Imam spreman isprintani mem za listić kojim se bira načelnik.
Koldžo i Benjamina nešto kao pričaju....
Nek se bar nasmije izborna komsija u kasne sate
Moderator: Bloo
Imam spreman isprintani mem za listić kojim se bira načelnik.
Ako ces se meni obracati u mnozini, obavjestavam te da nisam borg. Obrati se meni, jer iznosim svoje misljenje. Ako imas potrebu da se obratis strankama trojke, izvoli obracaj se njima.još uvijek vam je vrh propagande da plašite ljude sa demonom zvanim SDA
To je cinjenica. Osim ako neko zaista misli da su SBiH ili DF zasebni u odnosu na SDA. Tu vec govorimo o gluposti.to je školski proimjer populizma, sijanja mržnje i manipulacije strahom
Ljudi su neupitni vladari stranke koja ima visok stepen subordinacije. Trebamo vjerovati da senece nista pitati? Zaista?a Bakir i Seka danas nisu na listama, kao ni Zahiragić i Kapidžić
Ja sam vise puta izrazio razocaranost Tanovicem i generalno stanjem u opstini, jer je to opstina mog prebivalista. No, razumijem da je nabrijanom liku koji nije u stanju svariti da nismo svi botovi to neshvatljivo.dajte propagirajte te rezultate u opštinama nakon četiri godine vaše vladavine, ako ih ima
Ni stari grad, ni centar, ni ns nemaju komunalnu firmu koja se bavi ciscenjem i skupljanjem otpada. Prvo pametujes o tome kako ne treba mijesati kanton, jer zaboga nije zahiragic na listi, a onda lokalnoj vlasti nabijas krivicu kantonalne.ljudi će svakako vidjeti jel lažete ili govorite istinu jer im se ta promjena odvija ispred vrata,
lokalni izbori nisu priče o islamskoj državi, a grad i danas izgleda prljavo i zapušteno
Sve je to super raja, samo nemojte se jadati kako papci upravljaju, jer ce on svog zaokruziti.teskeredzic_22 wrote: ↑24/09/2024 15:11Imam spreman isprintani mem koji ću nalijepiti na listić kojim se bira načelnik.
Koldžo i Benjamina nešto kao pričaju....![]()
Nek se bar nasmije izborna komsija u kasne sate![]()
Benjamina Karić ničim ne zaslužuje biti načelnica općine Novo Sarajevo.Chmoljo wrote: ↑24/09/2024 15:13Sve je to super raja, samo nemojte se jadati kako papci upravljaju, jer ce on svog zaokruziti.teskeredzic_22 wrote: ↑24/09/2024 15:11Imam spreman isprintani mem koji ću nalijepiti na listić kojim se bira načelnik.
I jope, ne mora trojka, glasajte za onoga za koga ipak znate da je zeru bolji od prosjeka. Ja cisto sumnjam da bas niko nije takav, al hajd.
pa tako ti je poslanica počelaChmoljo wrote: ↑24/09/2024 15:11Ako ces se meni obracati u mnozini, obavjestavam te da nisam borg. Obrati se meni, jer iznosim svoje misljenje. Ako imas potrebu da se obratis strankama trojke, izvoli obracaj se njima.još uvijek vam je vrh propagande da plašite ljude sa demonom zvanim SDA
Ukratko, odjebi sa kolektivizacijom.
To je cinjenica. Osim ako neko zaista misli da su SBiH ili DF zasebni u odnosu na SDA. Tu vec govorimo o gluposti.to je školski proimjer populizma, sijanja mržnje i manipulacije strahom
Ljudi su neupitni vladari stranke koja ima visok stepen subordinacije. Trebamo vjerovati da senece nista pitati? Zaista?a Bakir i Seka danas nisu na listama, kao ni Zahiragić i Kapidžić
Ja sam vise puta izrazio razocaranost Tanovicem i generalno stanjem u opstini, jer je to opstina mog prebivalista. No, razumijem da je nabrijanom liku koji nije u stanju svariti da nismo svi botovi to neshvatljivo.dajte propagirajte te rezultate u opštinama nakon četiri godine vaše vladavine, ako ih ima
Ni stari grad, ni centar, ni ns nemaju komunalnu firmu koja se bavi ciscenjem i skupljanjem otpada. Prvo pametujes o tome kako ne treba mijesati kanton, jer zaboga nije zahiragic na listi, a onda lokalnoj vlasti nabijas krivicu kantonalne.ljudi će svakako vidjeti jel lažete ili govorite istinu jer im se ta promjena odvija ispred vrata,
lokalni izbori nisu priče o islamskoj državi, a grad i danas izgleda prljavo i zapušteno
A sto se tice zapustenosti, ja se ne sjecam ni da je ikada bio cisci. A bogami pamtim i period prije rata.
