LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Lokalni izbori 2024: Gdje svaki glas broji... barem dok ne nestane struje!

Dobrodošli u naš kutak političke zabave, gdje se lokalni kandidati pretvaraju u superheroje, a glasanje postaje akcioni film s više zapleta od turskih serija! Ovdje možete pratiti ko trči za funkciju u općini, a ko se samo trudi da ne trči nigdje. Diskutujte, predviđajte i pratite kako vaši omiljeni (ili najmanje omiljeni) političari pokušavaju da ispune obećanja – od asfaltiranja ulice do postavljanja nove klupe u parku.
Pridružite se, jer iako su izbori ozbiljni... mi sigurno ne moramo biti!

Moderator: Bloo

Post Reply
A_A_AKCIJA

#476 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by A_A_AKCIJA »

joint union wrote: 11/09/2024 10:12 Sto se vode tice, desava se i u vecim i naprednijim gradovima da budu redukcije.
Kako vode, tako i struje i drugih energenata.
Ono sto je iritantno, za razliku od tih gradova, su (ne)obavjestenja narodu, kada ce biti redukcije, koliko i do kada ce trajati.
Da se ljudi mogu pripremiti za nestanak, a nemoguce je da nadlezni ove informacije ne znaju.
Tu se ogleda apsolutno neznanje i nerad uprava koje postavlja politika (vise neznanje), i tu ih treba stalno udarati, ma koja politicka opcija da je u pitanju.
Sa ovim se slažem.

ViK info služba je očajna i za to je odgovoran direktor.
black64

#477 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by black64 »

A_A_AKCIJA wrote: 11/09/2024 10:26
joint union wrote: 11/09/2024 10:12 Sto se vode tice, desava se i u vecim i naprednijim gradovima da budu redukcije.
Kako vode, tako i struje i drugih energenata.
Ono sto je iritantno, za razliku od tih gradova, su (ne)obavjestenja narodu, kada ce biti redukcije, koliko i do kada ce trajati.
Da se ljudi mogu pripremiti za nestanak, a nemoguce je da nadlezni ove informacije ne znaju.
Tu se ogleda apsolutno neznanje i nerad uprava koje postavlja politika (vise neznanje), i tu ih treba stalno udarati, ma koja politicka opcija da je u pitanju.
Sa ovim se slažem.

ViK info služba je očajna i za to je odgovoran direktor.
razmisljao sam o ovoj nepravovremenog obavjestavanja građana:
napraviti jednostavnu app gdje bi tokom pravljenja profila selektovao ulicu, potom bi sve informacije koje se ticu informacija koje bi trebao da znas dolazile u obliku notifikacija i na "news feed"
Styling

#478 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by Styling »

lerdi wrote: 11/09/2024 09:12
doktor78 wrote: 11/09/2024 08:11
DebelinJoe wrote: 11/09/2024 06:52
Ne upratih oko čega je rasprava, ali Mandić ga je očito izbacio iz cipela. Gratz bjesni, a ovaj hladan ko špricer...
Pa ko god je gledao ovo vidio je koliko je Mandić u suštini ljigav lik. Proziva što je Sonja Mušić, suvlasnica marketinške agencije, na bilbordu sa Grazom i što je kandidat na izborima. Kao sukob interesa je to da ona bude u vijeću, što je nonsens jer žena ima pravo da se kandiduje kao i svaki građanin ove države što je Graz i rekao, a nije sukob interesa što članica glavnog odbora NS-a pravi benzinske pumpe po Koševu. Jadno i ljigavo al pošto nema šta da pokaže da je uradio i ostavio iza sebe bavi se ovim najprizemnijim stvarima. Zbog nerada u ove 4 godine nisam ga mirisao ali ga nisam ni doživljavao kao ljigavca i šupka. Izgleda da je uz to što je popriličan neradnik i karakterna nula. Jebote imaš preko 200 miliona u četiri godine na raspolaganju i glavni kontraargument u raspravi ti je ko je sa kim na bilbordu.
Sonja Music je zena Komsicevog savjetnika Ferida Musica i suvlasnica marketinske agencije. Znam da je bila zaposlena u nekom ministarstvu, ali ne znam je li jos uvijek tamo.
ljubijankic

#479 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by ljubijankic »

video wrote: 11/09/2024 09:09
DebelinJoe wrote: 11/09/2024 06:52
Gracic puKo ko kokica.
Zapaljiv ko kerozin
Muhamed se malo zanio :lol: :lol:
lerdi

