Neka se prodere na internom sastanku pred izbore
Necete niz Vraca , niste ni prije
pa da bude uvjeren da nema i u tom spektru ljubitelja
Moderator: Bloo
hoće li Konaković hvaliti Arijanu Memić?ljubijankic wrote: ↑01/10/2024 11:05Inace SDA, SDP, NES; NS hvali sve clanove koji su ih napustilihepekcina wrote: ↑01/10/2024 11:03baš sam googlao i nađem da je ovog Srdića ovaj isti Fejzić do neba hvalio kada je ušao u Narod i pravdu i da im je lik donio skoro 2.000 glasova
sada istog lika pljuju
no Narod i pravda je tradicionalno stranka pljuvača i nikakve druge političke ideje ili politika i nemaju
smijem se kladiti da je i ova priča skuhana u gatačkoj kuhunji, leglu najvećih mračnjaka sarajevske političke scene
pričaju li danas, isti ovi NiP-ovci, o slučaju Memić, a na kostima mrtvog djeteta su izgradili političke karijere?
zašto taj slučaj nije riješen a Čamparini kadrovi držali MUP KS i kada su Gačani bili dio SDA, a tako je i danas, već puna 3-4 mandata?Bakir i danas sa nostalgijom spominje Konakovića, Ogreševića, Almu i ostale
![]()
Ne znam, imas Prpu koji gleda buducnost pa nek ti on kazehepekcina wrote: ↑01/10/2024 11:06hoće li Konaković hvaliti Arijanu Memić?ljubijankic wrote: ↑01/10/2024 11:05Inace SDA, SDP, NES; NS hvali sve clanove koji su ih napustilihepekcina wrote: ↑01/10/2024 11:03
baš sam googlao i nađem da je ovog Srdića ovaj isti Fejzić do neba hvalio kada je ušao u Narod i pravdu i da im je lik donio skoro 2.000 glasova
sada istog lika pljuju
no Narod i pravda je tradicionalno stranka pljuvača i nikakve druge političke ideje ili politika i nemaju
smijem se kladiti da je i ova priča skuhana u gatačkoj kuhunji, leglu najvećih mračnjaka sarajevske političke scene
pričaju li danas, isti ovi NiP-ovci, o slučaju Memić, a na kostima mrtvog djeteta su izgradili političke karijere?
zašto taj slučaj nije riješen a Čamparini kadrovi držali MUP KS i kada su Gačani bili dio SDA, a tako je i danas, već puna 3-4 mandata?Bakir i danas sa nostalgijom spominje Konakovića, Ogreševića, Almu i ostale
![]()
šta kaže Aljoša na to?
ja sam mislio da samo vaš kadar, ministar Ramo vidi sutraljubijankic wrote: ↑01/10/2024 11:08Ne znam, imas Prpu koji gleda buducnost pa nek ti on kazehepekcina wrote: ↑01/10/2024 11:06hoće li Konaković hvaliti Arijanu Memić?ljubijankic wrote: ↑01/10/2024 11:05
Inace SDA, SDP, NES; NS hvali sve clanove koji su ih napustiliBakir i danas sa nostalgijom spominje Konakovića, Ogreševića, Almu i ostale
![]()
šta kaže Aljoša na to?Ja samo gledam proslost i lijepo ponasanje ovih sto ostali u SDA prema onima koji su otisli
Prednjace Zaha i kockar
![]()
Šta ti znaci vaš kadar? Na osnovu čega si došao do takvog zaključka? Nemam na šta odgovoriti, kažem ti ne gledam budućno pa ne znam šta će Konakovic reci Arijani. Možda da njega pitas ako te već toliko zanimahepekcina wrote: ↑01/10/2024 11:10ja sam mislio da samo vaš kadar, ministar Ramo vidi sutraljubijankic wrote: ↑01/10/2024 11:08Ne znam, imas Prpu koji gleda buducnost pa nek ti on kazeJa samo gledam proslost i lijepo ponasanje ovih sto ostali u SDA prema onima koji su otisli
Prednjace Zaha i kockar
![]()
nisi odgovorio ni na jedno pitanje![]()
dahepekcina wrote: ↑01/10/2024 10:22jel ovaj Srdić bio i član Naroda i pravde?bejzik wrote: ↑01/10/2024 09:53 Onaj predsjednik NiP obrisao objavu na FB o Srđanu Srdiću da je bio pripadnik SDS-a
ili ga je prijavio ili prijetnjama fizičkom silom natjerao da obrišehoće on udariti na sjednici OV
https://www.fokus.ba/vijesti/bih/fizick ... a/2513657/
bejzik wrote: ↑01/10/2024 11:18dahepekcina wrote: ↑01/10/2024 10:22jel ovaj Srdić bio i član Naroda i pravde?bejzik wrote: ↑01/10/2024 09:53 Onaj predsjednik NiP obrisao objavu na FB o Srđanu Srdiću da je bio pripadnik SDS-a
ili ga je prijavio ili prijetnjama fizičkom silom natjerao da obrišehoće on udariti na sjednici OV
https://www.fokus.ba/vijesti/bih/fizick ... a/2513657/
SDS , DF , NIP , SDU, SzaBiH
vjerovatno ima još koja
zna li neko koji je fakultet on u Banjaluci završio , jel isti kao Čengić ili ?
