Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Point.

#33776 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

luckylaka wrote: 13/09/2024 13:28
Point. wrote: 13/09/2024 13:15 Frajer se ne javlja nikome iz reprezentacije na telefonske pozive, kako ćeš stupiti u kontakt sa njim, telepatijom?

Ne treba ni zaboraviti da nije ovo prvi put da dođe pa ode, ne dođe nikako, ne javlja se, glumi povrede. Da je prvi put pa hajde. Sa Misketom je isto imao ovako slično, pa se Kodri nije odazvao. Ako dopustiš ovakvo ponašanje igrača onda dobiješ anarhija all over Baščaršija. Zajebi to buraz
Eto to je prvi put u reprezentaciji da neko folira povredu pa se vrati.To se desava od postojanja reprezentacije.Nije ovo opravdanje za Anela ali u 4 oka sve se da rijesiti.Rat se rijesi pregovorima i ovdje su sve strane trebale sjesti za sto.Sada je vec kasno
Očigledno ne želi frajer, sam je rekao da neće da nastupa ra repku neko vrijeme, pa neće on ni niko od igrača određivati to nego kad te selektor pozove. Ako neće da se javi, kako ćeš se dogovarati? Kako?

I od one Kodrine suspenzije i disciplinske nije ništa naučio. Da mu se progleda kroz prste, je li treba svako okupljanje strijepiti hoće li doći a kad dođe hoće li otići kući prije utakmice i da sa tim se uznemirava reprezentacija?

Ako se dešavalo ranije, vrijeme je da se tome stane u kraj.
elk

#33777 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by elk »

Krelac (spaha, o da) zove kondora (anel). Prijem.
Crvena Tifoza

#33778 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

Ne znam zašto pojedinci spominju nekakve pregovore iza zatvorenih vrata. Mislite da Barbarez nije to već uradio, i ovaj razgulio sa priprema?
Lik jednostavno ne želi da igra, hvala i doviđenja.
Bosanski_kralj

#33779 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bosanski_kralj »

Taj dogovor iza zatvorenih vrata bi bio nešto tipa da mu: Džeko popuši, da mu Barbarez popuši, pa onda na kraju i Slavica Pecikoza popuši. I sve ovo ponavljati na svakom okupljanju.

Čovjek umislio da je neka zvijezda, pa jebo te igraš u engleskoj drugoj ligi.

Uostalom u svom oproštajnom pismu nije izjavljivao da je bilo nekih problema na relaciji sa selektorom, ovim onim. Nego je nastavio petljati sa povredama, da bi na kraju pisanja navijača po fb i instagramu presudila.

Izvini, princu od švedske i bosne, nismo te prepoznali.
last mohicans

#33780 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by last mohicans »

A zasto bi se tolerisalo nekom početniku i bilo kome? Sem onog gola ja ne znam da je on nas zaduzio i vadio u nekim utakmicama. Jedan Edin nas je za zivota zaduzio, pa je par prijateljskih i nebitnih utakmica propustio. Nikad nije glumio veličinu a najveci je naš igrač od Papeta. Da se nekom bali mi saginjemo, a tek doso u reprezentaciju. Ma zdravoo.. Sigurno je svaki selektor pokusao, razgovarao nasamo, ali lik to ponavlja sa vise selektora, još spinuje i vrti, laze i prebacuje lopticu. A svi ostali to igrači gledaju, da njemo posmatraju i prave se francuzi, kako bi oni imali motivaciju, a ovaj se zajebaje, eto neka je veličina pa mu se kao razrednik učeniku deset puta treba gledati kroz prste. Ma jebi se, paša. Veća je reprezentacija od tebe, sad samo moze i potencijalne klubove iz buducnosti odbiti od sebe kad ga izguglaju i vide ova sranja.
Edin H.

