Život samaca u srednjim godinama

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ShnjaZZZ

#876 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ShnjaZZZ »

nepass1 wrote: 01/10/2024 00:27
ShnjaZZZ wrote: 29/09/2024 14:04 Pa upravu su ljudi, otkucava sat da nađeš nekog, a da to nije onaj 100% interes samo da se ne ostane sam. Živiš s nekim samo zato što je lakše i finansijski isplativije. Jebo to.
Jarane nadji trebu, izvedi je na kafu u kino, provedite se, zajebajite se, jebajite se, mozda se zaljubis, mozda ti zgadi zenski rod pa postanes gay, mozda je zavolis, mozda ozenis, mozda ostavis. Neces je odmah zeniti. Ne kontam pricu trazi da se zeni odmah. Ko da si vehabija.
I ako se zajebes ima razvod. Ne znam kakva je to prica unaprijed nije za mene treba, ne bih mogao biti snjom a tri puta je sreo na dvije minute
Ne znam majkemi kako ne možete shvatit da ti se neko baš u startu ne sviđa i da ti je odbojan, kakvo ba crno naknadno sviđanje. Radije bih romantično izašao sa muškarcem nego sa njom, eto toliko mi se ne sviđa.
no_sikiriki

#877 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by no_sikiriki »

ShnjaZZZ wrote: 01/10/2024 02:47
ShnjaZZZ wrote: 29/09/2024 14:04 Pa upravu su ljudi, otkucava sat da nađeš nekog, a da to nije onaj 100% interes samo da se ne ostane sam. Živiš s nekim samo zato što je lakše i finansijski isplativije. Jebo to.
Jarane nadji trebu, izvedi je na kafu u kino, provedite se, zajebajite se, jebajite se, mozda se zaljubis, mozda ti zgadi zenski rod pa postanes gay, mozda je zavolis, mozda ozenis, mozda ostavis. Neces je odmah zeniti. Ne kontam pricu trazi da se zeni odmah. Ko da si vehabija.
I ako se zajebes ima razvod. Ne znam kakva je to prica unaprijed nije za mene treba, ne bih mogao biti snjom a tri puta je sreo na dvije minute
Ne znam majkemi kako ne možete shvatit da ti se neko baš u startu ne sviđa i da ti je odbojan, kakvo ba crno naknadno sviđanje. Radije bih romantično izašao sa muškarcem nego sa njom, eto toliko mi se ne sviđa.
Ma ne slušaj gluposti, ništa ne ide na silu. Svi mi znamo da to nije to, ako ti je neko odbojan. I nema ama baš nikakve poente sebe "prisiljavati" da ti se neko svidi. Bolje je biti sam nego nekoga zavlačiti ili gubiti vrijeme/živce/mir radeći nešto nazor.
nepass1

#878 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by nepass1 »

ShnjaZZZ wrote: 01/10/2024 02:47
Iskreno jedino ako je kakav grob ala gradonacelnica sarajeva, ako ima dobre sise i guzove i 90% zuba na broju ne znam sta ti se ima nesvidjati
sumirprimus

#879 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by sumirprimus »

pa gradonaclenica bas ima i sise i guzove i 90% svojih zuba :lol:
ShnjaZZZ

#880 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ShnjaZZZ »

no_sikiriki wrote: 01/10/2024 08:06 Ma ne slušaj gluposti, ništa ne ide na silu. Svi mi znamo da to nije to, ako ti je neko odbojan. I nema ama baš nikakve poente sebe "prisiljavati" da ti se neko svidi. Bolje je biti sam nego nekoga zavlačiti ili gubiti vrijeme/živce/mir radeći nešto nazor.
Sad konačno shvatam kako je bilo svim onim curama što im se nisam sviđao :lol:

@nepass
Poslaću ti jarane sliku na pp kad mi već ne vjeruješ. Ja sam stvarno open minded i na skoro svakoj djevojci mogu naći nešto lijepo i simpatično ali ovdje ne ide pa ne ide. Vjeruj mi, prvi sam se pokušao ubijedit haha

Što je najgore ovakav smotan i kurčevog samopouzdanja Boga pitaj kad ću imat priliku za nešto. Ona iz teretane mrtva hladna, danas ušla nasmijana čim je mene vidjela smrknu se i odmah okrenu glavu :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#881 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by _BataZiv_0809 »

@ShnjaZZZ hocu i ja sliku na pe pe
suspect_zero

#882 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by suspect_zero »

_BataZiv_0809 wrote: 01/10/2024 17:12 @ShnjaZZZ hocu i ja sliku na pe pe
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
belfy

#883 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by belfy »

ShnjaZZZ wrote: 01/10/2024 16:11
no_sikiriki wrote: 01/10/2024 08:06 Ma ne slušaj gluposti, ništa ne ide na silu. Svi mi znamo da to nije to, ako ti je neko odbojan. I nema ama baš nikakve poente sebe "prisiljavati" da ti se neko svidi. Bolje je biti sam nego nekoga zavlačiti ili gubiti vrijeme/živce/mir radeći nešto nazor.