#480 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by lerdi »

Styling wrote: 11/09/2024 10:52
doktor78 wrote: 11/09/2024 08:11
Ne upratih oko čega je rasprava, ali Mandić ga je očito izbacio iz cipela. Gratz bjesni, a ovaj hladan ko špricer...
Pa ko god je gledao ovo vidio je koliko je Mandić u suštini ljigav lik. Proziva što je Sonja Mušić, suvlasnica marketinške agencije, na bilbordu sa Grazom i što je kandidat na izborima. Kao sukob interesa je to da ona bude u vijeću, što je nonsens jer žena ima pravo da se kandiduje kao i svaki građanin ove države što je Graz i rekao, a nije sukob interesa što članica glavnog odbora NS-a pravi benzinske pumpe po Koševu. Jadno i ljigavo al pošto nema šta da pokaže da je uradio i ostavio iza sebe bavi se ovim najprizemnijim stvarima. Zbog nerada u ove 4 godine nisam ga mirisao ali ga nisam ni doživljavao kao ljigavca i šupka. Izgleda da je uz to što je popriličan neradnik i karakterna nula. Jebote imaš preko 200 miliona u četiri godine na raspolaganju i glavni kontraargument u raspravi ti je ko je sa kim na bilbordu.
Sonja Music je zena Komsicevog savjetnika Ferida Musica i suvlasnica marketinske agencije. Znam da je bila zaposlena u nekom ministarstvu, ali ne znam je li jos uvijek tamo.
Osim mahalaštine i pokušaja da se priča o neradu u ove četiri godine okrene na skroz drugo stranu, zašto je ovo uopšte relevantno kada je rad opštinskog načelnika u pitanju? Dakle imamo čovjeka koji je u protekle četiri godine raspolagao sa preko 200 miliona KM a njegov najjači adut je što je na broju 2 liste stranke iz koje dolazi njegov protukandidat osoba koja je suvlasnik marketniške agencije. Uz to ljigavac to naziva vračanjem korupcije u opštinu što znači da je ta osoba neko ko je sklona korupciji i kad popuši krivičnu prijavu bit će da ga neko politički proganja. Opet kažem nisam ga doživljavao na ovaj način ali sada vidim da je obični jado i ljigavac u pitanju.
Sefket007

#481 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by Sefket007 »

dječak sa šibicama wrote: 06/09/2024 13:01 Cengic je dosta popularan u SG moj dojam, nisam cuo u mahali ikoga da ga je spomenuo a da nije u pozitivnom. Jos se nije kompromitovao, valjda i nece.

U centru, glas za Mandica. Meni je on ok, covjek radi svoje nadleznosti, koliko toliko. Zacepljavanje rupa i jeste njegov posao, a ne da bistri visoku politiku kao stanoviti nacelnik koji se bavi autoputevima prema Neumu i mostovima u Hercegovini.
Kako nije komoromitovan kada mu je je sponzor MONETAJZAD - prevaranti bolesnih nena i deda ( kojima je obećao zemlju i hotele u i oko Starog grada), a vodja programa Vedad Deljkovic mahalski uhljeb, taldzija i već sada poznato kriminalac koji uzima pare na bazenima za posao koji ne radi.

Cuj nije komoromitovan, a da ne spominjemo spletu oko Bogica i zapošljavanje i tender za familiju i drugove.
SundanceKid

#482 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by SundanceKid »

lerdi wrote: 11/09/2024 11:37
Osim mahalaštine i pokušaja da se priča o neradu u ove četiri godine okrene na skroz drugo stranu, zašto je ovo uopšte relevantno kada je rad opštinskog načelnika u pitanju? Dakle imamo čovjeka koji je u protekle četiri godine raspolagao sa preko 200 miliona KM a njegov najjači adut je što je na broju 2 liste stranke iz koje dolazi njegov protukandidat osoba koja je suvlasnik marketniške agencije. Uz to ljigavac to naziva vračanjem korupcije u opštinu što znači da je ta osoba neko ko je sklona korupciji i kad popuši krivičnu prijavu bit će da ga neko politički proganja. Opet kažem nisam ga doživljavao na ovaj način ali sada vidim da je obični jado i ljigavac u pitanju.
Ovaj klip je isječen iz cijele debate, treba pregledati cijelu emisiju da se vidi da je kontekst ipak malo drugačiji. Grac je od samog otvaranja emisije i debate, od samog početka, krenuo nasrtati na Mandica, optuživati ga, govoriti o njegovom neradu, sto je donekle ok, ali sve je bilo onako s nekom dozom licne konfrontacije i ipak malo van granica kulturnog nastupa i komunikacije. Mandic je to ignorisao na pocetku, sa svoje strane drzao koliko toliko nivo razgovora, dok ga Gratc nije iznerviro konstantnim napadima, a onda je uslijedilo ovo sto se vidi na klipu, gdje se i Mandic spustio na isti nivo seljakluka i prozivanja, sto mu fakat nije trebalo niti priliči bilo kome.

