Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

dječak sa šibicama

#33651 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dječak sa šibicama »

Navijaci su kao i uvijek, pretjerali. Svojevremeno su dziljkosi sa tribine zvali Dzeku na raport, isto ko oni narkomancici iz Splita kojima ekipa mora na raport nakon poraza. Ko si, jbt.

Ovom klipanu zamjeram samo sto nije odmah otvoreno rekao, necu i vozdra. Nego vagao Svedsku pa mozda skontao da ga tamo nece zvati, ko zna njegove motive.

Sad se oprostio i ako ga opet pozovu jednog dana, onda su idioti ovi iz strucnog staba.
Ludzak

#33652 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ludzak »

Thorgerson wrote: 11/09/2024 14:08
_BataZiv_0809 wrote: 11/09/2024 13:52 Evo zena mu se vec pere da nije ona kriva :lol:

Bjezi ba ne trebaju nam ovakvi taman da je Ronaldo

https://www.klix.ba/magazin/showbiz/sup ... /240911076
Pa evo dokaza da upravo ona jeste razlog. Ovo je tacno sta bi takva osoba napisala. Sebe operi, a njega ko jebe.

Ljudi ba, nisu ovo intelektualci. Ovo su likovi prosjecnog obrazovanja kojima je lako manipulisati. Vecina. Narocito jos ako su naivni i ako ih neko uvjeri da mu npr roditelji zele zlo. Kao sto su ovog lika uvjerili.

Opet kazem, jeste mahalanje, ali evo brate izadji pa reci istinu. Sam si ostavio prostor ljudima da nagadjaju. Izadji pa reci, necu da igram zato jer to i to.

Uostalom, ovo nam fkt ne treba. Nekakve privatne porodicne drame po repki.

I moze zena itekako sjebati. Isto kao sto sjebe obicnog lika, tvog komsiju, rodjaka, zasto ne bi mogla fudbalera, glumca, muzicara itd. Pa ne bi bilo prvi put jbt. Ima milion primjera za to.
Žena ako vidi da može s tobom manipulirati, gora je od ikakve droge.
dembele

#33653 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dembele »

Sad će umisliti da je neka veličina i da je zavio naciju u crno svojim neigranjem.

Nije mu se trebalo davati toliko publiciteta i pažnje iako su mediji najviše u tome prednjačili već mu je odmah trebalo dati nogu u guzicu kad ja počeo šarati sa izostancima.

Naći ćemo već neku alternativu a i koji će nam đavo u reprenzetaciji ovako nestabilan i nadrkan fudbaler.
Ajatolah_

#33654 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ajatolah_ »

karanana wrote: 11/09/2024 14:25 relativno pasivno pratim zadnjih godina, ali nije mi jasno sto je lik uopste bio nesto poseban i bitan. nista bolji od trenutnih mediokriteta. ocigledno je da nazaduje i u ligaskom nivou. dodas glupanluk i idiotluk, i sta onda dobijas s njim?
Pa dobro, ima momak kvalitet i iskustvo za donji dio Premiershipa. Skontaj da je Katić debitovao za reprezentaciju tek prije tri mjeseca, Barišić ne znam ima li 5 nastupa a to što je odigrao nije bilo čemu, na Bičakčića se nije računalo do Barbareza, tako da nisu stigli izgraditi neko povjerenje kao zadnja linija. Mislim da smo ih sinoć prvi put gledali u toj kombinaciji. Da su svi zdravi i prisutni u prvoj postavi u ove dvije utakmice bi sigurno bili Kolašinac, Katić i Ahmedhodžić.
Ludzak

#33655 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ludzak »

dječak sa šibicama wrote: 11/09/2024 16:22 Navijaci su kao i uvijek, pretjerali. Svojevremeno su dziljkosi sa tribine zvali Dzeku na raport, isto ko oni narkomancici iz Splita kojima ekipa mora na raport nakon poraza. Ko si, jbt.

Ovom klipanu zamjeram samo sto nije odmah otvoreno rekao, necu i vozdra. Nego vagao Svedsku pa mozda skontao da ga tamo nece zvati, ko zna njegove motive.

Sad se oprostio i ako ga opet pozovu jednog dana, onda su idioti ovi iz strucnog staba.
Ako se ne može nositi sa navijačkim uvredama, nek se oprosti i od repke a i od fudbala.
Thorgerson

#33656 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Thorgerson »

Ma daj ba kakve navijacke uvrede? Ko ga je i gdje uvrijedio? Napisao neko neki komentar na fb, na ig, na klix. Ovdje na forumu. I to ga uvrijedilo.

Javna si licnost.

Imas privilegiju da ganjas loptu i da pri tome dobijas milione. I problem ti ako neko nesto opsuje.

