Radi toga ova nova pravila i uvode vjerovatno.Meni sve izgleda da zapad nije dzaba dosta toga promjenio , da bi pustio kasnije opet da se vrati na staro…tako da ima nade, da im nece prociizvrsni direktor wrote: ↑30/09/2024 09:59E jedino to nas i moze spasitiVjecita_zavrzlama wrote: ↑30/09/2024 07:09Postoji nada da je dosta te nepismene mase stiglo izumrijet prirodno do sada, lets hopeizvrsni direktor wrote: ↑30/09/2024 07:01
Nista od toga. To su isti oni koji 30 godina glasaju za ovaku sda, glasat ce i ovaj put, reci ce samo "ja sam glaso za sdo a ne za kenelu"![]()
![]()
Ali nista dok se ne precesljaju biracki spiskovi, i umrli sda glasaci prestanu glasati stvarno. Na birackom mjestu "ahiret" sda odnese uvijek pobjwdu, vjerujem i preko 90% glasova imaju![]()
LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Moderator: Bloo
-
Vjecita_zavrzlama
#1326 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
- DaysleepeR
#1327 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Skeneri na biračkim mjestima bi trebali promijeniti dosta toga.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1328 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
eh al da su na svim biračkim mjestima...koliko sam skontao ovo je neka eksperimentalna faza i biće na nekih cca 400-450 biračkih mjesta...a koliko ih u BiH još ima...vjerovatno barem x10, pa možda i više
-
putokaz1
#1329 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Nistanece oromjenit
-
Vjecita_zavrzlama
#1330 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
To je sad proba za lokalne, pred 2026JoseMujica wrote: ↑30/09/2024 11:41eh al da su na svim biračkim mjestima...koliko sam skontao ovo je neka eksperimentalna faza i biće na nekih cca 400-450 biračkih mjesta...a koliko ih u BiH još ima...vjerovatno barem x10, pa možda i višeeto ako ko zna neka napiše
Ne brini znaju oni sta rade
- dječak sa šibicama
#1331 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Ne znam koliko je zena pogrijesila, ok mozda je uvrijedila ljude iz IB ali cisto sumnjam da su tamo na onim seoskim putevima zemljanog tipa vidjeli puno vise od zapreznih kola, ali Hotonj i slicna naselja jesu bila poluilegalna ne znam jesu li imali i kvalitetnu kanalizaciju ili vodovod, danas imaju sve sto je navela.
I to im je SDA omogucila, ako je SDA vladala tamo.
Naravno, mozemo sada o marifetlucima, ali ovo je sve cinjenica. SDA je tako i kupila glasace, to sto se nacelnik i ekipa ugrade u svaku ambulantu i kanalizaciju, to je vec... jelte
Naravno, mozemo sada o marifetlucima, ali ovo je sve cinjenica. SDA je tako i kupila glasace, to sto se nacelnik i ekipa ugrade u svaku ambulantu i kanalizaciju, to je vec... jelte
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#1332 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Ma jasno. Lokalni su manje bitni od opcih. A na opcim ce biti 100% na svim birackim mjestimaVjecita_zavrzlama wrote: ↑30/09/2024 11:45To je sad proba za lokalne, pred 2026JoseMujica wrote: ↑30/09/2024 11:41eh al da su na svim biračkim mjestima...koliko sam skontao ovo je neka eksperimentalna faza i biće na nekih cca 400-450 biračkih mjesta...a koliko ih u BiH još ima...vjerovatno barem x10, pa možda i višeeto ako ko zna neka napiše
-
Vjecita_zavrzlama
#1333 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Ima zaostalijih mjesta u srednjoj Bosni, ako si bio npr u gluhoj bukovici ili lupcu? Podrinje za njih zlatnodječak sa šibicama wrote: ↑30/09/2024 11:47 Ne znam koliko je zena pogrijesila, ok mozda je uvrijedila ljude iz IB ali cisto sumnjam da su tamo na onim seoskim putevima zemljanog tipa vidjeli puno vise od zapreznih kola, ali Hotonj i slicna naselja jesu bila poluilegalna ne znam jesu li imali i kvalitetnu kanalizaciju ili vodovod, danas imaju sve sto je navela.
Naravno, mozemo sada o marifetlucima, ali ovo je sve cinjenica. SDA je tako i kupila glasace, to sto se nacelnik i ekipa ugrade u svaku ambulantu i kanalizaciju, to je vec... jelte![]()
-
sahbazzz
#1334 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Nema promjene, dzaba nama svi skeneri svijeta. Moje misljenje je da su ustvari narod i biraci krivi.
Da bi glasao, prvo moras da razumijes i znas sta hoces da izaberes.
Za politiku i izbor moras malo i da mucnes glavom, procitas sta, treba da razumijes procedure itd itd.
Evo samo zadnjih mjesec dana slusajuci nas svijet to mogu samo i potvrditi. Ono prica o Niksicu i nekim dugovima, o Fadilu i povecanim penzijama, o respiratorima, Izraelu i Palestini. Cuti nesto o nekom programu na lokalnom planu je statisticka greska. Ne znaju i nece da znaju da glasaju za covjeka koji ce voditi racuna o parkovima, parking mjestima, trotoarima, komunalnoj cistoci i slicno.
