Trap, nije losh

Moderator: _BataZiv_0809
Ja sam rekao meni. To što se neko ne slaže sa tvojim mišljenjem, ili čak sa mišljenjem većine, ne znači da priča gluposti. Pogotovo kada se radi o nekoj vrsti umjetnosti gdje svi to doživljavamo individualno. Naravno tvoj mozak vjerovatno ne može da pojmi da se neko ne slaže sa tobom ili sa većinom, ali to je tvoj problem.

Cisti prosjek,

pa probaj, mozak na pasu sto bi se reklo. nije smor nit ima neki down time, non stop rokachina. i ne pitati se kako je ovaj roknut, kako je onaj roknut..._BataZiv_0809 wrote: ↑11/09/2024 22:16Nisam gledo jer nisu moj zanr ali ako ti preporuchash to onda mijenja stvari
Da krenem od originala iz 80'tih?karanana wrote: ↑11/09/2024 22:29pa probaj, mozak na pasu sto bi se reklo. nije smor nit ima neki down time, non stop rokachina. i ne pitati se kako je ovaj roknut, kako je onaj roknut..._BataZiv_0809 wrote: ↑11/09/2024 22:16Nisam gledo jer nisu moj zanr ali ako ti preporuchash to onda mijenja stvari
ne moras. ja sam original gledo nekad davno-davno i slabo se cega sjecam, i vidim ovde ljudi prave konekciju na original i mela, ja je nisam skonto..... gledaj ova zadnja dva. u sustini furiosa zavrsava gdje fury road pocinje, tako da mozes i izvrnuti redosljed gledanja u odnosu na datum izlaska filma, ali ne moras._BataZiv_0809 wrote: ↑11/09/2024 22:30Da krenem od originala iz 80'tih?karanana wrote: ↑11/09/2024 22:29pa probaj, mozak na pasu sto bi se reklo. nije smor nit ima neki down time, non stop rokachina. i ne pitati se kako je ovaj roknut, kako je onaj roknut..._BataZiv_0809 wrote: ↑11/09/2024 22:16
Nisam gledo jer nisu moj zanr ali ako ti preporuchash to onda mijenja stvari
Cek, jel nisi gledao original Mad Max filmove nikad?_BataZiv_0809 wrote: ↑11/09/2024 22:30Da krenem od originala iz 80'tih?karanana wrote: ↑11/09/2024 22:29pa probaj, mozak na pasu sto bi se reklo. nije smor nit ima neki down time, non stop rokachina. i ne pitati se kako je ovaj roknut, kako je onaj roknut..._BataZiv_0809 wrote: ↑11/09/2024 22:16
Nisam gledo jer nisu moj zanr ali ako ti preporuchash to onda mijenja stvari
Ma jesam davno ne sjecam se nistaITNet wrote: ↑13/09/2024 10:14Cek, jel nisi gledao original Mad Max filmove nikad?
Aha haj dobro je reko gdje ces to da ne gledas_BataZiv_0809 wrote: ↑13/09/2024 10:25Ma jesam davno ne sjecam se nista
Ici cu redomITNet wrote: ↑13/09/2024 10:41Aha haj dobro je reko gdje ces to da ne gledas![]()
Nisu ova dva filma nesto povezana pricom sa starim filmovima, bitno je da znas tu neku pricu sto je svijet takav itd...Ima par scena u oba filma gdje se vise daje homage starim filmovima, radnje filmova su u isto vrijeme kao Mad Max, cak u ovom novom ima jedna scena sa njim gdje samo gleda na ove budalase sta rade![]()
Zvyagintsev pravi više nego odlične filmove
Zabu je napisao Dubravko Mihanovic.dječak sa šibicama wrote: ↑04/09/2024 22:38 Od svih bh filmova, amidza idriz mi je najbolji, Grbavica nije losa, zapravo Zbanickin stil mi je ok, ovi ostali meh, meni licno bezveze reziseri posebno Zalica.
Kenovica sam nekad volio, a Zaba mi je vrhunsko djelo i prilicno nezapazeno proslo. Ono je filmcina. Interesantno da ga je pisao Zalica![]()
Furiosa je odlican film kao i predhodnik The road... Od Mad Max filmova dvica je najbolja, on je i provalio Mad Max sagu, za keca nisam cuo dok nisam dvicu odgledo i odusevio se likom Mad Maxa. Mel Gibson je strava.