Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

luckylaka

#33801 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

tramvajtrojka wrote: 13/09/2024 21:25
luckylaka wrote: 13/09/2024 21:14
ultima_palabra wrote: 13/09/2024 21:09 Ma taj se lik ni po cemu nije isticao u najgoroj ekipi i najgoroj odbrani u istoriji Premiershipa. Naravno, ostao je u njoj poslije ispadanja, niko ni da se nasali da ga dovede.

Ove sapunice necu ni komentarisati, seljacka posla...
Jbga ipak igra u Engleskoj,nije u Turskoj,Madzarskoj,Srbiji,Hrvatskoj odakle nam stizu tarabici
samo sto nikad ni u repci nije bio najbolji igrac neg mrtvi prosjek pa nema potrebe da ga nepotrebno uzdizes
Ko kaze i gdje pise da je najbolji.Taman ova ekipa za njega.Za reprezentacije nemamo boljeg,na zalost
armin071

#33802 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by armin071 »

https://www.source. ba/mobile/clanak/Fudbal/698860

Polako se nazire odakle pušu ovi “razdorni” vjetrovi….
BarbaDue

#33803 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BarbaDue »

Nema potrebe kvalitet mu osporavati. Nastranu to što su zakuhali sa njim ali nemate pravo reći da nije dobar u svom poslu. Lafe, najgora ekipa u premijeršipu bi poderala svaku matičnu ekipu naših startera.
Logovan

#33804 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Eto još malo fali pa će Ahmedhodžić biti na nivou Ćivića. Posljednjih godina smo baš onako krcati kvalitetom pa imamo taj luksuz da se Ahmedhodžića lako odreknemo.
Edin H.

#33805 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

tramvajtrojka wrote: 13/09/2024 21:25
luckylaka wrote: 13/09/2024 21:14
ultima_palabra wrote: 13/09/2024 21:09 Ma taj se lik ni po cemu nije isticao u najgoroj ekipi i najgoroj odbrani u istoriji Premiershipa. Naravno, ostao je u njoj poslije ispadanja, niko ni da se nasali da ga dovede.

Ove sapunice necu ni komentarisati, seljacka posla...
Jbga ipak igra u Engleskoj,nije u Turskoj,Madzarskoj,Srbiji,Hrvatskoj odakle nam stizu tarabici
samo sto nikad ni u repci nije bio najbolji igrac neg mrtvi prosjek pa nema potrebe da ga nepotrebno uzdizes
Nije prosjek, puno je sigurnija odabrana sa njim, nego recimo sa Čivićem :skoljka:

Dobro bi bilo da se vrati protiv Njemačke. :D
Lug

#33806 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Lug »

Spahic i svi nesto pricaju o patriotizmu za siroke mase (eto Anel nije patriota, a odrekao se Svedske da bi igrao za BiH :-) ) a predsjednik i jaran mu Vico javno izjavljuje da vise voli srbiju nego bih.. :lol: Miske nas sjebao u najvaznijoj utakmici u barazu i u Portugalu i u Zenici. Sam Ciro izjavljivao da je on- Misimovic minirao reprezentaciju, da bi igrao 3 dana poslije u Bundesligi (bio najbolji na terenu) i postao sportski direktor NS BIH. Smiju nam se djeca..

Spahic da je ikakav sportski direktor otputovao bi u Eng. i izgladio nesporazum sa nasim najboljim defazivnim igracem. Kad mogu putovati o nasem trosku da vide u kakvoj je formi Dzeko :D i drugi reprezentativci, onda je vala mogao i u Englesku, ali lakse je palamuditi o patriotizmu, levati se najlakse fataju na to.

Vidim niko ne cita sta je Anel rekao, pa da opet postavim:

"Da nisam želio igrati za reprezentaciju jednostavno bih nazvao selektora, rekao mu “ne hvala”, i ne bih otišao. Otputovao sam u Eindhoven, odmah po dolasku rekao sam medicinskom osoblju da imam bol i loš osjećaj u koljenima, rekli su u redu i odveli me na ultrazvuk.