@nepass
Poslaću ti jarane sliku na pp kad mi već ne vjeruješ. Ja sam stvarno open minded i na skoro svakoj djevojci mogu naći nešto lijepo i simpatično ali ovdje ne ide pa ne ide. Vjeruj mi, prvi sam se pokušao ubijedit haha

Što je najgore ovakav smotan i kurčevog samopouzdanja Boga pitaj kad ću imat priliku za nešto. Ona iz teretane mrtva hladna, danas ušla nasmijana čim je mene vidjela smrknu se i odmah okrenu glavu :lol:
ti rece da nisi tu do srijede, a sada vec u teretani opet?
ShnjaZZZ

#884 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ShnjaZZZ »

belfy wrote: 01/10/2024 22:21

Danas kreno druže belfy, a trebo sam sutra. Pustio me šef sa posla, radio on za mene :mrgreen:
dale cooper

#885 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by dale cooper »

ShnjaZZZ wrote: 01/10/2024 22:51

Danas kreno druže belfy, a trebo sam sutra. Pustio me šef sa posla, radio on za mene :mrgreen:
I šef se angažovao da šta zbariš, a ti i dalje sve razočaravaš. :roll: :D
ShnjaZZZ

#886 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ShnjaZZZ »

dale cooper wrote: 01/10/2024 22:53

Valjda kad vidi mene vidi svog hairliju, sin mu išao sa mnom u razred u srednjoj, haman je po ovom pitanju gori i od mene :lol:
dale cooper

#887 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by dale cooper »

ShnjaZZZ wrote: 01/10/2024 22:58
dale cooper wrote: 01/10/2024 22:53

Valjda kad vidi mene vidi svog hairliju, sin mu išao sa mnom u razred u srednjoj, haman je po ovom pitanju gori i od mene :lol:
Image
Dangubic

#888 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Dangubic »

minix wrote: 30/10/2023 06:34 Zdravo svima,

Znam da recikliram već postojeće teme, ali se nadam da ovdje temu donekle ograničavam.
U mom okruženju, u manjem bosanskom mjestu, od samaca sam uglavnom viđao muškarce koji su alkoholičari, neradnici ili slabijih primanja. Ne znam da li je to takvo razmišljanje ljudi bilo samo prije 30 godina, ali danas viđam i puno mirnijih neproblematičnih momaka koji su neupareni, što nisam viđao u starijim generacijama. Sada se i moji roditelji za pojedine čude "miran, ne puši, ne pije, a nema nikoga", a meni je to posve normalno i prestao sam dobrotu ubrajati u ljudske kvalitete.

Koliko vi viđate starije neproblematične momke samce u svom okruženju i kakav im je život (znam da bi alkoholičari imali probleme i sa brakom i bez braka)? Kako popunjavaju slobodno vrijeme? Da li se nešto promijenilo u kriterijima uparivanja u zadnjih 30-40 godina?
Pitanje se odnosi i na starije djevojke, nema potrebe da ih isključim iz teme. :-D

Valjda ima starijih forumaša koji su više proživjeli od mene.
Imam nekoliko prijatelja koji tako zive i najbolji prijatelj,imaju cistacicu koja im radi kucne poslove,imaju brdo zena i seksa kad im je drustvo potrebno,kad ne i ne zovu nikog. Sta znam ,izgledalu sretni,nasmijani ,uvijek spremni za neke gluposti.
Samprotivsviju

#889 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Samprotivsviju »

@nepass

Druze kazes da si pricao sa njom jednom 45 minuta....da si joj se svidio znao bi, to je sve sto mogu reci..
ShnjaZZZ

#890 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ShnjaZZZ »

Samprotivsviju wrote: 14/10/2024 17:48

@nepass

Druze kazes da si pricao sa njom jednom 45 minuta....da si joj se svidio znao bi, to je sve sto mogu reci..
Pričao sam sa onom što se ja njoj sviđam, a ne sa onom što se meni sviđa. Dvije različite djevojke.
Ajs_Nigrutin

#891 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Ajs_Nigrutin »

Možda da kreneš s tom što se ti njoj sviđaš, dok se u međuvremenu ne svidiš toj što se ona tebi sviđa… Znaš kako žene razmišljaju, sve što je zauzeto nešto garant vrijedi, dok je etiketa na slobodnjacima “nešto sa njim garant nije u redu”…
Samprotivsviju