Jest. Al u qrcu. Nisu to ti razlozi. Fudbaleri od malena naviknu da im se jebe od do. Uglavnom, otidjite na utakmice djece od 10ak godina pa cete i sami cuti.

Mada opet, ova ameba je mozda i ispod tog godista sto se tice glave.
luckylaka

#33657 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.

Post by luckylaka »

Vidim da se nastavlja prozivanje njegove zene tj.vrijedjanje pa da kazem da ja sa svojim romkinjim(cigankom)zivi 30 godina i nikada mi niko u zivotu nije rekao hej kako ona ciganka,kako dijete od ciganke.Prestanite omalozavati tudje zene posvetite se svojima mozda su tri puta gore od ove a vi ti ne znate
Thorgerson

#33658 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Thorgerson »

deer_hunter wrote: 11/09/2024 16:19
_BataZiv_0809 wrote: 11/09/2024 14:11 Guras nam svoj lifestyle pod nos i sad kao mi mahalamo

Nisi mogo opstat od clanaka o njihovom privatnom zivotu.

Bjezi ba.

Ne treba nam u repki frajer sa mentalnom snagom kolibrija.

Cao zdravo.
Pa ne gura on ništa, mediji sami pisu o njemu i zeni mu, ocu....Nije da on sad ide od Avaza do Klixa i govori de pisite o mojoj zeni malo, kalashu, babi mom itd...Covjek nije nista govorio o ocu sve do sad,a babo ga je vise puta oprao u medijima zadnjih godina. Sad mu je svega bilo dosta, pa je odlucio i on da kaze koju. Na to se nadovezalo da mu krezuba stoka zvana "navijaci" diraju u ono sto normalan covjek nikada ne bi dirao(zenu i dijete) i dobijes ovakvu reakciju. Sta, treba mu vazniji biti Meho iz BHF-a od porodice??
Ti fkt mislis da klix, avaz objavljuju ig postove bez neke nadoknade. Ti fkt mislis da se to radi besplatno.

:-)

Naravno da ne. I naravno da je svaki taj clanak placen. I kako onda mozes reci da ne gura privatni zivot u medije?

Navijaci ko navijaci. Niko mu nije dirao dijete. Pola igraca je dobijalo 10x gore uvrede. Tako da to je smijesna izvlakusa.
Vjecita_zavrzlama

#33659 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.

Post by Vjecita_zavrzlama »

luckylaka wrote: 11/09/2024 16:45 Vidim da se nastavlja prozivanje njegove zene tj.vrijedjanje pa da kazem da ja sa svojim romkinjim(cigankom)zivi 30 godina i nikada mi niko u zivotu nije rekao hej kako ona ciganka,kako dijete od ciganke.Prestanite omalozavati tudje zene posvetite se svojima mozda su tri puta gore od ove a vi ti ne znate
Zena nije romkinja vec crnogorske
swanfilter

#33660 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by swanfilter »

Ispade i onaj Piksi u pravu.

Ja ih dovodim da ih je..te, a vi ih zenite. ..
Point.

#33661 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.

Post by Point. »

Čitajući Anelove hanume priču i optužbe oca Mirse nekako mi vuku njegovi roditelji na one predrasude našeg naroda, oženio romkinju šta će mahala reći.
Point.

#33662 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Eno i agent Hadžikadunića se oglasio.
"Za Denisa nema ništa veće od predstavljanja svoje zemlje i to je sve za šta se zalaže. Reprezentacija mu je skoro sve na svijetu i ponosno ističe da igra za Bosnu i Hercegovinu. Razočaran je i nije ovo očekivao."

Agent našeg reprezentativca je naveo da igrači imaju problema sa Barbarezom.

"Niko ne razumije zašto je bio na tribinama, ali moram otkriti da Hadžikadunić nije jedini fudbaler koji ima probema sa Barbarezom. Vidite i posljednja dešavanja s Anelom Ahmedhodžićem, ima tu svega."
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#33663 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by _BataZiv_0809 »

Point. wrote: 11/09/2024 16:52 Eno i agent Hadžikadunića se oglasio.
"Za Denisa nema ništa veće od predstavljanja svoje zemlje i to je sve za šta se zalaže. Reprezentacija mu je skoro sve na svijetu i ponosno ističe da igra za Bosnu i Hercegovinu. Razočaran je i nije ovo očekivao."