No, kad vec spominjes zapustenost, bar je ta populsitica benjamina nesto preduzela i krenula u obnovu fasada.
E sad, hocrmo li joj nabinati na nos sto je rijec o lrivatnoj imovini, ili da je trebala cekati da se zviejzde posloze, pa da se odlucnije krene u zahvatima u stambenoj politici...
No uzgred budi receno, razmijem da ce ti i to biti sok, pohvalio sam obnovu fasada u semira fraste koja je radjena u reziji opcine ng, i onog papcica efendica.
Kako rekoh, ja sam poprilicno dosljedan u svom misljenju. Nisam nadrkanko koji kritikuje zbog kritike.
Samo treba reći ko je zaslužancija123 wrote: ↑24/09/2024 14:38E ovo se zove konkretan doprinos temi.Drugclanbiblioteke wrote: ↑24/09/2024 14:30 Ja licno vidim promjene kako u svom naselju tako i u blizini.
U odnosu na prosle izbore: novi parking, novo djecje igraliste, par zgrada u naselju dobilo novi krov od opstine, bazen na Dobrinji dobio i teretanu, uredila se setnica na Dobrinji jos prosle godine, Safet Zajko dobio renovirano igraliste, u Safetu Zajki besplatne radionice za djecu, napravili stazu do vrha Mojmila, poceli uredjivati onu kucicu, dodatno napravili igraliste na brdu Mojmilo.
Nova igralista sa umjetnom travom na AP i Dobrinji ( nisam siguran jel ovo Opsina ili Kanton) ali se fakat vidi promjena.![]()
Ti ocigledno nećeš imati problem za koga glasati, za razliku od mnogih u drugim opštinama.
da ne finansirate DodikaA_A_AKCIJA wrote: ↑24/09/2024 16:06Šta je laž od nabrojanog?
Jedino, što ima još tri puta toliko, a nisam stigao nabrojati.
A činjenica je da afera nema. Ma kako vi htjeli izjednačiti SDA i Trojku
klasicni demagogmalakh wrote: ↑24/09/2024 16:19 ovog bandića sam upratio kao skupštinskog zastupnika, uz one hvalospjeve "ja sam advokat, ja sam pravnik". svaka druga mu je - ja sam advokat, ali iskreno i ruku na srce, ja za advokata muamera bandića nikada nisam čuo.
gledam sada njegovu biografiju, čovjek od 2010. godine u vlasti. prvo ministar za rad i socijalnu politiku ks, a onda do 2022. godine direktor agencije za zapošljavanje bih, da bi direktorovanje prekinuo mandatom u skupštini ks.
šta je čovjek uradio za ovih 15ak godina konzumiranja vlasti i pozicije moći?
ima li netko da zna neki njegov projekat?
reče mi prijatelj da hoda po mahalama novog sarajeva i obećava legalizacije kuća, a vidim da su mu preletači prvi saradnici.
mislim da će ga benjamina pomesti...
Ne odbijam dobro nabacivanjehepekcina wrote: ↑24/09/2024 16:25da ne finansirate DodikaA_A_AKCIJA wrote: ↑24/09/2024 16:06Šta je laž od nabrojanog?
a afera ima nego ne želiš da ih vidiš jer si vjerovatno dio tog miljea
kako je u Dubaiu ovih dana?
Dubai se izgradio, čudo jednoZnačajan iznos, sada već 700 miliona KM stoji na računima Bosne i Hercegovine, neraspoređenih za određene namjene, gdje 300 miliona stoji neraspoređenih samo iz indirektnih poreza I akciza iz nafte. Da značajan dio sredstava iz Elektroprenosa uopšte se ne koriste. To je dio jedna šire akcije udara na RS, rekao je Dodik.
