Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lokalni izbori 2024: Gdje svaki glas broji... barem dok ne nestane struje!
Dobrodošli u naš kutak političke zabave, gdje se lokalni kandidati pretvaraju u superheroje, a glasanje postaje akcioni film s više zapleta od turskih serija! Ovdje možete pratiti ko trči za funkciju u općini, a ko se samo trudi da ne trči nigdje. Diskutujte, predviđajte i pratite kako vaši omiljeni (ili najmanje omiljeni) političari pokušavaju da ispune obećanja – od asfaltiranja ulice do postavljanja nove klupe u parku.
Pridružite se, jer iako su izbori ozbiljni... mi sigurno ne moramo biti!
mistek wrote: ↑30/09/2024 13:47
Nestvarno je koliko Karić misli da će dobiti samo na osnovu imena. Tačno bi bilo dobro da dobije takvu šamarčinu i da je se politički sahrani.
Nema programa, ne učestvuje ni u kakvim diskusijama, ne odgovara ni na kakva pitanja, ne daje nikakve odgovore. Zapravo, ne postoji apsolutno NIŠTA što ona radi da nekog ubijedi da za nju glasa. Ja se satrah tražeći razloge, jer za Koldžu i Bandića neću, taman da su jedini na svijetu, ali ne kontam je li ova žena uopšte zna šta treba raditi?
Pa prva SDA ne nudi apsolutno ništa niti ima ikakav privid nekog plana i programa, a realno i nisu stranka koja ima bilo šta smisleno za ponuditi.
Pa nije SDA mjerilo ni za šta. SDA plan i program me i ne interesuje, jer znam da je ubleha, laž i neistina. Ali, ne može mjerilo biti to što SDA nema i ne nudi program. Očekivao sam vala da ima vrlo jasan program šta će i kako će, da se ponaša dostojanstveno. Ne može izgubiti svakako, ali ovo što radi je da pravi sve građane budalama.
SZBiH je pokupio dosta raje, dovoljno da budu živi i da uzmu neke glasove i guraju se po Vijećima solidno.
Nažalost, ja sam istog mišljenja. Mislim da će SBiH fino povući, možda još koji otpadak DF, razočarane SDA i NiP glasače. Sad u kojoj mjeri, to ni jedna projekcija a ni anketa ne moze znati. U NG ce Rumeni povući, a u NS Bandic, bez obzira sto je manjkav kandidat. Mislim čak da će ostatak četvorke u NS slabije proći jer se Bandić gleda kao kandidat SBiH najprije. Mislim da će u NG imati većinu, vrlo moguće i u NS. Ovo su neke crne prognoze koje bi se mogle vrlo moguće desiti.
Neće Bandić ništa mnogo povući jer da bi povukao mora SDA povući jače nego li za svog rođenog kandidata. Da će dobiti glasova prilično, hoće, ali je na silu tu ponuđen kao i Gratz i mora raditi još jače da bi ubrlario glasačko tijelo na koje računa u potpunosti. Efendić je već drugi par opanaka, godinama snažan kandidat kod kojeg nema iznenađenja i NiP koji je u svojevrsnom padu.
Sada je vec zvanicno Bandić ubjedljivo vodi protiv Benjamine... SzBiH se vraća na velika vrata, imace dva nacelnika u dvije jake sarajevske općine, uz sve na to njihove ruke u gradskom vijecu će biti odlucujuce da Seka ili Dena postanu gradonačelnik.
Semper123 wrote: ↑01/10/2024 07:10
Sada je vec zvanicno Bandić ubjedljivo vodi protiv Benjamine... SzBiH se vraća na velika vrata, imace dva nacelnika u dvije jake sarajevske općine, uz sve na to njihove ruke u gradskom vijecu će biti odlucujuce da Seka ili Dena postanu gradonačelnik.
kad ih se uporedi ovo bi trebalo biti i realno gledajući sve parametre
lođ. Londrc je vjerovatno zbog toga i bježala od bilo kakvog sučeljavanja, koristeći Čamparu za blaćenje Bandića
Pa dobro SzBiH će ući u OV NG i NS ostalo teško. Očekujem pad NESa otkako nema Hadžibajrića. Imali su vijećnika u NS i SG i mislim Ilidži, sad kome će ti glasovi otići neznam.