Moj opsti dojam je da je Mandic malo uradio u svom mandatu, vjerovatno kombinacijom objektivnih razloga (blokade u vijecu, opstrukcije sa zabranama gradnje, itd.) i subjektivnih razloga (inertnost i nesnalaženje). I ovo se po meni osjetilo i tokom debate, gdje jednostavno nije imao neke narocito impresivne stvari da kaze na kraju svog mandata. Sve se svodilo na klizista, ceste, parkove, razne oblike pomoći razlicitim grupama, itd, ali bez nekih velikih kapitalnih ostvarenja s kojima bi se mogao pohvaliti, a kojih je realno trebalo biti nakon cetverogodisnjeg mandata u finansijski najjacoj opstini. S druge strane Grac je dosao vise nabrijan da se obracunava sa Mandicem, nego sto je imao bilo sta smisleno da kaze o svom programu, viziji i radu. Pri tome, je nastupio izrazito svadljivo, prgavo, i ostavio cak dojam neke nekulture u komunikaciji i opcenito osobne "prgavosti". Ok je ukazati na mane načelnika, ali pored toga trebas pokazati da ti imas neki konkretan plan, aktivnosti, znanje. Sve sto je pricao da ce raditi ako dobije mandat su samo isprazne floskule.

Ni jedan nije briljirao, ali kad sve izvagam, ja bih opet dao prednost Mandicu.
Seyfo

#483 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by Seyfo »

Oba su užasno loši,ali Mandić je manje loš, pa bih i ja dao prednost Mandiću.
Mandić će vjerovatno i pobijediti jer ima užasno lošeg proukandiddata: Gratz računa na glasove SDA a sama stranka DF je toliko kompromitovana i nedosljedna da je trenutno na apsolutnom dnu. U koaliciji su sa SDA a kad ih pitaš, nisu :-) Jebali bi se a da im ne uđe. Pored toga, u sexu su sa Ademovićem, odmetnutim članom NIP-a, tako da je DF trenutno tako groteskan subjekt na poltiičkoj sceni dase uopšte ne zna ko je njihova ciljna skupina glasača.
saale

#484 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by saale »

Seyfo wrote: 11/09/2024 12:57 Oba su užasno loši,ali Mandić je manje loš, pa bih i ja dao prednost Mandiću.
Mandić će vjerovatno i pobijediti jer ima užasno lošeg proukandiddata: Gratz računa na glasove SDA a sama stranka DF je toliko kompromitovana i nedosljedna da je trenutno na apsolutnom dnu. U koaliciji su sa SDA a kad ih pitaš, nisu :-) Jebali bi se a da im ne uđe. Pored toga, u sexu su sa Ademovićem, odmetnutim članom NIP-a, tako da je DF trenutno tako groteskan subjekt na poltiičkoj sceni dase uopšte ne zna ko je njihova ciljna skupina glasača.
Znači ti bi glasao za Mandića iako bi dotični opet bio u sukubu s vječem? Opština s najmanjom realizacijom budjeta u historiji, čovjek ne zna potrošit ni ono novaca što ima a kamo li da namakne sa strane neke pare za nove projekte! Ponovit ću po ko zna koji put Mandić je jedna klasična ublehaška podmetačina, i što je najgore neki to brane :run:
bejzik

#485 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by bejzik »

Emela kuka na Facebook kako mnogi odbijaju doći na debatu u Klix studio

Benjamina mi je čudo , ostali manje-više
Cherry-Cherry

#486 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by Cherry-Cherry »