#33781 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

last mohicans wrote: 13/09/2024 14:50 A zasto bi se tolerisalo nekom početniku i bilo kome? Sem onog gola ja ne znam da je on nas zaduzio i vadio u nekim utakmicama. Jedan Edin nas je za zivota zaduzio, pa je par prijateljskih i nebitnih utakmica propustio. Nikad nije glumio veličinu a najveci je naš igrač od Papeta. Da se nekom bali mi saginjemo, a tek doso u reprezentaciju. Ma zdravoo.. Sigurno je svaki selektor pokusao, razgovarao nasamo, ali lik to ponavlja sa vise selektora, još spinuje i vrti, laze i prebacuje lopticu. A svi ostali to igrači gledaju, da njemo posmatraju i pravr se francuzi, kako bi oni imali motivaciju, a ovaj se zajebaje, eto neka je veličina pa mu se kao razrednik učeniku deset puta treba gledati kroz prste. Ma jebi se, paša. Veća je reprezentacija od tebe, sad samo moze i potencijalne klubove budocnosti odbiti od sebe kad ga izguglaju i vide ova sranja.
Bitniji je za reprezentaciju sada Anel nego Džeko, Spaha ili Sergej. :oops:

Godine čine svoje.
last mohicans

#33782 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by last mohicans »

Edin H. wrote: 13/09/2024 14:53
last mohicans wrote: 13/09/2024 14:50 A zasto bi se tolerisalo nekom početniku i bilo kome? Sem onog gola ja ne znam da je on nas zaduzio i vadio u nekim utakmicama. Jedan Edin nas je za zivota zaduzio, pa je par prijateljskih i nebitnih utakmica propustio. Nikad nije glumio veličinu a najveci je naš igrač od Papeta. Da se nekom bali mi saginjemo, a tek doso u reprezentaciju. Ma zdravoo.. Sigurno je svaki selektor pokusao, razgovarao nasamo, ali lik to ponavlja sa vise selektora, još spinuje i vrti, laze i prebacuje lopticu. A svi ostali to igrači gledaju, da njemo posmatraju i pravr se francuzi, kako bi oni imali motivaciju, a ovaj se zajebaje, eto neka je veličina pa mu se kao razrednik učeniku deset puta treba gledati kroz prste. Ma jebi se, paša. Veća je reprezentacija od tebe, sad samo moze i potencijalne klubove budocnosti odbiti od sebe kad ga izguglaju i vide ova sranja.

Godine čine svoje.
Nije bitan lik, jedne sekunde. Eto pratit cemo mu karijeru, da vidimo dokle ce dogurati, a i ne interesuje me. I ti mi ne ides u glavu, jednako si ga prao prije dva dana, sad si okrenuo ploču. Eto kako bi ti objasnio ostalim igracima njegovo ponasanje i zašto se neki novi Aneli ne bi isto ponašali kao on jer se njemu progledavalo i tolerisalo vise nego zasluzuje.
DaysleepeR

#33783 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DaysleepeR »

Ja ne znam igrača koji je profitirao time što je ispao, bio izbačen ili napustio reprezentaciju svoje zemlje...

To je tako važno mjerilo nečijeg rejtinga da ja ne mogu da vjerujem da je uradio ovo što je uradio...
swanfilter

#33784 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by swanfilter »

I dalje beton odbrana u vidu Kolasinac-Katic-Barisic.

A ti Anele, zamisli se malo do koga je sve sto ti se desavalo kod zadnja dva selektora.

Oni grcevi i izlazak u zadnji tren protiv Ukr. To si niko, nikada ne bi dozvolio. Pa i da mu je zadnje.

I onda krece saga.

Sinko, nisi dorastao ovom nivou nogometa po kojem god pitanju. A to ce dokazati i naredni period sto se klupskog nogometa tice.

Zivi bili, pa vidjeli.
Edin H.

#33785 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

last mohicans wrote: 13/09/2024 15:02

Godine čine svoje.
Nije bitan lik, jedne sekunde. Eto pratit cemo mu karijeru, da vidimo dokle ce dogurati, a i ne interesuje me. I ti mi ne ides u glavu, jednako si ga prao prije dva dana, sad si okrenuo ploču. Eto kako bi ti objasnio ostalim igracima njegovo ponasanje i zašto se neki novi Aneli ne bi isto ponašali kao on jer se njemu progledavalo i tolerisalo vise nego zasluzuje.
Ne branim ja Anela, čak smatram da je isfolirao grčeve protiv Ukrajine i izlaskom nas potencijalno koštao plasmana.

