Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#68601 Re: Zeničani
Upravi si u večini ovog...
Ja mislim da niko to ne spori ovdje..
Al ne može niko reci da Čelik nije simbol Zenice...
Ja mislim da niko to ne spori ovdje..
Al ne može niko reci da Čelik nije simbol Zenice...
-
skoronikako
#68602 Re: Zeničani
Cuj problem navijaci koji saraju znakove? Pretpostavljam da nam kolega zivi na podrucju Novog Sehera jer su jedino tu znakovi isarani sa "Rz88", a ironija je da to nisu uradili Robijasi.
Nego, koliko je to Fuad izdvojio za Celik? Budzet grada 140+ miliona, Celik dobio ove godine 525.000 KM. 324.000 KM na ime uplata za reprogram (koje je Fuad pristao placati kada je Turcin bio u klubu) i 200.000 KM na ime obecanja i sporazuma da ce vratiti kirije koje placaju zakupci ispod Zapada.
Nego, koliko je to Fuad izdvojio za Celik? Budzet grada 140+ miliona, Celik dobio ove godine 525.000 KM. 324.000 KM na ime uplata za reprogram (koje je Fuad pristao placati kada je Turcin bio u klubu) i 200.000 KM na ime obecanja i sporazuma da ce vratiti kirije koje placaju zakupci ispod Zapada.
-
kuglanje_ze
#68603 Re: Zeničani
Fascinantno je kako se stanovnici Zenice u sve razumiju, a grad prop'o k'o kauč. Sve goli stručnjaci na svim poljima, očekivat je svemirsku stanicu na Crkvičkom brdu, a u gradu nema čestitog restorana. I pored tako stručnih lica gradom već treći mandat upravlja čovjek koji nije Zenicu do rata vidio, a u gradskom vijeću kultura komunikacije kao na Grmečkoj koridi, ako ne i gore.
A jedna tema podijeli grad jače od bilo koje druge. Na riječ Čelik skoče svi, i oni koji se razumiju i oni koji se ne razumiju, i oni koji prate svaku utakmicu, kao i oni koji možda nikad na stadion nisu ušli. I svi znaju stanje u klubu, ko je šta ukro, ko je kome dužan, poznaju zakon o udruženjima građana, privatizaciju, udjele, "čovjeka s parama", imaju rješenje u rukama... A pri tome ne prate oni to.
Isto kao što ne prate ni kulturu, ni druge sportove, u muzeju nisu bili godinama (jebo to, bezeze), knjigu neku zadnji put pročitali u srednjoj "za lektiru", u kino se ode jednom godišnje, ali se o svemu sve zna.
Jadno, prije svega jadno.
A jedna tema podijeli grad jače od bilo koje druge. Na riječ Čelik skoče svi, i oni koji se razumiju i oni koji se ne razumiju, i oni koji prate svaku utakmicu, kao i oni koji možda nikad na stadion nisu ušli. I svi znaju stanje u klubu, ko je šta ukro, ko je kome dužan, poznaju zakon o udruženjima građana, privatizaciju, udjele, "čovjeka s parama", imaju rješenje u rukama... A pri tome ne prate oni to.
Isto kao što ne prate ni kulturu, ni druge sportove, u muzeju nisu bili godinama (jebo to, bezeze), knjigu neku zadnji put pročitali u srednjoj "za lektiru", u kino se ode jednom godišnje, ali se o svemu sve zna.
Jadno, prije svega jadno.