Nizozemska ljekarka je na ultrazvuku vidjela malu povredu, a ja sam htio da uradim magnetnu rezonancu da se uvjerim da ništa nije slomljeno. Oni nisu željeli da uradimo MRI. Trenirao sam svaki dan i nikako nisam mogao sprintati. Na posljednjem treningu tamo sam odradio mali sprint i osjetio da se povreda pogoršala, ali je medicinski tim želio nastaviti raditi ono što je radio, i svakodnevno raditi sa mnom terapijski posao, što nije nimalo pomoglo. Smatram da je smatrati da sam ‘sposoban za igru’ bez odgovarajuće provjere je vrlo neozbiljno i amaterski. Medicinski tim je i ranije smatrao da sam ‘sposoban za igru’ kada sam se povrijedio prije utakmice u Luksemburgu i natjerali su me da sprintam prije te utakmice, što je rezultiralo ozbiljnijim povredama.

Tada jesam razgovarao sa Spahićem i imali smo dobar razgovor, rekao sam mu da ovdje neću biti od koristi i da bih volio da se dobro pregledam i da počnem rehabilitaciju što je prije moguće i on je na to pristao. A razlog zašto im nisam odgovorio nakon što sam se vratio u Sheffield je to što su meni rekli jedno, a medijima drugo. Na kraju je to bila moja ispravna odluka jer su me dobro pregledali ovdje u Sheffieldu, započeli moju rehabilitaciju, počeli lagani trening u srijedu i ako budem dobro napredovao igraću u petak.

da vas ne zahmetim, nastavite.. :zzzz:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#33807 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Velkoski »

smaraš anele
drug_profi

#33808 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

Odjeb je lansiran. Ispravna odluka.
Za reprezentaciju treba da bude cast igrati.
Svakako nemamo kvalitete za neki uspjeh, pa imamo priliku izgraditi disciplinu.
Nikoga moliti.
Da je novi Pape... ni njega.
HelaS

#33809 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by HelaS »

drug_profi wrote: 14/09/2024 00:36 Odjeb je lansiran. Ispravna odluka.
Nikoga moliti.
:thumbup:

Jedan sam od rijetkih ovdje koji mu je lansirnu rampu izgradio još prošli put kad je ucjenjivao i kad se ponašao lažima
BarbaDue

#33810 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BarbaDue »

Nikoga moliti.
U redu prihvatam.
Samo što će ta disciplina trajati samo do sljedećeg okupljanja.
Živi bili pa vidjeli.
luckylaka

#33811 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Nikoga moliti.
Mi o toj disciplini pricamo evo 20 godina.Eto daj boze da Anel bude zadnji problem
ultima_palabra

#33812 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ultima_palabra »

BarbaDue wrote: 13/09/2024 22:51 Nema potrebe kvalitet mu osporavati. Nastranu to što su zakuhali sa njim ali nemate pravo reći da nije dobar u svom poslu. Lafe, najgora ekipa u premijeršipu bi poderala svaku matičnu ekipu naših startera.
Ne bi.
The BEN10

#33813 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by The BEN10 »

Lug wrote: 14/09/2024 00:14 Spahic i svi nesto pricaju o patriotizmu za siroke mase (eto Anel nije patriota, a odrekao se Svedske da bi igrao za BiH :-) ) a predsjednik i jaran mu Vico javno izjavljuje da vise voli srbiju nego bih.. :lol: Miske nas sjebao u najvaznijoj utakmici u barazu i u Portugalu i u Zenici. Sam Ciro izjavljivao da je on- Misimovic minirao reprezentaciju, da bi igrao 3 dana poslije u Bundesligi (bio najbolji na terenu) i postao sportski direktor NS BIH. Smiju nam se djeca..

Spahic da je ikakav sportski direktor otputovao bi u Eng. i izgladio nesporazum sa nasim najboljim defazivnim igracem. Kad mogu putovati o nasem trosku da vide u kakvoj je formi Dzeko :D i drugi reprezentativci, onda je vala mogao i u Englesku, ali lakse je palamuditi o patriotizmu, levati se najlakse fataju na to.

Vidim niko ne cita sta je Anel rekao, pa da opet postavim:

"Da nisam želio igrati za reprezentaciju jednostavno bih nazvao selektora, rekao mu “ne hvala”, i ne bih otišao. Otputovao sam u Eindhoven, odmah po dolasku rekao sam medicinskom osoblju da imam bol i loš osjećaj u koljenima, rekli su u redu i odveli me na ultrazvuk.