Samo konstatujem činjenice da je on za nas bitan igrač i da smo bez njega znatno lošiji.

Lako je izgovoriti oštre riječi da ti narod plješće, ali time ne dobiješ ništa.

Da li postoji rješenje ne znam, ali možda je trebalo više vremena dok se Anel malo ne opameti.

Tako je Zyech zajebavao Vahu, ovaj ga izbacio iz tima, Maroko negirao Vahu, Zyech najbolji igrač njihov bio na Svjetskom prvenstvu, Vaha bez angažmana.
luckylaka

#33786 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Uvijek su nam reprezentaciju prije vremena napustali najbolji...Spaha,Lulic,Begovic,Visca,Ibisevic,Pjanic...red je na Anela.
Last edited by luckylaka on 13/09/2024 16:32, edited 1 time in total.
vicious

#33787 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by vicious »

Edin H. wrote: 13/09/2024 15:36
last mohicans wrote: 13/09/2024 15:02

Godine čine svoje.
Ne branim ja Anela, čak smatram da je isfolirao grčeve protiv Ukrajine i izlaskom nas potencijalno koštao plasmana.

Samo konstatujem činjenice da je on za nas bitan igrač i da smo bez njega znatno lošiji.

Lako je izgovoriti oštre riječi da ti narod plješće, ali time ne dobiješ ništa.

Da li postoji rješenje ne znam, ali možda je trebalo više vremena dok se Anel malo ne opameti.

Tako je Zyech zajebavao Vahu, ovaj ga izbacio iz tima, Maroko negirao Vahu, Zyech najbolji igrač njihov bio na Svjetskom prvenstvu, Vaha bez angažmana.
Realno taj mali, kakav god da je, najbolji je odbrambeni igrac kojeg imamo. Ali sta da mu radis kad konstantno pravi iste gluposti, sa svakim selektorom ista prica.
Vjerovatno su mu trebali u CV-u nastupi za reprezentaciju da bi otisao u Englesku, i sad ga ta reprezentacija vise ne zanima.
Jebat ga, ne treba mu se tolerisati, iako je cinjenica da smo bez njega sigurno slabiji.
swanfilter

#33788 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by swanfilter »

luckylaka wrote: 13/09/2024 15:49 Uvijek su nam reprezentaciju prije vremena napustali najbolji...Spaha,Lulic,Begovic,Visca,Ibisevic...red je na Anela.
Sve je to bilo za pemzije svakako. Onaj Visca malo mlađi, al ne znam kakve fajde od njega je to bilo ...
giovanni008

#33789 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by giovanni008 »

Ne smije se vise popustati!

To kvari red i disciplinu u ekipi, vidjeli ste da raznorazne zene od fudbalera i menadzeri posece po stampi da napadaju selektora jer ne igraju.

Pod hitno se trebaju Barba i strucni stab oglasiti povodom ovoga i klinca kazniti.

Nema vise popustanja!
luckylaka

#33790 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

giovanni008 wrote: 13/09/2024 20:38 Ne smije se vise popustati!

To kvari red i disciplinu u ekipi, vidjeli ste da raznorazne zene od fudbalera i menadzeri posece po stampi da napadaju selektora jer ne igraju.

Pod hitno se trebaju Barba i strucni stab oglasiti povodom ovoga i klinca kazniti.

Nema vise popustanja!
Kako je bilo do sad bice i od sada.Zivi bili pa vidjeli.Jedino rjesenje je kamp u Zenici i zabrana prilaska svima nepozeljnima.Za koji qrac ono sluzi
Edin H.

#33791 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

luckylaka wrote: 13/09/2024 20:51
giovanni008 wrote: 13/09/2024 20:38 Ne smije se vise popustati!