- Zaitsev
#68604 Re: Zeničani
Nastavi ti gledati "korist", noge ćete svi lomiti kad rezultati dođu, a doći će. I tada ću biti i ovdje, isto kao i na ulici i bilo gdje da svakom od vas takvih kažem da vas nataknem na neku stvar. Kome Čelik ne treba, ne treba ni on Čeliku. Svi ste ekonomi, filozofi, pravnici, qrci, palci. Svi ste i Murinjo i Guardiola i Fabrizio Romano i Bekim Pašalić. Svi sve znate. Isto da ja ili bilo ko vama može promijeniti to sitnodušje. Ne može. Rođeni ste takvi i umrijećete takvi. Sitni, negativni, nebitni. Ti da si na dva gostovanja otišao kao navijač, a ne kao neko kome je nafur bio napiti se i družiti se malo, pa pričati okolo, ne bi nikad imao takvo mišljenje o Čeliku niti bi mogao prevaliti preko jezika to "dreka, vriska, cika oko ničega". Ja sam obišao BiH, uzduž i poprijeko, kao Robijaš, i smijao se i plakao kao malo dijete zbog Čelika, kazni i kazni se naplaćao, 6 mjeseci uslovno osuđen zbog Čelika i grupe. 10 godina nisam Robijaš, ali firma mi je 12 igrač, pločica na Čeličnom zidu, sezonska karta. Sve bih opet isto. Nedavno sam rekao isto tako jednom velikom "lokal-patrioti" kad kaže ma proći će i to, skontaće raja odustaće od svega pa šta ćete onda. ONDA ĆE NAS OPET BITI PRVO 3, PA 5, PA 50, PA 100. Ima nas Zeničana još malo, nije baš sve džutalj poklopio. Jednom sam pisao, vrata stadiona su otvorena za svakoga. Pokušajte doći jednom, da vidite kako izgleda nešto gdje nema stranke ili babe da te pogura i gurne. Gdje se zna šta ko i kako radi i gdje je sve transparentno do srži. E zato smo se borili i izborili i super nam je, super je i Čeliku! Nikad bolje nije bilo, a biće još bolje. Džutalj će uvijek tražiti nešto da pljuje i umanji, a mi i Čelik samo rastemo. Polako, sitnim koracima, ali zdravo i ispravno.
- Zaitsev
#68605 Re: Zeničani
@kamberovica polje svaka ti je ka' u Njegoša! 
-
kuglanje_ze
#68606 Re: Zeničani
Ne treba se uopšte truditi. Klošari su to. Doći će kad dođu rezultati, drugu priču pričati.
Do tad, slijedi vikend u Olovu. A Čelik vrijedi zbog ove djece, lijepo ih je vidjeti kako traže autograme i kako im je drago kad se uslikaju sa momcima u crno-crvenim dresovima.
https://youtu.be/HmPdg9SwZ5k?si=4R52NSuQLRG-DSzz
- Ja_Ja
#68607 Re: Zeničani
Nakon reda čevapara i dobrih treba došlo vrijeme da se opet piše o Čeliku (belfy je kriv), hajde fino. Meni je ovaj fenomen bolikrca interesantan. Grad nam gubi svoj prepoznatljiv identitet a novi nam se gradi na stvarima koje su očajne poput cajki u gradu, nekih polu sajmova oko Bosanke te postajemo sredina apsolutne indolentnosti o svemu. Posjeta na kluturno-umjetničkim događajima očajna, ali zato Pezić napuni Bilimište kao nekad KK Čelik pa i više. U suštini nemam ništa protiv toga ali to je odraz promejene u gradu. Sutra da krenu štemati prozore po zgradama neko bi rekao boli me ona stvar za time ne dotiče me. Slažem se s jednim od predhodnih komentara da bi svi nešto da pametuju ali malo ko šta da uradi. Nakon 20 i više godina brutalne krađe u klubu, dođe grupa ljudi koja stvori finu priču, natjera one koji su pravili dugove da se aktivno uključe u riješavanje istih, zasuće rukave i svojim radom krene stvarati vrijednost od koje su opet u stanju vratiti još više dugova i onda se nađu likovi da kude. Ako ni zbog čega drugog, Čelik bi se morao podržati zbog svog zdravog pristupa koji ne vjerujem da je od rata na ovamo ne samo viđen u našem gradu već u državi. Ebi ga najlakše se posrati po svemu i reči boli mene klinac za to jer me ne interesuje. I mene boli klinac za mnogim stvarima ali najmanje što mogu da uradim jeste da ne vokalizujem svoj bolikrc jer možda ima onih koji bi te stvari podržali.
Ovo ne pišem samo zbog Čelika iako mislim da je istinski jedna od najsvjetlijih priča koju ovaj grad priča u poslijednjim 20 i kusur godina. Već između ostalog i zbog na žalost POJEDINACA koji se lavovski bore i stvaraju lijepe priče sa malo ili nimalo pomoći a ne rijetko i kuđenja ili otvorenog protivljenja. Neki od onih koji mi padaju na pamet uključuju Afana koji je uradio za turizam u ovom gradu ogroman posao, ili onog Kubata od ramazanskih liga do rijeka BiH preko koji se odradio lavovski posao ne samo u našem gradu već i u čitavoj državi, ali i tu ljudi nađu manu.