Hoće li biti suočavanje rumenog i Mirze?
Haris.ba

#487 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by Haris.ba »

bejzik wrote: 11/09/2024 13:07 Emela kuka na Facebook kako mnogi odbijaju doći na debatu u Klix studio

A sto bi isli kod Emele? Ima tvsa, ima n1. Sto bi jos Emeli davali posao ako im ne treba taj publicitet?
lerdi

#488 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by lerdi »

SundanceKid wrote: 11/09/2024 12:42
lerdi wrote: 11/09/2024 11:37

Ovaj klip je isječen iz cijele debate, treba pregledati cijelu emisiju da se vidi da je kontekst ipak malo drugačiji. Grac je od samog otvaranja emisije i debate, od samog početka, krenuo nasrtati na Mandica, optuživati ga, govoriti o njegovom neradu, sto je donekle ok, ali sve je bilo onako s nekom dozom licne konfrontacije i ipak malo van granica kulturnog nastupa i komunikacije. Mandic je to ignorisao na pocetku, sa svoje strane drzao koliko toliko nivo razgovora, dok ga Gratc nije iznerviro konstantnim napadima, a onda je uslijedilo ovo sto se vidi na klipu, gdje se i Mandic spustio na isti nivo seljakluka i prozivanja, sto mu fakat nije trebalo niti priliči bilo kome.

Moj opsti dojam je da je Mandic malo uradio u svom mandatu, vjerovatno kombinacijom objektivnih razloga (blokade u vijecu, opstrukcije sa zabranama gradnje, itd.) i subjektivnih razloga (inertnost i nesnalaženje). I ovo se po meni osjetilo i tokom debate, gdje jednostavno nije imao neke narocito impresivne stvari da kaze na kraju svog mandata. Sve se svodilo na klizista, ceste, parkove, razne oblike pomoći razlicitim grupama, itd, ali bez nekih velikih kapitalnih ostvarenja s kojima bi se mogao pohvaliti, a kojih je realno trebalo biti nakon cetverogodisnjeg mandata u finansijski najjacoj opstini. S druge strane Grac je dosao vise nabrijan da se obracunava sa Mandicem, nego sto je imao bilo sta smisleno da kaze o svom programu, viziji i radu. Pri tome, je nastupio izrazito svadljivo, prgavo, i ostavio cak dojam neke nekulture u komunikaciji i opcenito osobne "prgavosti". Ok je ukazati na mane načelnika, ali pored toga trebas pokazati da ti imas neki konkretan plan, aktivnosti, znanje. Sve sto je pricao da ce raditi ako dobije mandat su samo isprazne floskule.

Ni jedan nije briljirao, ali kad sve izvagam, ja bih opet dao prednost Mandicu.
Pa i nije baš tačno ovo što si napisao. Graz jeste počeo od starta da napada Mandićev nerad, ne znam šta se drugo moglo očekivati, ali ono gdje je Mandić potegnuo ovo pitanje je momenat kada je Graz pomenuo ugovore o djelu i da se na iste potrošilo oko 2 miliona maraka. Vrati snmak pa pogledaj. U tom momentu Mandić odgovara sa kontrapitanjem "Ko je Sonja Mušić". Umjesto da odgovori na pitanje o trošenju budžetskog novaca na ugovre o djelu on se bavi kandidatkinjom na listi DF-a i pokušava okrenuti priču u skroz drugom pravcu. Ljigavac, Reakcija Graza je bila takva kakva je bila i nek mu je rekao da je sramota to što radi jer to je najmanje što je zaslužio.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#489 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by JoseMujica »

što Kratka Devetka ne smije na sutrašnje sučeljavanje kandidata u Klix studiju?

jel što je naka poštena i pametna ofirno lagala prošli put :?
cija123

#490 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by cija123 »

lerdi wrote: 11/09/2024 14:44 Pa i nije baš tačno ovo što si napisao. Graz jeste počeo od starta da napada Mandićev nerad, ne znam šta se drugo moglo očekivati, ali ono gdje je Mandić potegnuo ovo pitanje je momenat kada je Graz pomenuo ugovore o djelu i da se na iste potrošilo oko 2 miliona maraka. Vrati snmak pa pogledaj. U tom momentu Mandić odgovara sa kontrapitanjem "Ko je Sonja Mušić". Umjesto da odgovori na pitanje o trošenju budžetskog novaca na ugovre o djelu on se bavi kandidatkinjom na listi DF-a i pokušava okrenuti priču u skroz drugom pravcu. Ljigavac, Reakcija Graza je bila takva kakva je bila i nek mu je rekao da je sramota to što radi jer to je najmanje što je zaslužio.
Tako je! I pomenuo mu je šefa kabineta, kojeg uošte nema u sistematizaciji radnih mjesta, kojeg je zaposlio po ugovoru o djelu. BTW, taj šef kabineta je Cuco, sekretar NS, predratni konobar.

