Ne znam majkemi kako ne možete shvatit da ti se neko baš u startu ne sviđa i da ti je odbojan, kakvo ba crno naknadno sviđanje. Radije bih romantično izašao sa muškarcem nego sa njom, eto toliko mi se ne sviđa.nepass1 wrote: ↑01/10/2024 00:27Jarane nadji trebu, izvedi je na kafu u kino, provedite se, zajebajite se, jebajite se, mozda se zaljubis, mozda ti zgadi zenski rod pa postanes gay, mozda je zavolis, mozda ozenis, mozda ostavis. Neces je odmah zeniti. Ne kontam pricu trazi da se zeni odmah. Ko da si vehabija.
I ako se zajebes ima razvod. Ne znam kakva je to prica unaprijed nije za mene treba, ne bih mogao biti snjom a tri puta je sreo na dvije minute
Život samaca u srednjim godinama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ShnjaZZZ
#876 Re: Život samaca u srednjim godinama
-
no_sikiriki
#877 Re: Život samaca u srednjim godinama
Ma ne slušaj gluposti, ništa ne ide na silu. Svi mi znamo da to nije to, ako ti je neko odbojan. I nema ama baš nikakve poente sebe "prisiljavati" da ti se neko svidi. Bolje je biti sam nego nekoga zavlačiti ili gubiti vrijeme/živce/mir radeći nešto nazor.ShnjaZZZ wrote: ↑01/10/2024 02:47Ne znam majkemi kako ne možete shvatit da ti se neko baš u startu ne sviđa i da ti je odbojan, kakvo ba crno naknadno sviđanje. Radije bih romantično izašao sa muškarcem nego sa njom, eto toliko mi se ne sviđa.nepass1 wrote: ↑01/10/2024 00:27Jarane nadji trebu, izvedi je na kafu u kino, provedite se, zajebajite se, jebajite se, mozda se zaljubis, mozda ti zgadi zenski rod pa postanes gay, mozda je zavolis, mozda ozenis, mozda ostavis. Neces je odmah zeniti. Ne kontam pricu trazi da se zeni odmah. Ko da si vehabija.
I ako se zajebes ima razvod. Ne znam kakva je to prica unaprijed nije za mene treba, ne bih mogao biti snjom a tri puta je sreo na dvije minute
- nepass1
#878 Re: Život samaca u srednjim godinama
Iskreno jedino ako je kakav grob ala gradonacelnica sarajeva, ako ima dobre sise i guzove i 90% zuba na broju ne znam sta ti se ima nesvidjatiShnjaZZZ wrote: ↑01/10/2024 02:47Ne znam majkemi kako ne možete shvatit da ti se neko baš u startu ne sviđa i da ti je odbojan, kakvo ba crno naknadno sviđanje. Radije bih romantično izašao sa muškarcem nego sa njom, eto toliko mi se ne sviđa.nepass1 wrote: ↑01/10/2024 00:27Jarane nadji trebu, izvedi je na kafu u kino, provedite se, zajebajite se, jebajite se, mozda se zaljubis, mozda ti zgadi zenski rod pa postanes gay, mozda je zavolis, mozda ozenis, mozda ostavis. Neces je odmah zeniti. Ne kontam pricu trazi da se zeni odmah. Ko da si vehabija.
-
sumirprimus
#879 Re: Život samaca u srednjim godinama
pa gradonaclenica bas ima i sise i guzove i 90% svojih zuba 
- ShnjaZZZ
#880 Re: Život samaca u srednjim godinama
Sad konačno shvatam kako je bilo svim onim curama što im se nisam sviđaono_sikiriki wrote: ↑01/10/2024 08:06 Ma ne slušaj gluposti, ništa ne ide na silu. Svi mi znamo da to nije to, ako ti je neko odbojan. I nema ama baš nikakve poente sebe "prisiljavati" da ti se neko svidi. Bolje je biti sam nego nekoga zavlačiti ili gubiti vrijeme/živce/mir radeći nešto nazor.