Fakat su mi ljudi enigma koji rade ili pričaju protiv sebe a ne rijetko i protiv svojih interesa.
Ovo ne pišem samo zbog Čelika iako mislim da je istinski jedna od najsvjetlijih priča koju ovaj grad priča u poslijednjim 20 i kusur godina. Već između ostalog i zbog na žalost POJEDINACA koji se lavovski bore i stvaraju lijepe priče sa malo ili nimalo pomoći a ne rijetko i kuđenja ili otvorenog protivljenja. Neki od onih koji mi padaju na pamet uključuju Afana koji je uradio za turizam u ovom gradu ogroman posao, ili onog Kubata od ramazanskih liga do rijeka BiH preko koji se odradio lavovski posao ne samo u našem gradu već i u čitavoj državi, ali i tu ljudi nađu manu.
Fakat su mi ljudi enigma koji rade ili pričaju protiv sebe a ne rijetko i protiv svojih interesa.
-
c_g
#68609 Re: Zeničani
Prije par sedmica sa djevojkom se upitim na Smetove, nismo dugo, reko malo prosetat do spomenika. Dok smo dosli do spomenika jedno 100 auta je pored nas proslo, a da ne pricam o tome sto smo par puta mogli da izginemo od quadova.
Medjutim, najjaca stvar koju sam vidio, posto je bilo 300 auta gore ako ne i vise, odlucili smo od spomenika da krenemo desno malo setati po livadi, bez texta sam ostao kad sam vidio auto na pola livade stoji. Od spomenika je brat desno smoto, da udara valjda zensku
- Zaitsev
#68610 Re: Zeničani
Ima ovih "trebača" na ovom forumu više nego igdje, sad će se aktivirati sa svojim specijalom - TREBALO BI. Jadna ti majka, kad krenu trebalo bi ovo, trebalo bi ono. Svi g...., niko ne zna šta bi trebalo osim njih. Od Kellys čipsa masnim prstima opletu po tastaturi utripavši da su superheroji, da oni kažu širim narodnim masama šta bi trebalo. Niko qrcem nije mrdnuo konkretno za nešto, al' nikad.c_g wrote: ↑20/10/2024 23:59Prije par sedmica sa djevojkom se upitim na Smetove, nismo dugo, reko malo prosetat do spomenika. Dok smo dosli do spomenika jedno 100 auta je pored nas proslo, a da ne pricam o tome sto smo par puta mogli da izginemo od quadova.
Medjutim, najjaca stvar koju sam vidio, posto je bilo 300 auta gore ako ne i vise, odlucili smo od spomenika da krenemo desno malo setati po livadi, bez texta sam ostao kad sam vidio auto na pola livade stoji. Od spomenika je brat desno smoto, da udara valjda zensku![]()
-
zona072
#68611 Re: Zeničani
Da li bi ti to sve takodjer prenio na BNP ? Da li po tebi postoji razlika izmedju BNPa i bilo koje firme ? Ovo pitam zato sto sve pripada pod ministarstvo za KULTURU I SPORTclio_dci120 wrote: ↑20/10/2024 14:01 Prije svega, da odgovorim Zaitsevu - nemam nista protiv Celika, naprotiv, moze se reci da je simbol Zenice, i Grad im je dao koliko shvatam stadion na korištenje. Dosta od grada. Ako sam upratio, ti vodis ili si vlasnik nekakvog kafica. Znaci, sam sebi uplacujes doprinose, poreze i ostale naknade, izmirujes place radnicima, ako nesto zakasnis, ako vidis da ides u minus, ti ces to gasiti. A nece ti niko doci sa strane i pomoci, osim mozda najblize rodbine. Meni nema razlika izmedju bilo koje firme i Celika.
Grad kao grad, nase javne pare, treba da usmjerava tamo gdje je potrebno ostvarivanje javnog interesa - da imamo apoteku 24h, ako je nerentabilno da ista radi po noci, da imamo dobru zdravstvenu zastitu u Dom Zdravlja, tj. da isti ima savremene aprate i sl, evo najbolji primjer nova zgrada hitne pomoci. Ostvarivanje javnog interesa bi bilo da i da Grad ima komunalno preduzece u svom vlasnistvu, koje nece gledati je li isplativo poslati kamion svaki dan da se opere ulica, a sada imamo privatno preduzece kojem je logicno ekonomicnost poslovanja na prvom mjestu.