Inače, obojica jako loša, opet će se zaokruživati protiv, a ne za.
bejzik

#491 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by bejzik »

Haris.ba wrote: 11/09/2024 13:39
bejzik wrote: 11/09/2024 13:07 Emela kuka na Facebook kako mnogi odbijaju doći na debatu u Klix studio

A sto bi isli kod Emele? Ima tvsa, ima n1. Sto bi jos Emeli davali posao ako im ne treba taj publicitet?
jer je klix našem javnom mnijenju veći od tvsa i n1 zajedno npr
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#492 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by _BataZiv_0809 »

Muhamed je dosao nabrijan da se obracunava a to je vrlo brzo preraslo u frustraciju. Sindrom tatinog sina koji je dobar jedino kad mu stvari idu na ruku a frustrira se kad iskrsne problem koji mu neko druginne moze rijesiti za njega, jer nije naucio u zivotu da ih sam rjesava. Ovo je moja procjena, na osnovu zivotnog iskustva i hobi bavljenjem psihologijom.

Da nije puklo na mladoj advokatici koja ima marketinsku agenciju puklo bi na necemu drugom jer frajer se zajapurio od bijesa.

Cudi me kako mu je mirno presao preko onog hrvatskog drzavljanstva, tu je veca opasnost za eskalaciju bila.

Mandic je sa druge strane djelovao nezainteresovano i inertno, ali je i on posegao za prizemnim ad hominemom kako je razgovor progresirao. Meni bi puno bolji utisak ostavio da ga je tretirao kao sto npr Plenkovic tretira svoje oponente-ono pala muha na međeda.

Sve u svemu ocajan izbor u Centru.
VladaFBiH

#493 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by VladaFBiH »

saale wrote: 11/09/2024 13:06
Seyfo wrote: 11/09/2024 12:57 Oba su užasno loši,ali Mandić je manje loš, pa bih i ja dao prednost Mandiću.
Znači ti bi glasao za Mandića iako bi dotični opet bio u sukubu s vječem? Opština s najmanjom realizacijom budjeta u historiji, čovjek ne zna potrošit ni ono novaca što ima a kamo li da namakne sa strane neke pare za nove projekte! Ponovit ću po ko zna koji put Mandić je jedna klasična ublehaška podmetačina, i što je najgore neki to brane :run:
ne branim uhljupa Mandića ali načelnik aposolutno ništa ne može uraditi (po zakonu) bez opštinskog vijeća i ako tu nemaš većinu nema ni tebe
Tvrtko II Kotromanić

#494 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Sefket007 wrote: 11/09/2024 12:35
dječak sa šibicama wrote: 06/09/2024 13:01 Cengic je dosta popularan u SG moj dojam, nisam cuo u mahali ikoga da ga je spomenuo a da nije u pozitivnom. Jos se nije kompromitovao, valjda i nece.

U centru, glas za Mandica. Meni je on ok, covjek radi svoje nadleznosti, koliko toliko. Zacepljavanje rupa i jeste njegov posao, a ne da bistri visoku politiku kao stanoviti nacelnik koji se bavi autoputevima prema Neumu i mostovima u Hercegovini.
Kako nije komoromitovan kada mu je je sponzor MONETAJZAD - prevaranti bolesnih nena i deda ( kojima je obećao zemlju i hotele u i oko Starog grada), a vodja programa Vedad Deljkovic mahalski uhljeb, taldzija i već sada poznato kriminalac koji uzima pare na bazenima za posao koji ne radi.