I to su vecinom mladi i srednjih godina ljudi. Nista se nije promijenilo i nece se promijeniti u buducnosti.
Da bi glasao, prvo moras da razumijes i znas sta hoces da izaberes.
Za politiku i izbor moras malo i da mucnes glavom, procitas sta, treba da razumijes procedure itd itd.
Evo samo zadnjih mjesec dana slusajuci nas svijet to mogu samo i potvrditi. Ono prica o Niksicu i nekim dugovima, o Fadilu i povecanim penzijama, o respiratorima, Izraelu i Palestini. Cuti nesto o nekom programu na lokalnom planu je statisticka greska. Ne znaju i nece da znaju da glasaju za covjeka koji ce voditi racuna o parkovima, parking mjestima, trotoarima, komunalnoj cistoci i slicno.
I to su vecinom mladi i srednjih godina ljudi. Nista se nije promijenilo i nece se promijeniti u buducnosti.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1335 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Sve i da jeste tako, to oslikava viziju drzave koju ima SDA.dječak sa šibicama wrote: ↑30/09/2024 11:47 Ne znam koliko je zena pogrijesila, ok mozda je uvrijedila ljude iz IB ali cisto sumnjam da su tamo na onim seoskim putevima zemljanog tipa vidjeli puno vise od zapreznih kola, ali Hotonj i slicna naselja jesu bila poluilegalna ne znam jesu li imali i kvalitetnu kanalizaciju ili vodovod, danas imaju sve sto je navela.
Naravno, mozemo sada o marifetlucima, ali ovo je sve cinjenica. SDA je tako i kupila glasace, to sto se nacelnik i ekipa ugrade u svaku ambulantu i kanalizaciju, to je vec... jelte![]()
-
kakabanja213
#1336 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Za SDA viziju drzave smo odavno znali, ali za Trojkinu nismo do zadnjih par godina. Uglavnom su tu negdje. Izlazak na izbore je gubljenje vremena._BataZiv_0809 wrote: ↑30/09/2024 11:57Sve i da jeste tako, to oslikava viziju drzave koju ima SDA.dječak sa šibicama wrote: ↑30/09/2024 11:47 Ne znam koliko je zena pogrijesila, ok mozda je uvrijedila ljude iz IB ali cisto sumnjam da su tamo na onim seoskim putevima zemljanog tipa vidjeli puno vise od zapreznih kola, ali Hotonj i slicna naselja jesu bila poluilegalna ne znam jesu li imali i kvalitetnu kanalizaciju ili vodovod, danas imaju sve sto je navela.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1337 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Svoj ti posokakabanja213 wrote: ↑30/09/2024 12:02Za SDA viziju drzave smo odavno znali, ali za Trojkinu nismo do zadnjih par godina. Uglavnom su tu negdje. Izlazak na izbore je gubljenje vremena._BataZiv_0809 wrote: ↑30/09/2024 11:57Sve i da jeste tako, to oslikava viziju drzave koju ima SDA.dječak sa šibicama wrote: ↑30/09/2024 11:47 Ne znam koliko je zena pogrijesila, ok mozda je uvrijedila ljude iz IB ali cisto sumnjam da su tamo na onim seoskim putevima zemljanog tipa vidjeli puno vise od zapreznih kola, ali Hotonj i slicna naselja jesu bila poluilegalna ne znam jesu li imali i kvalitetnu kanalizaciju ili vodovod, danas imaju sve sto je navela.
-
putokaz1
#1338 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Povratak SDA u GS.....????
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1339 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
izvrsni direktor wrote: ↑30/09/2024 11:52Ma jasno. Lokalni su manje bitni od opcih. A na opcim ce biti 100% na svim birackim mjestimaVjecita_zavrzlama wrote: ↑30/09/2024 11:45To je sad proba za lokalne, pred 2026JoseMujica wrote: ↑30/09/2024 11:41
eh al da su na svim biračkim mjestima...koliko sam skontao ovo je neka eksperimentalna faza i biće na nekih cca 400-450 biračkih mjesta...a koliko ih u BiH još ima...vjerovatno barem x10, pa možda i višeeto ako ko zna neka napiše
-
mistek
#1340 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Nestvarno je koliko Karić misli da će dobiti samo na osnovu imena. Tačno bi bilo dobro da dobije takvu šamarčinu i da je se politički sahrani.
Nema programa, ne učestvuje ni u kakvim diskusijama, ne odgovara ni na kakva pitanja, ne daje nikakve odgovore. Zapravo, ne postoji apsolutno NIŠTA što ona radi da nekog ubijedi da za nju glasa. Ja se satrah tražeći razloge, jer za Koldžu i Bandića neću, taman da su jedini na svijetu, ali ne kontam je li ova žena uopšte zna šta treba raditi?
