingham ,Mendy
Ovom Realu treba prilagodba, novi sistem i plus tu dodaj izostanak nekoliko igrača rezultat
je kakav jeste.
Za kritike jesu i to sve i jedan, ali popili su čisto, regularno , moglo je biti svašta
Ovako Hala Madrid
- B6Redhell
#33447 Re: Real Madrid C.F.
Malo off topic. Pisao sam ovo prosle godine. Ispadam rasista. Ali nazalost to je realnost. Obojeni igraci su poprilicno limitirani sto se tice fudbala. Fizicki jaki ili brzi. I to je to…. Nema pametne igre, pasova ili nekih promjena taktike kad igraju. camavinga kao na maratonu kad uzme loptu on ne zna gdje trci samo je vazno prema protivnickom golu trcati. Mbappe slican profil, Tuchamendi srednja zalost. Rudrigera vadi visina i snaga orjentir nula.. judea isto spasava visina i snaga, brzina tehnike slaba a za tu poziciju moras imati to…. za mendija nebih da trosim prostor i slova. Tip stožina.. vini nekad zna poslati fin pas i to je to. Pero ih nagomilo a nije to lahko carlu ni trenirati. Ustvari nema tu treniranja. Vecinom igraju kako hoce..
-
kory_galaktikos
#33448 Re: Real Madrid C.F.
Ovom Madridu treba napadac, devetka. Igraju samo na snagu i brzinu. Moze to i prolazit ali nije ba to to.JelBistro wrote: ↑27/10/2024 13:42Upravo tako.kory_galaktikos wrote: ↑27/10/2024 12:11
Jest kad bi se brojale prilike samo jedne ekipe.
Sad bi stoka tjerala Mbappea, nevalja Bellingham ,Mendy![]()
Ovom Realu treba prilagodba, novi sistem i plus tu dodaj izostanak nekoliko igrača rezultat
je kakav jeste.
Za kritike jesu i to sve i jedan, ali popili su čisto, regularno , moglo je biti svašta
Ovako Hala Madrid
Pored napadaca potreban je veznjak koji ce zamjeniti kroosa i modrica. Postali su atletski klub. Strasni su u tranziciji ali kad zasteka realizacija kao protiv barse eto nayebes.
Imaju oni kvalitet, daleko od toga da je ista izgubljeno ali fudbal im bezveze.
I kad god sam gledao Tursku reprezentaciju Arda je dosta bolji od onog iz Juventusa. U Madridu priliku gotov da ne dobija a ovaj mali evo udje protiv Intera i sa 4:2 vrati na 4:4.
- Logovan
#33449 Re: Real Madrid C.F.
Ancelotti 
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#33450 Re: Real Madrid C.F.
Joj jadova dedemi
Dok su Ronaldo, Modrić, Benzema osvajali nisu se ljutili, sad se uvrijedili
Dok su Ronaldo, Modrić, Benzema osvajali nisu se ljutili, sad se uvrijedili