Da, i ja nisam nesto za to… G4 je meni nivo iznad svega ostalog sto sam gledao…zomri wrote: ↑24/10/2024 16:03 Bude nešto sniženja krajem godine, tako da ću i ja to rješavati tamo početkom decembra. Biće sigurno boljih ponuda nego sada.
Eh sad htio bih onaj one connect box od samsunga, ali nisam baš siguran da želim onaj antirefleksivni premaz. Gledam recenzije i neki ga hvale neki su protiv njega, tako da po svemu se čini da je ove godine G4 najbolji flagship. S95c u 77 veličini nema u ponudi više, a bio bi fin kompromis.
Danas sam testirao opet malo TVove iz ove silne bosanske ponude, i X90L mi i dalje izgleda okej, ali uporedo sa A95Lom, doduse u 55in, sto imaju u TechnoMagu, da kaazemo da je to nivo kvaliteta slike kakav daje i G4, znatno je bolja slika na A95Lu…
Tako da sam sad nigdje, cekam jos ponude za G4, a dobio sam za B9 85in, sitnih 9299… Tako da mi se smijesi x90L jer za to malo kvaliteta sto bih dobio sa B7 gubim 13 incha, sto mi je iskreno veci wow factor od 20=30% bolje slike, ali naravno svako ima svoje.