Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote: ↑28/08/2024 21:22
Brte sta fali doljanima ? Kakac sindrom, budite realni Kad se prodje radnim danom i dalje je najbrzi put za juznu dalmaciju . Naravno vikednima i praznicima izbjegavati
Ko pored bijace i gabela polja ode na doljane je fkt za izucavanja, svintas desno kod dzamije prodjes pored stadiona fk gabela pored polja i mosta i et te u lijepoj našoj
Ne spominji mi Gabelu - nema kamere i ne mozes viditi stanje, nedavno sam zaglavio preko sat vremena tu. A sistem rada na Gabeli je sada uzasan: obe carine moraju jedno auto zavrsiti i tek tada dolazi drugo jer su zbili kucice i kad jedan carinik obradjuje auto drugi ne radi nista nego ceka, znaci uzasno sporo.
A Doljane ili Bijacu pogledam kameru ako nema guzve idem tamo.
Budaletina ima uvijek, ne znam kako si smislili osiguranje mosta, zaustavljanja ili u slučaju nesreće da li ce postojati video nadzor cijelom duzinom i displeji na krajevima sa obavjestenjima o zastojima na samom mostu...vidit cemo .
Covjek je pedalao po novoj dionici i to snimao, za sve koje zanima, kako izgleda priljkucak, naplatne, koliko treba od magistrale do ukljucenja i slicno, ovou su za sada neki odgovori, ostale cemo imati u srijedu kada navodno otvaraju ovaj most.
Mislim da ce sad godina kako ne rade. Crtaju. Valjda jos nisu prepravili projekat kako su se sa okolnim mjestanima dogovorili. Cim u javnost ne izlazi sta su se dogovorili, mogu misliti rjesenja.
Ko da gledam, cesta na koju imaju pristup okolne kuce.
Mislim da ce sad godina kako ne rade. Crtaju. Valjda jos nisu prepravili projekat kako su se sa okolnim mjestanima dogovorili. Cim u javnost ne izlazi sta su se dogovorili, mogu misliti rjesenja.
Ko da gledam, cesta na koju imaju pristup okolne kuce.
Ne iznenadjuje me sto je taj projekat godinama opstruirao Senaid Memic, covjek je buzdovan bio i ostao, mene boli sto sada i Muzur takodjer opstruira projekat dok se ne udovolji zahtijevima ljudi koji su mahom ilegalno nabacali kucerke iznad trase ove saobracajnice.
Novac za ovu dionicu je postojao jos prije deset godina, nakon sto je Senaid sjahao, tri puta je ponavljan tender da bi na kraju odlucili da Euro-Asfalt izgradi tih mizernih, ali iznimno znacajnih kilometar i po ceste i doslo se skoro pred kraj, kada je odluceno da se sve zaustavi. Seljakluk jednostavno i mrlja na inace odlicnom mandatu Nermina Muzura.