Nema programa, ne učestvuje ni u kakvim diskusijama, ne odgovara ni na kakva pitanja, ne daje nikakve odgovore. Zapravo, ne postoji apsolutno NIŠTA što ona radi da nekog ubijedi da za nju glasa. Ja se satrah tražeći razloge, jer za Koldžu i Bandića neću, taman da su jedini na svijetu, ali ne kontam je li ova žena uopšte zna šta treba raditi?
- Haris.ba
#1341 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Glasa se ideoloski. A, ne po programu.mistek wrote: ↑30/09/2024 13:47 Nestvarno je koliko Karić misli da će dobiti samo na osnovu imena. Tačno bi bilo dobro da dobije takvu šamarčinu i da je se politički sahrani.
Ima dva kandidata koji su glavni konkurentni i koji ce dijeliti glasove, a ona je sama ispred trojke. Tesko bi je pobjedili i da je samo jedan. Cista matematika. Tako su joj barem dojavili iz agencije za istrazivanje.
Vidjecemo uskoro. Mozda se bas pokaze da je u pravu.
- hepekcina
#1342 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
najkatastrofalniji način izboraHaris.ba wrote: ↑30/09/2024 13:52Glasa se ideoloski. A, ne po programu.mistek wrote: ↑30/09/2024 13:47 Nestvarno je koliko Karić misli da će dobiti samo na osnovu imena. Tačno bi bilo dobro da dobije takvu šamarčinu i da je se politički sahrani.
Ima dva kandidata koji su glavni konkurentni i koji ce dijeliti glasove, a ona je sama ispred trojke. Tesko bi je pobjedili i da je samo jedan. Cista matematika. Tako su joj barem dojavili iz agencije za istrazivanje.
Vidjecemo uskoro. Mozda se bas pokaze da je u pravu.
o kome goda da je riječ
- Haris.ba
- hepekcina
#1344 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
nažalost
otud se i baca u predizbornu narativ o islamskoj državi u svrhu galvanizacije birača sijanjem straha
najodvratniji oblik populizma je upravljanje strahom ljudi od samih sebe
-
doktor78
#1345 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Ona kampanju vodi preko facebooka, prepucava se sa Draškom, dijeli baklave...
- Styling
#1346 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Ova njena izjava je tipican odkaz d su gradili samo tmao gdje im je glasacko tijelo. Doveli su ljude iz IB u SA i morali su im nesto dati za glasove.dječak sa šibicama wrote: ↑30/09/2024 11:47 Ne znam koliko je zena pogrijesila, ok mozda je uvrijedila ljude iz IB ali cisto sumnjam da su tamo na onim seoskim putevima zemljanog tipa vidjeli puno vise od zapreznih kola, ali Hotonj i slicna naselja jesu bila poluilegalna ne znam jesu li imali i kvalitetnu kanalizaciju ili vodovod, danas imaju sve sto je navela.
Srebrenica je prije rata bila siroko poznata banja i lijeciliste. Imali su asfalt prije Hotonja.
- DaysleepeR
#1347 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Pa prva SDA ne nudi apsolutno ništa niti ima ikakav privid nekog plana i programa, a realno i nisu stranka koja ima bilo šta smisleno za ponuditi.mistek wrote: ↑30/09/2024 13:47 Nestvarno je koliko Karić misli da će dobiti samo na osnovu imena. Tačno bi bilo dobro da dobije takvu šamarčinu i da je se politički sahrani.
- Dosadno mii
#1348 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Ona nije vidjela istocnu Bosnu.Styling wrote: ↑30/09/2024 14:21Ova njena izjava je tipican odkaz d su gradili samo tmao gdje im je glasacko tijelo. Doveli su ljude iz IB u SA i morali su im nesto dati za glasove.dječak sa šibicama wrote: ↑30/09/2024 11:47 Ne znam koliko je zena pogrijesila, ok mozda je uvrijedila ljude iz IB ali cisto sumnjam da su tamo na onim seoskim putevima zemljanog tipa vidjeli puno vise od zapreznih kola, ali Hotonj i slicna naselja jesu bila poluilegalna ne znam jesu li imali i kvalitetnu kanalizaciju ili vodovod, danas imaju sve sto je navela.
Srebrenica je prije rata bila siroko poznata banja i lijeciliste. Imali su asfalt prije Hotonja.
Ljudi iz istocne su bili protjerani a ne dovedeni u Sa
I SDA osim penzijica im nista dala nije
- Dosadno mii
#1349 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Ako nista bice novih fasadamistek wrote: ↑30/09/2024 13:47 Nestvarno je koliko Karić misli da će dobiti samo na osnovu imena. Tačno bi bilo dobro da dobije takvu šamarčinu i da je se politički sahrani.
-
bejzik
#1350 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Nijaz Džaka raskrinkao Srđana Srdića: “Politička jegulja je projekat SDS-a, kolijevke osuđenih ratnih zločinaca”
https://pressmediabih.com/vijesti/2024/ ... zlocinaca/
znači Srđan Srdić SDS
https://pressmediabih.com/vijesti/2024/ ... zlocinaca/
znači Srđan Srdić SDS