po upisima se vidi da vladaš materijom unutrašnjih odnosa i politika Trojkeljubijankic wrote: ↑01/10/2024 11:14Šta ti znaci vaš kadar? Na osnovu čega si došao do takvog zaključka? Nemam na šta odgovoriti, kažem ti ne gledam budućno pa ne znam šta će Konakovic reci Arijani. Možda da njega pitas ako te već toliko zanimahepekcina wrote: ↑01/10/2024 11:10ja sam mislio da samo vaš kadar, ministar Ramo vidi sutraljubijankic wrote: ↑01/10/2024 11:08
Ne znam, imas Prpu koji gleda buducnost pa nek ti on kazeJa samo gledam proslost i lijepo ponasanje ovih sto ostali u SDA prema onima koji su otisli
Prednjace Zaha i kockar
![]()
nisi odgovorio ni na jedno pitanje![]()
Zadnji sam koji mirise gacane, ali sta je ovdje skuhano, covjek bio na listi SDS-a.hepekcina wrote: ↑01/10/2024 11:03 baš sam googlao i nađem da je ovog Srdića ovaj isti Fejzić do neba hvalio kada je ušao u Narod i pravdu i da im je lik donio skoro 2.000 glasova
sada istog lika pljuju
tramvajtrojka wrote: ↑01/10/2024 11:06 Neka se prodere na internom sastanku pred izbore
Necete niz Vraca , niste ni prije
pa da bude uvjeren da nema i u tom spektru ljubitelja![]()
![]()
![]()
i još bog te pitao koliko stranakaPrpa.ba wrote: ↑01/10/2024 11:58Zadnji sam koji mirise gacane, ali sta je ovdje skuhano, covjek bio na listi SDS-a.hepekcina wrote: ↑01/10/2024 11:03 baš sam googlao i nađem da je ovog Srdića ovaj isti Fejzić do neba hvalio kada je ušao u Narod i pravdu i da im je lik donio skoro 2.000 glasova
sada istog lika pljuju
To sto tek sad objavljuju, to je druga prica.
Hasan Tanović nije kandidat za poziciju načelnika Novog Sarajeva, i otsustvom javnih predizbornih radova u Novom Sarajevu, jasno se vidi koliko načelnici zloupotrebljavaju svoju funkciju i javni novac, koristeći ga u privatne i svoje političke svrhe. Nemoguće je, znam, ali tačno bi u zadnjoj godini mandata trebalo zakonom zabraniti ovakve javne radove u kojima se koristi javni predizborni novac i koristi načelnička pozicija za kandidaturu. Na ovaj način ostali kandidati se dovode u neravnopravan položaj izostankom takvih resursa u njihovoj predizbornoj kampanji.Thorgerson wrote: ↑01/10/2024 12:28 Pa sta radi Tanovic eto? Gdje taj covjek uopste? Efendic je npr sredio setaliste na Dobrinji i ukinuo saobracaj. To je realno dobar potez. Setaliste je sada puno sigurnije.
to je tema za one druge izborevjeshalica wrote: ↑01/10/2024 09:33
Juce sam se vozila u komercijali od Marindvora do Dobrinje sat i 20 minuta. Bukvalno ljudi jahali po vozacu. Svaki dan pizdaralije,nema trole,tramvaja u najgorim spicama,semafori nesto sjebani i nije nabavka trolejbusa jedini poteza u rjesavanju problema javnog prevoza.
Trebao si reći imam da budem savjetnik istom. Davaću mu razne prijedlogeNaslovnica wrote: ↑01/10/2024 15:04 Zovu me maloprije iz izbornog štaba Mirze Selimbegovića, planirate li izaći na izbore, ukoliko Mirza pobijedi imate li prijedloga za njega?
Jašta sam.addem wrote: ↑01/10/2024 15:07Trebao si reći imam da budem savjetnik istom. Davaću mu razne prijedlogeNaslovnica wrote: ↑01/10/2024 15:04 Zovu me maloprije iz izbornog štaba Mirze Selimbegovića, planirate li izaći na izbore, ukoliko Mirza pobijedi imate li prijedloga za njega?
Ozbiljno?Naslovnica wrote: ↑01/10/2024 15:04 Zovu me maloprije iz izbornog štaba Mirze Selimbegovića, planirate li izaći na izbore, ukoliko Mirza pobijedi imate li prijedloga za njega?
Najozbiljnije.Dosadno mii wrote: ↑01/10/2024 15:56Ozbiljno?Naslovnica wrote: ↑01/10/2024 15:04 Zovu me maloprije iz izbornog štaba Mirze Selimbegovića, planirate li izaći na izbore, ukoliko Mirza pobijedi imate li prijedloga za njega?
Kako se desi da neko uopste dobije takav poziv
Mene samo osiguranja zovu
I mene su zvali. Ja sam im se nagovorila.Naslovnica wrote: ↑01/10/2024 15:59Najozbiljnije.Dosadno mii wrote: ↑01/10/2024 15:56Ozbiljno?Naslovnica wrote: ↑01/10/2024 15:04 Zovu me maloprije iz izbornog štaba Mirze Selimbegovića, planirate li izaći na izbore, ukoliko Mirza pobijedi imate li prijedloga za njega?
Kako se desi da neko uopste dobije takav poziv
Mene samo osiguranja zovu
Poziv sa 060-3152-xxx
Pristojan žeMski glas, ali se može osjetiti kao da radi na normu, u žurbi je.
Konto sam da li da ih pošaljem u 3 mačke piterine, da se zajebavam ili nešto slično.
Sačuvao sam dostojanstvo.![]()