@nepass
Poslaću ti jarane sliku na pp kad mi već ne vjeruješ. Ja sam stvarno open minded i na skoro svakoj djevojci mogu naći nešto lijepo i simpatično ali ovdje ne ide pa ne ide. Vjeruj mi, prvi sam se pokušao ubijedit haha
Što je najgore ovakav smotan i kurčevog samopouzdanja Boga pitaj kad ću imat priliku za nešto. Ona iz teretane mrtva hladna, danas ušla nasmijana čim je mene vidjela smrknu se i odmah okrenu glavu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#881 Re: Život samaca u srednjim godinama
@ShnjaZZZ hocu i ja sliku na pe pe
-
suspect_zero
-
belfy
#883 Re: Život samaca u srednjim godinama
ti rece da nisi tu do srijede, a sada vec u teretani opet?ShnjaZZZ wrote: ↑01/10/2024 16:11Sad konačno shvatam kako je bilo svim onim curama što im se nisam sviđaono_sikiriki wrote: ↑01/10/2024 08:06 Ma ne slušaj gluposti, ništa ne ide na silu. Svi mi znamo da to nije to, ako ti je neko odbojan. I nema ama baš nikakve poente sebe "prisiljavati" da ti se neko svidi. Bolje je biti sam nego nekoga zavlačiti ili gubiti vrijeme/živce/mir radeći nešto nazor.![]()
@nepass
Poslaću ti jarane sliku na pp kad mi već ne vjeruješ. Ja sam stvarno open minded i na skoro svakoj djevojci mogu naći nešto lijepo i simpatično ali ovdje ne ide pa ne ide. Vjeruj mi, prvi sam se pokušao ubijedit haha
Što je najgore ovakav smotan i kurčevog samopouzdanja Boga pitaj kad ću imat priliku za nešto. Ona iz teretane mrtva hladna, danas ušla nasmijana čim je mene vidjela smrknu se i odmah okrenu glavu![]()
- ShnjaZZZ
- dale cooper
- ShnjaZZZ
#886 Re: Život samaca u srednjim godinama
Valjda kad vidi mene vidi svog hairliju, sin mu išao sa mnom u razred u srednjoj, haman je po ovom pitanju gori i od menedale cooper wrote: ↑01/10/2024 22:53I šef se angažovao da šta zbariš, a ti i dalje sve razočaravaš.![]()
![]()
- dale cooper
#887 Re: Život samaca u srednjim godinama
ShnjaZZZ wrote: ↑01/10/2024 22:58Valjda kad vidi mene vidi svog hairliju, sin mu išao sa mnom u razred u srednjoj, haman je po ovom pitanju gori i od menedale cooper wrote: ↑01/10/2024 22:53I šef se angažovao da šta zbariš, a ti i dalje sve razočaravaš.![]()
![]()
![]()

-
Dangubic
#888 Re: Život samaca u srednjim godinama
Imam nekoliko prijatelja koji tako zive i najbolji prijatelj,imaju cistacicu koja im radi kucne poslove,imaju brdo zena i seksa kad im je drustvo potrebno,kad ne i ne zovu nikog. Sta znam ,izgledalu sretni,nasmijani ,uvijek spremni za neke gluposti.minix wrote: ↑30/10/2023 06:34 Zdravo svima,
Znam da recikliram već postojeće teme, ali se nadam da ovdje temu donekle ograničavam.
U mom okruženju, u manjem bosanskom mjestu, od samaca sam uglavnom viđao muškarce koji su alkoholičari, neradnici ili slabijih primanja. Ne znam da li je to takvo razmišljanje ljudi bilo samo prije 30 godina, ali danas viđam i puno mirnijih neproblematičnih momaka koji su neupareni, što nisam viđao u starijim generacijama. Sada se i moji roditelji za pojedine čude "miran, ne puši, ne pije, a nema nikoga", a meni je to posve normalno i prestao sam dobrotu ubrajati u ljudske kvalitete.
Koliko vi viđate starije neproblematične momke samce u svom okruženju i kakav im je život (znam da bi alkoholičari imali probleme i sa brakom i bez braka)? Kako popunjavaju slobodno vrijeme? Da li se nešto promijenilo u kriterijima uparivanja u zadnjih 30-40 godina?
Pitanje se odnosi i na starije djevojke, nema potrebe da ih isključim iz teme.![]()
Valjda ima starijih forumaša koji su više proživjeli od mene.
-
Samprotivsviju
#889 Re: Život samaca u srednjim godinama
Druze kazes da si pricao sa njom jednom 45 minuta....da si joj se svidio znao bi, to je sve sto mogu reci..ShnjaZZZ wrote: ↑01/10/2024 16:11Sad konačno shvatam kako je bilo svim onim curama što im se nisam sviđaono_sikiriki wrote: ↑01/10/2024 08:06 Ma ne slušaj gluposti, ništa ne ide na silu. Svi mi znamo da to nije to, ako ti je neko odbojan. I nema ama baš nikakve poente sebe "prisiljavati" da ti se neko svidi. Bolje je biti sam nego nekoga zavlačiti ili gubiti vrijeme/živce/mir radeći nešto nazor.![]()
@nepass
Što je najgore ovakav smotan i kurčevog samopouzdanja Boga pitaj kad ću imat priliku za nešto. Ona iz teretane mrtva hladna, danas ušla nasmijana čim je mene vidjela smrknu se i odmah okrenu glavu![]()
- ShnjaZZZ
#890 Re: Život samaca u srednjim godinama
Pričao sam sa onom što se ja njoj sviđam, a ne sa onom što se meni sviđa. Dvije različite djevojke.Samprotivsviju wrote: ↑14/10/2024 17:48Druze kazes da si pricao sa njom jednom 45 minuta....da si joj se svidio znao bi, to je sve sto mogu reci..ShnjaZZZ wrote: ↑01/10/2024 16:11Sad konačno shvatam kako je bilo svim onim curama što im se nisam sviđaono_sikiriki wrote: ↑01/10/2024 08:06 Ma ne slušaj gluposti, ništa ne ide na silu. Svi mi znamo da to nije to, ako ti je neko odbojan. I nema ama baš nikakve poente sebe "prisiljavati" da ti se neko svidi. Bolje je biti sam nego nekoga zavlačiti ili gubiti vrijeme/živce/mir radeći nešto nazor.![]()
@nepass
- Ajs_Nigrutin
#891 Re: Život samaca u srednjim godinama
Možda da kreneš s tom što se ti njoj sviđaš, dok se u međuvremenu ne svidiš toj što se ona tebi sviđa… Znaš kako žene razmišljaju, sve što je zauzeto nešto garant vrijedi, dok je etiketa na slobodnjacima “nešto sa njim garant nije u redu”…
-
Samprotivsviju
#892 Re: Život samaca u srednjim godinama
Aha, nevermind onda... 