#892 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Samprotivsviju »

Aha, nevermind onda... :D
snijeg_led

#893 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by snijeg_led »

Kako ovo ide oko čišcenja kuce? Ja radim noćnu na cistoci al ovom bi jari smanjila satnicu, ako moze :mrgreen:
eluna

#894 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by eluna »

mali_balon wrote: 30/09/2024 06:53 Onda bolje da se ja dalje ne opisujem.....radi zeMske sigurnosti i opceg mentalnog zdravlja zena
tutni slikicu, i ne brigaj za nas :hmpf:
eluna

#895 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by eluna »

Dangubic wrote: 07/10/2024 12:47
minix wrote: 30/10/2023 06:34 Zdravo svima,

Znam da recikliram već postojeće teme, ali se nadam da ovdje temu donekle ograničavam.
U mom okruženju, u manjem bosanskom mjestu, od samaca sam uglavnom viđao muškarce koji su alkoholičari, neradnici ili slabijih primanja. Ne znam da li je to takvo razmišljanje ljudi bilo samo prije 30 godina, ali danas viđam i puno mirnijih neproblematičnih momaka koji su neupareni, što nisam viđao u starijim generacijama. Sada se i moji roditelji za pojedine čude "miran, ne puši, ne pije, a nema nikoga", a meni je to posve normalno i prestao sam dobrotu ubrajati u ljudske kvalitete.

Koliko vi viđate starije neproblematične momke samce u svom okruženju i kakav im je život (znam da bi alkoholičari imali probleme i sa brakom i bez braka)? Kako popunjavaju slobodno vrijeme? Da li se nešto promijenilo u kriterijima uparivanja u zadnjih 30-40 godina?
Pitanje se odnosi i na starije djevojke, nema potrebe da ih isključim iz teme. :-D

Valjda ima starijih forumaša koji su više proživjeli od mene.
Imam nekoliko prijatelja koji tako zive i najbolji prijatelj,imaju cistacicu koja im radi kucne poslove,imaju brdo zena i seksa kad im je drustvo potrebno,kad ne i ne zovu nikog. Sta znam ,izgledalu sretni,nasmijani ,uvijek spremni za neke gluposti.
upravo tako ...... niko više ne želi probleme i glavobolje ...jer nažalost - u paru je samo to .....iz moga ličnog iskustava, generalno su ljudi zaboravili uživati, a uživati u tuđoj sreći odavno je misaona imenica
mali_balon

#896 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by mali_balon »

eluna wrote: 15/10/2024 18:35
mali_balon wrote: 30/09/2024 06:53 Onda bolje da se ja dalje ne opisujem.....radi zeMske sigurnosti i opceg mentalnog zdravlja zena
tutni slikicu, i ne brigaj za nas :hmpf:
Ramzess Veliki

#897 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Ramzess Veliki »

ShnjaZZZ wrote: 14/10/2024 18:31 Pričao sam sa onom što se ja njoj sviđam, a ne sa onom što se meni sviđa. Dvije različite djevojke.
Zgrabi tu sto joj se svidjas a batali te koje se tebi svidjaju.
Neces proci buraz.
Gubis vrijeme.

Ako se zensku ne svidis na prvu neces ni na desetu.
ShnjaZZZ

#898 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ShnjaZZZ »

Ramzess Veliki wrote: 16/10/2024 08:59
ShnjaZZZ wrote: 14/10/2024 18:31 Pričao sam sa onom što se ja njoj sviđam, a ne sa onom što se meni sviđa. Dvije različite djevojke.
Neces proci buraz.
Gubis vrijeme.

Ne mogu na silu kad mi se ne sviđa ko što ni mene nijedna neće na silu jer sam fin i uljudan i ok. Jebiga.
Chloe
Photo mod

#899 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Chloe »

ShnjaZZZ wrote: 16/10/2024 09:32
Neces proci buraz.
Gubis vrijeme.

Ne mogu na silu kad mi se ne sviđa ko što ni mene nijedna neće na silu jer sam fin i uljudan i ok. Jebiga.
A šta je to sad na "cijeni", šta to danas djevojke traže? :-)
kuglanje_ze

#900 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by kuglanje_ze »

ShnjaZZZ wrote: 16/10/2024 09:32
Neces proci buraz.
Gubis vrijeme.

Izvedi u kino, odvedi na vino i večeru, opali po guzovima i možda ti se svidi

Ako i dalje imaš problem, proslijedi je u pp. Ima ko ne bira. Hvala unaprijed.
Post Reply