Nizozemska ljekarka je na ultrazvuku vidjela malu povredu, a ja sam htio da uradim magnetnu rezonancu da se uvjerim da ništa nije slomljeno. Oni nisu željeli da uradimo MRI. Trenirao sam svaki dan i nikako nisam mogao sprintati. Na posljednjem treningu tamo sam odradio mali sprint i osjetio da se povreda pogoršala, ali je medicinski tim želio nastaviti raditi ono što je radio, i svakodnevno raditi sa mnom terapijski posao, što nije nimalo pomoglo. Smatram da je smatrati da sam ‘sposoban za igru’ bez odgovarajuće provjere je vrlo neozbiljno i amaterski. Medicinski tim je i ranije smatrao da sam ‘sposoban za igru’ kada sam se povrijedio prije utakmice u Luksemburgu i natjerali su me da sprintam prije te utakmice, što je rezultiralo ozbiljnijim povredama.

Tada jesam razgovarao sa Spahićem i imali smo dobar razgovor, rekao sam mu da ovdje neću biti od koristi i da bih volio da se dobro pregledam i da počnem rehabilitaciju što je prije moguće i on je na to pristao. A razlog zašto im nisam odgovorio nakon što sam se vratio u Sheffield je to što su meni rekli jedno, a medijima drugo. Na kraju je to bila moja ispravna odluka jer su me dobro pregledali ovdje u Sheffieldu, započeli moju rehabilitaciju, počeli lagani trening u srijedu i ako budem dobro napredovao igraću u petak.

da vas ne zahmetim, nastavite.. :zzzz:
:thumbup:
Lug

#33814 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Lug »

i jos jedna poruka Spahicu.

Spahicu glupane, umjesto da to rijesis na dostojanstven nacin, razgovorom sa Anelom, tvojom jucerasnjom izjavom si pucao u koljeno svima nama koji vole ovu reprezentaciju. Jel mislis da ce se u buducnosti djeca rodjena vani sa odusevljenjem odazvati da igraju za reprezentaciju Bosne i Hercegovine kao do sada, pouceni odnosom prema Ahmethodzicu. Nece Spahicu! Iza ledza ti se smiju neprijatelji ove drzave. :run:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#33815 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by plain vanilla »

Znaci Anel je bio toliki povrijedjen da za nas nije mogao igrati, a nekoliko dana kasnije za svoj klub moze 90 minuta.
Na stranu sva prica o selektoru, njegovom ocu, zeni, medijima koji su namirisali krv, ali ovo jednostavno nisu cista posla. Ja necu komentarisati njegov kvalitet, ali za reprezentaciju treba i zeljeti igrati. Ako ne zeli, hvala i dovidjenja.

Zato Dzeki treba dici spomenik za zivota. Istrpio je svasta s nasim navijacima, kakve sve uvrede i sr..Svako malo neko se sjeti reci da je vrijeme da mu se zahvalimo..i opet nikad nije odustao. Isto tako sto je dobar uzor djeci, bez ikakvih skandala, plus patriota veliki. :kiss:
Altsa

#33816 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Altsa »

Lug wrote: 14/09/2024 08:40 i jos jedna poruka Spahicu.

Spahicu glupane, umjesto da to rijesis na dostojanstven nacin, razgovorom sa Anelom, tvojom jucerasnjom izjavom si pucao u koljeno svima nama koji vole ovu reprezentaciju. Jel mislis da ce se u buducnosti djeca rodjena vani sa odusevljenjem odazvati da igraju za reprezentaciju Bosne i Hercegovine kao do sada, pouceni odnosom prema Ahmethodzicu. Nece Spahicu! Iza ledza ti se smiju neprijatelji ove drzave. :run:
Na kojim si ti drogama ? Jos uvijek ti nije jasno da je Anel problem a ne Spahic.
Edin H.

#33817 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

@plain vanilla lako je Džeki kad je Midhat Dž.pitanje minutaže i igranja rješio sa Papetom još u Italiji. :oops:
HelaS

#33818 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by HelaS »

plain vanilla wrote: 14/09/2024 08:51 Znaci Anel je bio toliki povrijedjen da za nas nije mogao igrati, a nekoliko dana kasnije za svoj klub moze 90 minuta.
Na stranu sva prica o selektoru, njegovom ocu, zeni, medijima koji su namirisali krv, ali ovo jednostavno nisu cista posla. Ja necu komentarisati njegov kvalitet, ali za reprezentaciju treba i zeljeti igrati. Ako ne zeli, hvala i dovidjenja.