Znaci, sto se tice sporta, javni interes je da Arena bude besplatna omladinskim klubovima, klubovima koji treniraju djecu, da se pomogne omladinski sport. Davno je trebalo omoguciti privatizaciju u sportu, ili ici sa Celikom kao Sarajevo, predati upravljacka prava i to je to. Ako moze finansijski biti na nuli ili pozitivno poslovati, eto im ga, ako ne moze, vala ne treba ni Grad da dotira sredstva, od mene je veliki minus Fudi sto je marke dao za Celik.
Smetovi moraju biti prirotet, ja ne idem gore tefericiti, niti ostavljati smece, nego prohodati da udahnem cistog zraka, kao i svi roditelji sa malom djecom, kojima je to jedino mjesto gdje se mogu naudisati cistog zraka. Kako sam razumio, kanton je obezbjedio sredstva, ali Grad jos uvijek nije krenuo sa realizacijom projekta.
Znaci, ostvarivanje javnog interesa tamo gdje zaista on postoji, a Celik zaista nije javni interes gradjana Zenice. Tacka...
Zamisli kakav bi papak ispo, kad bi nekome reko da BNP ako se ne moze sam uzdrzavati neka se ugasi....
-
kuglanje_ze
#68612 Re: Zeničani
Isto kao i muzej. Jbte, firma, prodaju ljudima karte. Ako ne mogu opstati, gasi ih. Dobar prostor, u centru grada, neka Ramo napravi šiša bar.zona072 wrote: ↑21/10/2024 10:39Da li bi ti to sve takodjer prenio na BNP ? Da li po tebi postoji razlika izmedju BNPa i bilo koje firme ? Ovo pitam zato sto sve pripada pod ministarstvo za KULTURU I SPORTclio_dci120 wrote: ↑20/10/2024 14:01 Prije svega, da odgovorim Zaitsevu - nemam nista protiv Celika, naprotiv, moze se reci da je simbol Zenice, i Grad im je dao koliko shvatam stadion na korištenje. Dosta od grada. Ako sam upratio, ti vodis ili si vlasnik nekakvog kafica. Znaci, sam sebi uplacujes doprinose, poreze i ostale naknade, izmirujes place radnicima, ako nesto zakasnis, ako vidis da ides u minus, ti ces to gasiti. A nece ti niko doci sa strane i pomoci, osim mozda najblize rodbine. Meni nema razlika izmedju bilo koje firme i Celika.
Grad kao grad, nase javne pare, treba da usmjerava tamo gdje je potrebno ostvarivanje javnog interesa - da imamo apoteku 24h, ako je nerentabilno da ista radi po noci, da imamo dobru zdravstvenu zastitu u Dom Zdravlja, tj. da isti ima savremene aprate i sl, evo najbolji primjer nova zgrada hitne pomoci. Ostvarivanje javnog interesa bi bilo da i da Grad ima komunalno preduzece u svom vlasnistvu, koje nece gledati je li isplativo poslati kamion svaki dan da se opere ulica, a sada imamo privatno preduzece kojem je logicno ekonomicnost poslovanja na prvom mjestu.
Znaci, sto se tice sporta, javni interes je da Arena bude besplatna omladinskim klubovima, klubovima koji treniraju djecu, da se pomogne omladinski sport. Davno je trebalo omoguciti privatizaciju u sportu, ili ici sa Celikom kao Sarajevo, predati upravljacka prava i to je to. Ako moze finansijski biti na nuli ili pozitivno poslovati, eto im ga, ako ne moze, vala ne treba ni Grad da dotira sredstva, od mene je veliki minus Fudi sto je marke dao za Celik.
Smetovi moraju biti prirotet, ja ne idem gore tefericiti, niti ostavljati smece, nego prohodati da udahnem cistog zraka, kao i svi roditelji sa malom djecom, kojima je to jedino mjesto gdje se mogu naudisati cistog zraka. Kako sam razumio, kanton je obezbjedio sredstva, ali Grad jos uvijek nije krenuo sa realizacijom projekta.
Znaci, ostvarivanje javnog interesa tamo gdje zaista on postoji, a Celik zaista nije javni interes gradjana Zenice. Tacka...
Zamisli kakav bi papak ispo, kad bi nekome reko da BNP ako se ne moze sam uzdrzavati neka se ugasi....