Nema vise popustanja!
Kako je bilo do sad bice i od sada.Zivi bili pa vidjeli.Jedino rjesenje je kamp u Zenici i zabrana prilaska svima nepozeljnima.Za koji qrac ono sluzi
Dobili džaba :skoljka:
swanfilter

#33792 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by swanfilter »

Mali od belaja u sastavu.

Fino Anele. Fino.
Edin H.

#33793 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

swanfilter wrote: 13/09/2024 20:56 Mali od belaja u sastavu.

Fino Anele. Fino.
Odlična vijest da je ozdravio. :D
luckylaka

#33794 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Jesu li Barba i Spaha u Engleskoj.Mogu zamisliti Anela da ih vidi u drustvu sa babom mu
swanfilter

#33795 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by swanfilter »

Edin H. wrote: 13/09/2024 20:57
swanfilter wrote: 13/09/2024 20:56 Mali od belaja u sastavu.

Fino Anele. Fino.
Odlična vijest da je ozdravio. :D
Oni koji ga brane sada ce reci kako se samo inati zbog nepravde. Igra povrijeđen...
ultima_palabra

#33796 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ultima_palabra »

Ma taj se lik ni po cemu nije isticao u najgoroj ekipi i najgoroj odbrani u istoriji Premiershipa. Naravno, ostao je u njoj poslije ispadanja, niko ni da se nasali da ga dovede.

Ove sapunice necu ni komentarisati, seljacka posla...
luckylaka

#33797 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

ultima_palabra wrote: 13/09/2024 21:09 Ma taj se lik ni po cemu nije isticao u najgoroj ekipi i najgoroj odbrani u istoriji Premiershipa. Naravno, ostao je u njoj poslije ispadanja, niko ni da se nasali da ga dovede.

Jbga ipak igra u Engleskoj,nije u Turskoj,Madzarskoj,Srbiji,Hrvatskoj odakle nam stizu tarabici
upitan

#33798 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by upitan »

Mora biti neka granica u reprezentaciji, Anel nama dosao glumiti Ibrahimovica...
Ne kazem da nema kvalitet u odbrani, al bolje imati slabijeg igraca koji voli reprezentaciju i bori se nego foliranta koji se cuva i tu je samo jer nema gdje drugo biti.
Moze biti razlog nepovjerenje u medicinski tim, al za sve je trebao razgovarati a izabrao je najgori moguci nacin.
On zivi u nekim snovima, ne dokazuje se, hoces igrati a onda neces i na kraju samo odes a onda lik ocekuje podrsku navijaca.
Nije svjestan da su navijaci i igraci/reprezentacija bili tu kada njega nije bilo i da ce ih biti i sada kada njega nema.
Miske je imao slicnu stvar sa Cirom, na kraju je Ciro morao podnijeti ostavku.
Btw eno Anel starter protiv Hull Citya
dječak sa šibicama

#33799 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dječak sa šibicama »

Pa navijaci su ga razvikali, uostalom kao i mnoge prije i poslije njega, o Anelu se pisalo kao da je Maldini u nastajanju, licitiralo se hoce li u Arsenal ili Manchester United.

Cak se tvrdilo da se veliki otimaju za njega.

Vjv je i sam povjerovao u te price.
tramvajtrojka

#33800 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by tramvajtrojka »

luckylaka wrote: 13/09/2024 21:14
ultima_palabra wrote: 13/09/2024 21:09 Ma taj se lik ni po cemu nije isticao u najgoroj ekipi i najgoroj odbrani u istoriji Premiershipa. Naravno, ostao je u njoj poslije ispadanja, niko ni da se nasali da ga dovede.

Jbga ipak igra u Engleskoj,nije u Turskoj,Madzarskoj,Srbiji,Hrvatskoj odakle nam stizu tarabici
samo sto nikad ni u repci nije bio najbolji igrac neg mrtvi prosjek pa nema potrebe da ga nepotrebno uzdizes
Post Reply