Zato Dzeki treba dici spomenik za zivota. Istrpio je svasta s nasim navijacima, kakve sve uvrede i sr..Svako malo neko se sjeti reci da je vrijeme da mu se zahvalimo..i opet nikad nije odustao. Isto tako sto je dobar uzor djeci, bez ikakvih skandala, plus patriota veliki. :kiss:
:thumbup: :thumbup: :bih:

Edin Džeko je institucija BiH nogometa. Ljudina. Ljudska veličina. Gigant
Point.

#33819 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Stani malo dilbere, malo te pregoni. Kakvi odnosi prema Anelu, valjda Anelov odnos prema reprezentaciji. On je prvi odjebao reprezentaciju, prati malo slijed događaja.
armin071

#33820 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by armin071 »

Anele umjesto što ovdje prdiš čitav jebeni dan bolje ti je da si uzeo i gledao snimke npr. jednog Modrića i da vidiš kako se voli reprezentacija i kako se za istu bori. Tako je to kada ti se “napne govno” pa umisliš da si veći i od pape. Nesumnjivo je da ti ubrzo sljedi ateriranje jer obično to bude sa osobama bez karaktera. Ko god se s ocem prepucava preko medija nema to čovjeka. Nije ni Džekin otac cvjećka to znaju svi koji ga poznaju ali Edinu nikad ne bi palo na pamet da nešto blati svoje preko medija. E to je kućni odgoj a tebi toga fali. Možeš ti zaraditi milione ali ima ona zlatna: “može čovjek iz sela ali selo iz čovjeka nikad”.
swanfilter

#33821 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by swanfilter »

Ovaj Lug nije normalan.
kiligonzales

#33822 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kiligonzales »

Logovan wrote: 13/09/2024 23:01 Eto još malo fali pa će Ahmedhodžić biti na nivou Ćivića. Posljednjih godina smo baš onako krcati kvalitetom pa imamo taj luksuz da se Ahmedhodžića lako odreknemo.
Bogme Katic se opravdao. Bicakcica imamo dok se ne povredimo. Samo da selektor ne mjesa vise pozicije igracima i pocne uigravati jednu formaciju kroz ligu nacija pripremajuci se za naredne kvalifikacije i mi mozemo ocekivati dobar posao u kvalifikacijama, ako nastavi glumiti dj selektora e onda smo ga nagrabusili, ako selektora prvo ne zauzdamo.

Anel se sam diskvalifikovao, iako je potencijal talent njegov ocigledan.
BarbaDue

#33823 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BarbaDue »

ultima_palabra wrote: 14/09/2024 01:43
BarbaDue wrote: 13/09/2024 22:51 Nema potrebe kvalitet mu osporavati. Nastranu to što su zakuhali sa njim ali nemate pravo reći da nije dobar u svom poslu. Lafe, najgora ekipa u premijeršipu bi poderala svaku matičnu ekipu naših startera.
Ne bi.
Dobro možemo mi sad naglabati bi li ili ne bi. Međutim ono što je sigurno naši u stručnom štabu nisu mudri. Ne govorim samo o ovom sastavu već od ranije. Sada je ispao problem pa se to još jedanput pokazalo. Opet ponavljam pojedincima se dolazi u prijateljsku posjetu, a pojedini se zivkaju telefonima i odgovara im se preko društvenih mreža. Znači u startu nije prema svima isti pristup. I dalje mislim da su prvo Segej a posle njega i Emir pojeli goụno!
palermo

#33824 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

BarbaDue wrote: 14/09/2024 16:21
ultima_palabra wrote: 14/09/2024 01:43
Ne bi.
Dobro možemo mi sad naglabati bi li ili ne bi. Međutim ono što je sigurno naši u stručnom štabu nisu mudri. Ne govorim samo o ovom sastavu već od ranije. Sada je ispao problem pa se to još jedanput pokazalo. Opet ponavljam pojedincima se dolazi u prijateljsku posjetu, a pojedini se zivkaju telefonima i odgovara im se preko društvenih mreža. Znači u startu nije prema svima isti pristup. I dalje mislim da su prvo Segej a posle njega i Emir pojeli goụno!
:izet: svi su pojeli govno osim Anela....
luckylaka

#33825 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Ma Anel je zavrsena prica(do sledeceg selektora)i dzaba raspravljamo o njemu.Do sledeceg slucaja
Post Reply