-
skoronikako
#68613 Re: Zeničani
Najzanimljivije je sto Celik ne trazi nista osim da Grad popravi stetu koju je ucinio i onog sto je xy osoba na celu Grada potpisala da ce dati, a mnogo toga su oteli od Celika i mnogo puta su se okoristili preko Celika, pa i sam Fuad.
U sustini, guramo najzdraviju pricu u drzavi. Pravimo klub gdje ce djeca naseg Grada imati buducnost. Ako neko ne zeli ili ne moze pomoci, pa neka barem suti i neka ne odmaze.
Sramota je sta smo dopustili da nam urade sa sportom u ovom gradu. Nekad smo imali dva jaka kosarkaska kluba, punili Bilimisce, danas ne postojimo. Slicno je i za rukomet. Ragbi jedva opstaje. Zasto onda mi punimo budzete? Da bi Fuad i njegovi imali plate? I onda jos ne valjamo sto nismo dopustili da nam i fudbalski klub ugase.
U sustini, guramo najzdraviju pricu u drzavi. Pravimo klub gdje ce djeca naseg Grada imati buducnost. Ako neko ne zeli ili ne moze pomoci, pa neka barem suti i neka ne odmaze.
Sramota je sta smo dopustili da nam urade sa sportom u ovom gradu. Nekad smo imali dva jaka kosarkaska kluba, punili Bilimisce, danas ne postojimo. Slicno je i za rukomet. Ragbi jedva opstaje. Zasto onda mi punimo budzete? Da bi Fuad i njegovi imali plate? I onda jos ne valjamo sto nismo dopustili da nam i fudbalski klub ugase.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#68614 Re: Zeničani
Ne znam, iskreno meni je bezveze ta prica da neko "odmaze" zato sto ima razlicito misljenje na konkretnu temu.
Prica o Celiku je u domenu javne sfere i o istoj je dozvoljeno javno i diskutovati.
Ne svidja mi se nacin na koji se diskredituje misljenje ljudi kojima Celik nista ne znaci, uz puno razumijevanje da tu pricu neko dozivljava emotivno.
Celik je moj klub, dio je mene i mog identiteta, uvijek cu se rado sjecati derbija sa Zeljom i Sarajevom gdje sam navijao na Jugu, uvijek cu se rado sjecat Denizlispora i prve utakmice protiv Genta, ali sad trenutno me on ne zanima na nacin da bih ulozio vrijeme, novac i trud u to sve.
Prica o Celiku je u domenu javne sfere i o istoj je dozvoljeno javno i diskutovati.
Ne svidja mi se nacin na koji se diskredituje misljenje ljudi kojima Celik nista ne znaci, uz puno razumijevanje da tu pricu neko dozivljava emotivno.
Celik je moj klub, dio je mene i mog identiteta, uvijek cu se rado sjecati derbija sa Zeljom i Sarajevom gdje sam navijao na Jugu, uvijek cu se rado sjecat Denizlispora i prve utakmice protiv Genta, ali sad trenutno me on ne zanima na nacin da bih ulozio vrijeme, novac i trud u to sve.
-
skoronikako
#68616 Re: Zeničani
Zasto onda ljudi kojima Celik ne znaci nista komentarisu isti klub?
Uopste nije pitanje emocija vec mi je zabavno kako smo drustveno odgovorni kada je u pitanju 0,3% budzeta, ali zato necemo spominjati gdje nam ide ostalih 99,7%.
Nije problem razlicitog misljenja, problem je sto ljudi nisu upoznati sa situacijom, ali zato znaju kako je u Celiku. Znaju ko krade, ko je na platnom spisku i tom pricom truju oko sebe cim se spomene Celik. Ne dopustaju pozitivnu pricu oko Celika, iako je Celik po svim njihovim parametrima pozitivna prica. Celik je u ovom trenutku odrziv klub koji trosi koliko i zaradi, a zaradi oko 800.000 KM svake godine, bez budzetskih sredstava.
Uopste nije pitanje emocija vec mi je zabavno kako smo drustveno odgovorni kada je u pitanju 0,3% budzeta, ali zato necemo spominjati gdje nam ide ostalih 99,7%.