"Niko ne razumije zašto je bio na tribinama, ali moram otkriti da Hadžikadunić nije jedini fudbaler koji ima probema sa Barbarezom. Vidite i posljednja dešavanja s Anelom Ahmedhodžićem, ima tu svega."
Bezveze jede govna kad je hljeb marka i po
Tito_i_Partija

#33665 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tito_i_Partija »

De ba Pointe, pa zar nisi ti taj koji među prvima napada "tetkice" koje neće da igraju srcem za državu? :-D

Ja od ove dvojice ne vidim ništa osim prostog kurčenja i izražavanja ega, u stilu 'ta će Barba meni govorit', kockar propali. Digneš malo glas na njih a oni dignu noseve.
Mustang1

#33666 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mustang1 »

Jebem ti fudbal sve je vaznije od igre i rezultata. Ona budala govori sinu preko medija da provjeri jel njegovo dijete. E u pm!
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#33667 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Slo Burner »

Ne kontam koji dio postupanja madjara je pogresan?
Lug

#33668 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.

Post by Lug »

Altsa wrote: 11/09/2024 15:59
Lug wrote: 11/09/2024 12:57
palermo wrote: 10/09/2024 00:10

Mene bogami muci moja zena :D

Nego, ozbiljno haj mi reci jedan razlog zasto ga branis osim ako nije neka dijasporska solidarnost. Bezvezna solidarnost
cudi me da si i ti uklapas u ovu mahalsku hajku, povedenu iz ne znam kojih razloga. To za dijasporu ti necu komentirati jer nisam na tako niskim granama.
Tako se kuca ne gradi kako je vi mahalskim komentarima gradite. Za takvog defanzivnog igraca se bori a ne ogavnim komentarima tjera samo da bi zadovoljili svoj mali ego. Pobogu brate, Svedjani bi mu sve dali da se moze sad vratiti u repku i sve bi mu oprostili. Sta ste dobili s tim svojim ogavnim komentarima o momku od 25 g., dodje mi da povracam, dobili ste da ste otjerali naseg najboljeg defanzivnog igraca. Jeste li zadovoljili svoj ego? Ovako ce te sutra i Lanu Pudar otjerati, samo ako ne bude dobra jednom prilikom ili ako izjavi nesto sto se ne uklapa u vas ego, jednom rjecju primitivizam. Znas u psihologiji postoje kratkorocne i dugorocne posljedice, dobre i lose. Vi ste dobili kratkorocne dobre (zadovoljili ste svoj ego kratkorocno ali je reprezentacija izgubila dugorocno) ali dugorocne negativne poljedice. Zar je to tako tesko shvatiti? I kazu glupi Bosanac, pa i u pravu su. Kad neki njemac ili englez procita objasnjenje zasto je Anel napustio repku, nece im biti nista jasno. Kuca se gradi od temelja. Mozda tebi i nisam trebao ovo pisati jer mozda i tebe muce stvari kao i ove katolicke klero fasiste u vezi njegove zene pa su digli hajku na njega, jedva docekali razlog, ali neko ce procitati ko treba. Kako ste naivni i lako povodljivi, ne mogu shvatiti nikako.
Usra ti i sefa i stanicu. Jel mislis da se to radi samo kod nas glupih bosanaca. Da samo glupi bosanci vrijedaju i pljuju. Ne opravdavam i ne podrzavam ni jednu vrstu vrijedanja ali ako je Anel mislio da ce se ponasati ko pakas a da ce mu kako ti kazes glupi bosanci aplaudirati onda se dobro zajebao i on a i ti. Ne zanima me njegov privatni zivot koji opet nema nikakve veze sa reprezentacijom ali eto on je sam to sve lijepo uvezao i svoju zenu jos u to upetljo. Da ima imalo autoriteta i pameti njoj ne bi dao da se ukljucuje u ovu besmislenu raspravu jer ce sada jos vise da je vrijedaju. I to je zatvoreni krug besmisla i primitivizma.
Citaj sa razumjevanjem:
Anel:
"Da nisam želio igrati za reprezentaciju jednostavno bih nazvao selektora, rekao mu “ne hvala”, i ne bih otišao. Otputovao sam u Eindhoven, odmah po dolasku rekao sam medicinskom osoblju da imam bol i loš osjećaj u koljenima, rekli su u redu i odveli me na ultrazvuk.

Nizozemska ljekarka je na ultrazvuku vidjela malu povredu, a ja sam htio da uradim magnetnu rezonancu da se uvjerim da ništa nije slomljeno. Oni nisu željeli da uradimo MRI. Trenirao sam svaki dan i nikako nisam mogao sprintati. Na posljednjem treningu tamo sam odradio mali sprint i osjetio da se povreda pogoršala, ali je medicinski tim želio nastaviti raditi ono što je radio, i svakodnevno raditi sa mnom terapijski posao, što nije nimalo pomoglo. Smatram da je smatrati da sam ‘sposoban za igru’ bez odgovarajuće provjere je vrlo neozbiljno i amaterski. Medicinski tim je i ranije smatrao da sam ‘sposoban za igru’ kada sam se povrijedio prije utakmice u Luksemburgu i natjerali su me da sprintam prije te utakmice, što je rezultiralo ozbiljnijim povredama.