Seka će biti direktorica jedne privatne klinike. Tako da priče o tome da ona bude gradonačeknica su obična ubleha.
pezzar wrote: ↑30/09/2024 21:07
Poručuje lik Šteti u komentarima članka za narudžbu trola: Šteta nisi loš, al' 06-og letiš!
I on ima pravo glasa, isto kao i ja. Samo takvih kao on više nego ovakvih kao ja, to me je*e.
Juce sam se vozila u komercijali od Marindvora do Dobrinje sat i 20 minuta. Bukvalno ljudi jahali po vozacu. Svaki dan pizdaralije,nema trole,tramvaja u najgorim spicama,semafori nesto sjebani i nije nabavka trolejbusa jedini poteza u rjesavanju problema javnog prevoza.
Prpa.ba wrote: ↑01/10/2024 10:56
Glavnog NIP-ovca u Novom Sarajevu Srdic je tesko mogao fizickom snagom natjerati na bilo sta. Vidim da kukaju da je Fjesbuk uklonio objavu, vjerovatno Srdic prijavljivao.
Koji fijasko od kampanje SBiH prvo lik na listi koji je stitio pedofila, pa lik koji je bio u stranci koja je četiri godine drzala ns izvan drzavnih vlasti i pod čijom vlascu su uradjeno strasni zločini, sta je sljedece u bandicevoj kampanji bas me zanima
Glavnog NIP-ovca u Novom Sarajevu Srdic je tesko mogao fizickom snagom natjerati na bilo sta. Vidim da kukaju da je Fjesbuk uklonio objavu, vjerovatno Srdic prijavljivao.
Koji fijasko od kampanje SBiH prvo lik na listi koji je stitio pedofila, pa lik koji je bio u stranci koja je četiri godine drzala ns izvan drzavnih vlasti i pod čijom vlascu su uradjeno strasni zločini, sta je sljedece u bandicevoj kampanji bas me zanima
Jel on dokazao da je advokat? Stranka ga reklamira kao uspjesnog advokata, a njega u komori nigdje
baš sam googlao i nađem da je ovog Srdića ovaj isti Fejzić do neba hvalio kada je ušao u Narod i pravdu i da im je lik donio skoro 2.000 glasova
sada istog lika pljuju
no Narod i pravda je tradicionalno stranka pljuvača i nikakve druge političke ideje ili politika i nemaju
smijem se kladiti da je i ova priča skuhana u gatačkoj kuhunji, leglu najvećih mračnjaka sarajevske političke scene
pričaju li danas, isti ovi NiP-ovci, o slučaju Memić, a na kostima mrtvog djeteta su izgradili političke karijere?
zašto taj slučaj nije riješen a Čamparini kadrovi držali MUP KS i kada su Gačani bili dio SDA, a tako je i danas, već puna 3-4 mandata?
baš sam googlao i nađem da je ovog Srdića ovaj isti Fejzić do neba hvalio kada je ušao u Narod i pravdu i da im je lik donio skoro 2.000 glasova
sada istog lika pljuju
no Narod i pravda je tradicionalno stranka pljuvača i nikakve druge političke ideje ili politika i nemaju
smijem se kladiti da je i ova priča skuhana u gatačkoj kuhunji, leglu najvećih mračnjaka sarajevske političke scene
pričaju li danas, isti ovi NiP-ovci, o slučaju Memić, a na kostima mrtvog djeteta su izgradili političke karijere?
zašto taj slučaj nije riješen a Čamparini kadrovi držali MUP KS i kada su Gačani bili dio SDA, a tako je i danas, već puna 3-4 mandata?
Inace SDA, SDP, NES; NS hvali sve clanove koji su ih napustili Bakir i danas sa nostalgijom spominje Konakovića, Ogreševića, Almu i ostale