On je rekao da je tri ili četiri puta dogovoreno kako to raspodjeliti na nivou državne koalicije, ali se to ne realizuje.
budžetirano u dvije godine 100 miliona KM za Dodikovog kumaA_A_AKCIJA wrote: ↑24/09/2024 16:30Ne odbijam dobro nabacivanjehepekcina wrote: ↑24/09/2024 16:25da ne finansirate DodikaA_A_AKCIJA wrote: ↑24/09/2024 16:06
Šta je laž od nabrojanog?
a afera ima nego ne želiš da ih vidiš jer si vjerovatno dio tog miljea
kako je u Dubaiu ovih dana?
Mile za vakta Trojke može samo kešom plaćati, jer mu je Dino, kako je ono volio Skijaš reći, lobira za ukidanje sankcija![]()
Isto, Dodik:
Dubai se izgradio, čudo jednoZnačajan iznos, sada već 700 miliona KM stoji na računima Bosne i Hercegovine, neraspoređenih za određene namjene, gdje 300 miliona stoji neraspoređenih samo iz indirektnih poreza I akciza iz nafte. Da značajan dio sredstava iz Elektroprenosa uopšte se ne koriste. To je dio jedna šire akcije udara na RS, rekao je Dodik.
On je rekao da je tri ili četiri puta dogovoreno kako to raspodjeliti na nivou državne koalicije, ali se to ne realizuje.![]()
koliko znam upravo je sbih imala ministra koji je zadužen za akte o legalizaciji i koji je to mogao gurati i završiti i poslati na skupštinu kantona da se usvoji. mislim na onog bečarevića. nisu ni slova o legalizaciji spomenuli, tek se bandić sada sjetio, u kampanji da o tome priča.
Ko je Slavisa u Centru????Seyfo wrote: ↑06/09/2024 10:30 U Novom Sarajevu će Benjamina pomesti. Zar neko to dovodi u pitanje ? Samo možda neupućen. U Centru Slaviša,u Starom Gradu Ćenga, u Novom Gradu onaj fićfirić Semir, na Ilidži Muzur. Što se tiče ruralnih opština Vogošća, Hadžići i Trnovo vjerovatno SDA ali i ne mora biti. Evo prognozirao sam pa ćemo vidjeti. Ali kladio bih se na ovaj ishod.
Kakve veze mahale Novog Sarajeva imaju s vodozaštitnom zonom?
Urbanistickim planom se ono sto sada ne moze se legalizirati se dopusta legalizacija. Istim tim planom se smanjuje vodozastitna zona. Ideja je da se to progura sa tim narativom - legaliziramo kuce, ali moramo i vodozastitnu zonu smanjiti.
Ma sutice. Kakav je Bandic ko nemavodjena raketa, otkrice citav dil.malakh wrote: ↑24/09/2024 16:41
koliko znam upravo je sbih imala ministra koji je zadužen za akte o legalizaciji i koji je to mogao gurati i završiti i poslati na skupštinu kantona da se usvoji. mislim na onog bečarevića. nisu ni slova o legalizaciji spomenuli, tek se bandić sada sjetio, u kampanji da o tome priča.
ofira se čovjek sa tom pričom. naletit će nekome na volej.
Zna se dobro u vrijeme čije vlasti su izgrađene sve te kuće, a to je 99% objekata između Koševskog Brda i Vogošče, te skoro cijela naselja Buća i Boljakov Potok. A ima još...Haris.ba wrote: ↑24/09/2024 17:08Urbanistickim planom se ono sto sada ne moze se legalizirati se dopusta legalizacija. Istim tim planom se smanjuje vodozastitna zona. Ideja je da se to progura sa tim narativom - legaliziramo kuce, ali moramo i vodozastitnu zonu smanjiti.
Ma sutice. Kakav je Bandic ko nemavodjena raketa, otkrice citav dil.malakh wrote: ↑24/09/2024 16:41
ofira se čovjek sa tom pričom. naletit će nekome na volej.
A, Bacirevic koliko znam je zatezao oko smanjenja vodozastitne zone.
Upravo takoChmoljo wrote: ↑24/09/2024 15:13Sve je to super raja, samo nemojte se jadati kako papci upravljaju, jer ce on svog zaokruziti.teskeredzic_22 wrote: ↑24/09/2024 15:11Imam spreman isprintani mem koji ću nalijepiti na listić kojim se bira načelnik.
I jope, ne mora trojka, glasajte za onoga za koga ipak znate da je zeru bolji od prosjeka. Ja cisto sumnjam da bas niko nije takav, al hajd.