duh_sa_sjekirom wrote: ↑24/10/2024 06:32
Haris033 wrote: ↑23/10/2024 22:45
duh_sa_sjekirom wrote: ↑23/10/2024 21:35
Veze ti nemaš...
Grijanje radi u martu i većinu aprila, struĆnjak....
I naravno da sam zadovoljan uslugom, evo trenutno 25 u stanu. Baš ugodno
I čuj grijanje u augustu...na +30....

Kakav genijalac...
Ma, ko mi je to ljut?!
Naravno da zna biti hladno i u avgustu. Ne u uvijek, ali zna se desiti .
Kod tebe sada 25, kod mene 27. Ja plaćam 30KM, a ti 200+ KM.
Obzirom da imam mnogo rodbine i prijatelja koji žive na Dobrinji, AP, Grbavici, Č. Vili, itd, a koji nisu na forumu, više sam nego upoznat sa grijanjem u danima i mjesecima mimo novembra-marta i gle čuda, svi se slažu da im se ne isporučuje grijanje kako bi trebalo, te da je preskupo!
Zato, sa tvojim mišljenjem se mogu složiti samo neznalice i uhljebi iz Toplana. U kojoj si ti grupi ljudi od ove dvije, baš me briga..
Ti nisi dobro, druže...koja je svrha tvoga pisanja uopće? Šta hoćeš da dokažeš? Koga boli ćuna kako se ti griješ i koliko plaćaš? Eto, uštedio si i šta sad?
Čuj, u augustu hladno da se mora paliti grijanje?

Gdje ti ziviš, jarugo....
Btw, kod mene je tako dobro grijanje da ću im ovaj mjesec dati gratis 10% na račun...
Nit sam ti drug, nit jaruga.
Uhvatio se avgusta jer si svjestan da sve što sam napisao je istina!
Toplane su firma kojoj je vlast omogućila da građanima KS bukvalno otima novac tokom cijele godine, a uslugu grijanja ne isporučuje u svim mjesecima.
Tako je bilo u aprilu i maju ove godine, baš kao i cijeli septembar (koji je bio hladan) i početak oktobra, kao i u prethodnim godinama.
Za razliku od tebe koji ćeš im dati 10%

, drugi nemaju novaca za bacanje, i sigurno bi im dobro došao iznos paušala koji plaćaju, kao i niže cijene grijanja..
To sam pisao i prije, a pošto ti loše kontaš, morao ponoviti