Samo mala ispravka, nije tako, barem u dosta liga.dječak sa šibicama wrote: ↑11/09/2024 13:07 Ne znam odakle navijacima misljenje da oni imaju pravo vrijedjati ljude, nazivati mu zenu cigankom, psovati djecu, po drustvenim mrezama. Halo ba on je svojevoljno reprezentativac ili nije, nije mu to obaveza, znam placeni su ako neke uspjehe naprave a ovi nasi nemaju uspjehe pa nema ni paranjegova dobra volja, uostalom on je svedjanin, moze mu se. Hocu igrati necu igrati, njegov izbor i slobodna volja.
Ako nece, ne mora, sta se ja tu imam ljutiti na njega. Malo da svi ohlade, nije fudbal zivotno bitan, jos manje reprezentacija. Kad se debili napale na 11 sutaca lopte, koji im je kurac "navijaci". Zivot se nastavlja i nakon popijenih 8 piva u fotelji za vrijeme utakmice.
Obično za radnu dozvolu kao stranac u dosta liga (pa i u toj Engleskoj) trebaš ispunjavati nekakve uslove, biti reprezentativac, da te pozovu toliko i toliko puta, itd. (pored promocije sebe i prodaje u bolje klubove na osnovu 2-3 dobre utakmice u reprezentativnom dresu).
To sve ti omogući da zarađuješ milione i onda očekuješ da te prosječan čovjek neće komentarisati?
To je kao da se sudija nasekira kad mu se neko s tribina sjeti familije.
Takav ti je poziv i guraj (ili nemoj).