Cuj nije komoromitovan, a da ne spominjemo spletu oko Bogica i zapošljavanje i tender za familiju i drugove.
komoromitovan nije sigurno
zapravo nema covjeka na dunjaluku vascijelom da je komoromitovan
to ti mogu garantovati
Haris.ba

#495 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by Haris.ba »

bejzik wrote: 11/09/2024 15:08
Haris.ba wrote: 11/09/2024 13:39

jer je klix našem javnom mnijenju veći od tvsa i n1 zajedno npr
Nisam siguran.
lerdi

#496 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by lerdi »

VladaFBiH wrote: 11/09/2024 15:12
saale wrote: 11/09/2024 13:06
ne branim uhljupa Mandića ali načelnik aposolutno ništa ne može uraditi (po zakonu) bez opštinskog vijeća i ako tu nemaš većinu nema ni tebe
Pa to sa Mandićem i jeste jedan od najvećih problema. Ljigavac je gadljiv na sve osim na NS i SDP koji će u najboljem slučaju imati 8-9 vijećnika i ide opet relizacija budžeta ispod 50%. Umjesto da pokušava pomiriti vijećničke klubova i tako sebi napraviti platformu sa koje može raditi posao on iz dana u dan nove konfrontacije pravi. Još na to sve zamjera Grazu što ide kod NIP-a i pokušava dobiti njihovu podršku. Pa to bi trebao ovaj uhljup raditi.
Styling

#497 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by Styling »

_BataZiv_0809 wrote: 11/09/2024 15:09 Muhamed je dosao nabrijan da se obracunava a to je vrlo brzo preraslo u frustraciju. Sindrom tatinog sina koji je dobar jedino kad mu stvari idu na ruku a frustrira se kad iskrsne problem koji mu neko druginne moze rijesiti za njega, jer nije naucio u zivotu da ih sam rjesava. Ovo je moja procjena, na osnovu zivotnog iskustva i hobi bavljenjem psihologijom.

Da nije puklo na mladoj advokatici koja ima marketinsku agenciju puklo bi na necemu drugom jer frajer se zajapurio od bijesa.

Cudi me kako mu je mirno presao preko onog hrvatskog drzavljanstva, tu je veca opasnost za eskalaciju bila.

Mandic je sa druge strane djelovao nezainteresovano i inertno, ali je i on posegao za prizemnim ad hominemom kako je razgovor progresirao. Meni bi puno bolji utisak ostavio da ga je tretirao kao sto npr Plenkovic tretira svoje oponente-ono pala muha na međeda.

Sve u svemu ocajan izbor u Centru.
Bez obzira na (ne)kvalitet oba ucesnika debate, ja nikada, ali nikada, ne mogu dati povjrernje osobi koja se stidi svog imena i porijekla, i koja se svog imena lahko odrekla zarad interesa. Sutra bi tako prodao i majku i drzavu za interes.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#498 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by izvrsni direktor »

Pa ko god je gledao ovo vidio je koliko je Mandić u suštini ljigav lik. ....ljigavo al...kao ljigavca i šupka.
lerdi wrote: 11/09/2024 11:37 Uz to ljigavac to....je obični jado i ljigavac u pitanju.
lerdi wrote: 11/09/2024 14:44 Ljigavac, Reakcija
lerdi wrote: 11/09/2024 15:48 [Ljigavac je gadljiv
Bogatstvo vokabulara i baratanje argumentima...na testu bosanskog jezika bi se doguralo do max b1 nivoa
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#499 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by _BataZiv_0809 »

Styling wrote: 11/09/2024 15:54
Bez obzira na (ne)kvalitet oba ucesnika debate, ja nikada, ali nikada, ne mogu dati povjrernje osobi koja se stidi svog imena i porijekla, i koja se svog imena lahko odrekla zarad interesa. Sutra bi tako prodao i majku i drzavu za interes.
Evo nek to ostane njegova stvar.

Zamislimo samo da je Trojka kandidovala covjeka koji se "prekrstio" iz Muhameda u Dennisa i koji ima hrvatski pasos sta bi se pisalo od strane SDA DF SzaBiH.
lerdi

#500 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024

Post by lerdi »

izvrsni direktor wrote: 11/09/2024 15:56
Pa ko god je gledao ovo vidio je koliko je Mandić u suštini ljigav lik. ....ljigavo al...kao ljigavca i šupka.
lerdi wrote: 11/09/2024 11:37 Uz to ljigavac to....je obični jado i ljigavac u pitanju.
lerdi wrote: 11/09/2024 14:44 Ljigavac, Reakcija
lerdi wrote: 11/09/2024 15:48 [Ljigavac je gadljiv
Bogatstvo vokabulara i baratanje argumentima...na testu bosanskog jezika bi se doguralo do max b1 nivoa
Image
Post Reply