-
snijeg_led
#893 Re: Život samaca u srednjim godinama
Kako ovo ide oko čišcenja kuce? Ja radim noćnu na cistoci al ovom bi jari smanjila satnicu, ako moze 
- eluna
#894 Re: Život samaca u srednjim godinama
tutni slikicu, i ne brigaj za nasmali_balon wrote: ↑30/09/2024 06:53 Onda bolje da se ja dalje ne opisujem.....radi zeMske sigurnosti i opceg mentalnog zdravlja zena
- eluna
#895 Re: Život samaca u srednjim godinama
upravo tako ...... niko više ne želi probleme i glavobolje ...jer nažalost - u paru je samo to .....iz moga ličnog iskustava, generalno su ljudi zaboravili uživati, a uživati u tuđoj sreći odavno je misaona imenicaDangubic wrote: ↑07/10/2024 12:47Imam nekoliko prijatelja koji tako zive i najbolji prijatelj,imaju cistacicu koja im radi kucne poslove,imaju brdo zena i seksa kad im je drustvo potrebno,kad ne i ne zovu nikog. Sta znam ,izgledalu sretni,nasmijani ,uvijek spremni za neke gluposti.minix wrote: ↑30/10/2023 06:34 Zdravo svima,
Znam da recikliram već postojeće teme, ali se nadam da ovdje temu donekle ograničavam.
U mom okruženju, u manjem bosanskom mjestu, od samaca sam uglavnom viđao muškarce koji su alkoholičari, neradnici ili slabijih primanja. Ne znam da li je to takvo razmišljanje ljudi bilo samo prije 30 godina, ali danas viđam i puno mirnijih neproblematičnih momaka koji su neupareni, što nisam viđao u starijim generacijama. Sada se i moji roditelji za pojedine čude "miran, ne puši, ne pije, a nema nikoga", a meni je to posve normalno i prestao sam dobrotu ubrajati u ljudske kvalitete.
Koliko vi viđate starije neproblematične momke samce u svom okruženju i kakav im je život (znam da bi alkoholičari imali probleme i sa brakom i bez braka)? Kako popunjavaju slobodno vrijeme? Da li se nešto promijenilo u kriterijima uparivanja u zadnjih 30-40 godina?
Pitanje se odnosi i na starije djevojke, nema potrebe da ih isključim iz teme.![]()
Valjda ima starijih forumaša koji su više proživjeli od mene.
-
mali_balon
#896 Re: Život samaca u srednjim godinama
eluna wrote: ↑15/10/2024 18:35tutni slikicu, i ne brigaj za nasmali_balon wrote: ↑30/09/2024 06:53 Onda bolje da se ja dalje ne opisujem.....radi zeMske sigurnosti i opceg mentalnog zdravlja zena![]()
- Ramzess Veliki
- ShnjaZZZ
#898 Re: Život samaca u srednjim godinama
Ne mogu na silu kad mi se ne sviđa ko što ni mene nijedna neće na silu jer sam fin i uljudan i ok. Jebiga.Ramzess Veliki wrote: ↑16/10/2024 08:59Zgrabi tu sto joj se svidjas a batali te koje se tebi svidjaju.
Neces proci buraz.
Gubis vrijeme.
Ako se zensku ne svidis na prvu neces ni na desetu.
- Chloe
- Photo mod
#899 Re: Život samaca u srednjim godinama
A šta je to sad na "cijeni", šta to danas djevojke traže?ShnjaZZZ wrote: ↑16/10/2024 09:32Ne mogu na silu kad mi se ne sviđa ko što ni mene nijedna neće na silu jer sam fin i uljudan i ok. Jebiga.Ramzess Veliki wrote: ↑16/10/2024 08:59Zgrabi tu sto joj se svidjas a batali te koje se tebi svidjaju.
Neces proci buraz.
Gubis vrijeme.
-
kuglanje_ze
#900 Re: Život samaca u srednjim godinama
Izvedi u kino, odvedi na vino i večeru, opali po guzovima i možda ti se svidiShnjaZZZ wrote: ↑16/10/2024 09:32Ne mogu na silu kad mi se ne sviđa ko što ni mene nijedna neće na silu jer sam fin i uljudan i ok. Jebiga.Ramzess Veliki wrote: ↑16/10/2024 08:59Zgrabi tu sto joj se svidjas a batali te koje se tebi svidjaju.
Neces proci buraz.
Gubis vrijeme.
Ako i dalje imaš problem, proslijedi je u pp. Ima ko ne bira. Hvala unaprijed.