Nije problem razlicitog misljenja, problem je sto ljudi nisu upoznati sa situacijom, ali zato znaju kako je u Celiku. Znaju ko krade, ko je na platnom spisku i tom pricom truju oko sebe cim se spomene Celik. Ne dopustaju pozitivnu pricu oko Celika, iako je Celik po svim njihovim parametrima pozitivna prica. Celik je u ovom trenutku odrziv klub koji trosi koliko i zaradi, a zaradi oko 800.000 KM svake godine, bez budzetskih sredstava.
-
kuglanje_ze
#68617 Re: Zeničani
Ako te ne zanima zašto komentarišeš?_BataZiv_0809 wrote: ↑21/10/2024 13:54 Ne znam, iskreno meni je bezveze ta prica da neko "odmaze" zato sto ima razlicito misljenje na konkretnu temu.
Zašto onda pričate da se treba ugasiti, da se treba ukinuti, širite okolo negativu, a ne zanima vas?
Zašto znate sve oko Čelika, koliko su plate igračima, koliko plate kasne, ko je krao, ko i sada krade, a ne zanima vas?
Zašto jednostavno ne zaobiđete u širokom luku?
Ljudi NE ZANIMA VAS, ali ste spremni pred potencijalnim sponzorom ili nekim ko želi otići na utakmicu sa svojom djecom reći da je Čelik "rupa bez dna". Zašto postoji ta potreba?
Ne odvajate svoje vrijeme i novac, pustite onda na miru one koji odvajaju. Imamo previše problema da bi se i s vama "hejterima" bavili.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#68618 Re: Zeničani
Ne znam sto se meni obracas licno, nit sirim negativu, nit pricam da treba ugasiti, nit znam plate nit me te pojedinosti interesuju, jednostavno kazem svoje misljenje na javnom forumu jer za to forumi i postoje.
Ako ce potencijalnog sponzora otjerati random komentar "hejtera" (koji nisam gluho bilo dje cu Celik mrziti) onda ti takav sponzor i ne treba.
Ako ce potencijalnog sponzora otjerati random komentar "hejtera" (koji nisam gluho bilo dje cu Celik mrziti) onda ti takav sponzor i ne treba.
- Hercegoviina
-
kuglanje_ze
#68620 Re: Zeničani
Zakačio sam se na tvoj komentar jer je zadnji u nizu, ali se odnosi na sve ovdje koji jedva čekaju da se spomene Čelik da istovare svoju frustraciju._BataZiv_0809 wrote: ↑21/10/2024 15:15 Ne znam sto se meni obracas licno, nit sirim negativu, nit pricam da treba ugasiti, nit znam plate nit me te pojedinosti interesuju, jednostavno kazem svoje misljenje na javnom forumu jer za to forumi i postoje.
#samo_kazem
-
kuglanje_ze
#68621 Re: Zeničani
5G ruteri... Nama su u zgradi podijelili i aluminijske kape kad su to postavljali.Hercegoviina wrote: ↑21/10/2024 15:21 Po zgradi razvode neke kablove i kutije? zna li neko sta je u pitanju?
![]()
- Hercegoviina
#68622 Re: Zeničani
ciji ruteri?kuglanje_ze wrote: ↑21/10/2024 15:265G ruteri... Nama su u zgradi podijelili i aluminijske kape kad su to postavljali.Hercegoviina wrote: ↑21/10/2024 15:21 Po zgradi razvode neke kablove i kutije? zna li neko sta je u pitanju?
![]()
- xPaco1337
#68623 Re: Zeničani
Slicno je i kod mene ljetos stavljeno, nemam pojma ni ja sta je, vidio sam opticki kabal (svjetlo iz njega kao da izlazi), to sam vidio dok su postavljali pa predpostavljam da je možda od Telemach-a neka optikaHercegoviina wrote: ↑21/10/2024 15:21 Po zgradi razvode neke kablove i kutije? zna li neko sta je u pitanju?
![]()
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#68624 Re: Zeničani
Zna predsjednik kucnog savjeta
-
kuglanje_ze
#68625 Re: Zeničani
Hercegoviina wrote: ↑21/10/2024 15:28ciji ruteri?kuglanje_ze wrote: ↑21/10/2024 15:265G ruteri... Nama su u zgradi podijelili i aluminijske kape kad su to postavljali.Hercegoviina wrote: ↑21/10/2024 15:21 Po zgradi razvode neke kablove i kutije? zna li neko sta je u pitanju?
![]()
Ko bi to znao. Ameri, Rusi, Koreja...