Tada jesam razgovarao sa Spahićem i imali smo dobar razgovor, rekao sam mu da ovdje neću biti od koristi i da bih volio da se dobro pregledam i da počnem rehabilitaciju što je prije moguće i on je na to pristao. A razlog zašto im nisam odgovorio nakon što sam se vratio u Sheffield je to što su meni rekli jedno, a medijima drugo. Na kraju je to bila moja ispravna odluka jer su me dobro pregledali ovdje u Sheffieldu, započeli moju rehabilitaciju, počeli lagani trening u srijedu i ako budem dobro napredovao igraću u petak.

U zaključku; cijela zemlja se okrenula protiv mene, moje žene i sina. Dobio sam izuzetno ružne uvrede i zlostavljanja… Možete mi sve to pisati, ali da napadnete i moju porodicu? Ne ne i ne. Odmalena mi je oduvijek bio san da igram za reprezentaciju. Najveći razlog zbog kojeg sam odabrao da igram za Bosnu i Hercegovinu bio je taj što sam se mogao povezati s našim ljudima, našim navijačima.

Nekada sam mislio da imamo najbolje navijače, koji nas igrače uvijek podržavaju kada pobjeđujemo, remiziramo ili gubimo. Uvek glasni i raspjevani. Ali, nažalost, nakon ove prošle sedmice, ovako napasti moj lični život? Hiljade poruka koje govore sve najgore stvari koje možete zamisliti? Kao što sam rekao, najveći razlog zbog kojeg sam odlučio igrati za BiH je bio naš narod.

Sada više nemam razloga da dolazim i igram. Mnogo toga nije u redu u reprezentaciji, ali nisam mislio da ću stati zbog navijača. Nemam ego, ne mislim da sam ‘Sergio Ramos’, ne želim nikakav poseban tretman, cijenim svoj mir u životu i ovo dramsko s***e se dešava previše puta, nemam energije i volje da se nastavi sa ovom dramom. Najljepše sjećanje, nakon rođenja mog sina, bilo je to što sam prvi put čuo nacionalnu himnu na mojoj prvoj utakmici protiv Sjeverne Irske. Odlučio sam u bliskoj budućnosti ne nastupati za nacionalni tim. Saigračima i novom stručnom štabu želim sve najbolje”, poručio je Ahmedhodžić.
luckylaka

#33669 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.

Post by luckylaka »

Vjecita_zavrzlama wrote: 11/09/2024 16:47
luckylaka wrote: 11/09/2024 16:45 Vidim da se nastavlja prozivanje njegove zene tj.vrijedjanje pa da kazem da ja sa svojim romkinjim(cigankom)zivi 30 godina i nikada mi niko u zivotu nije rekao hej kako ona ciganka,kako dijete od ciganke.Prestanite omalozavati tudje zene posvetite se svojima mozda su tri puta gore od ove a vi ti ne znate
Zena nije romkinja vec crnogorske
Ja nisam ni rekao sta je
,nego su je pojedini prozvali cigankom sa kalsnjkovom
Tito_i_Partija

#33670 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tito_i_Partija »

Hahaha :lol:

Eto jedino Anelu vrijeđaju familiju, ostali fudbaleri uopšte ne znaju za tako nešto. E moj dijete, kad li ćeš ti odrast'. :-)
Vjecita_zavrzlama

#33671 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Vjecita_zavrzlama »

Zar ne mislite da otac ide nisko? I previse je ovo, neko mu treba reci da se ljudi samo smiju

Image
Point.

#33672 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Tito_i_Partija wrote: 11/09/2024 18:04

De ba Pointe, pa zar nisi ti taj koji među prvima napada "tetkice" koje neće da igraju srcem za državu? :-D

Ja od ove dvojice ne vidim ništa osim prostog kurčenja i izražavanja ega, u stilu 'ta će Barba meni govorit', kockar propali. Digneš malo glas na njih a oni dignu noseve.
Dragi Tito, ja se slažem sa tvojom konstatacijom, gore sam samo prenio vijest tj izjavu Denisovog agenta.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#33673 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by _BataZiv_0809 »

Tito_i_Partija wrote: 11/09/2024 18:04

Uh jaka zadnja recenica
Dead Man Walking

#33674 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dead Man Walking »

Kad vidis kakvim budala je okruzen, nije ni cudo kako se ponasa.
kiligonzales

#33675 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kiligonzales »

Ajde koliko se Spahi jebavalo nakon Pariza :lol:
Post Reply