Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dinao wrote: ↑19/08/2024 22:07
Zna li neko gdje u SA najbolje kupiti 50€ dopune za HR store?
Moram djeci kupit ovaj novi AstroBot
Imas sad ovaj aircash. Pogledaj temu na ekonomija. Kupis karticu i punis je po potrebi direktno sa svoje kartice. Moze se dodati direktno na playstation store i tako placas.
Pošto sam novi u svjetu PS5 može li pomoć? Djete je dobilo PS5 konzolu sa svime podešenim i instaliranih par igrica i sve je bilo uredu dok nije onaj ko je to podesio odlučio da neda pasword od maila koji je prijavljen da se prebaci account na novog vlasnika(moja kći)Kako se i da li može napraviti novi account a da se ne izbrišu sve igrice i ostalo sa konzole?Bio bih jako zahvalan.
sredzovic wrote: ↑21/08/2024 09:42
Pošto sam novi u svjetu PS5 može li pomoć? Djete je dobilo PS5 konzolu sa svime podešenim i instaliranih par igrica i sve je bilo uredu dok nije onaj ko je to podesio odlučio da neda pasword od maila koji je prijavljen da se prebaci account na novog vlasnika(moja kći)Kako se i da li može napraviti novi account a da se ne izbrišu sve igrice i ostalo sa konzole?Bio bih jako zahvalan.
Igre su ti vezane za account tako mozes samo novi profil napraviti.Cak je preporuka da imas 3 profila lupam Hrvatska,USA i jos jedan radi kupovine igara.Ako taj lik neda password te igre halali.
Ne moze to
Napiši javno ko je šupak što prodaje akaunt na taj način.
A ne mora ti on dati pass od maila nego neka samo potvrdi da hoćeš zamjeniti mejl za akauntu ...
Ne moze to
A ne mora ti on dati pass od maila nego neka samo potvrdi da hoćeš zamjeniti mejl za akauntu ...
Ne moze to
pa covjek prodao konzolu, nije prodao account
Ako je racunao igre u cijenu plejke pa uzeo pare a kasnije zamjenio sifru onda je pljacka.A ako je samo plejku prodao bez igara onda je druga stvar.
Ne moze to
pa covjek prodao konzolu, nije prodao account
Ako je racunao igre u cijenu plejke pa uzeo pare a kasnije zamjenio sifru onda je pljacka.A ako je samo plejku prodao bez igara onda je druga stvar.
Hvala ,na početnim savjetima.Možer li kratko objašnjenje kako napraviti novi mail i koju zemlju staviti jer ja sam početnik da mi pomognete malo.Hvala.
Hvala ,na početnim savjetima.Možer li kratko objašnjenje kako napraviti novi mail i koju zemlju staviti jer ja sam početnik da mi pomognete malo.Hvala.
Druze nije nikakva mudrolija. Napravis mail i samo pratis upustva, a ako zapnes imas na netu (youtube) upustva. Sve u svemu najbolja ti je USA regija, jer imaju najbolje popsute i snizenja. Nemas potrebe za vise naloga i sumnjam da ces se ti s tim handriti. I ja imam samo USA.
Ako se odlucis za Ameriku najbitnije ti je samo da odaberes jednu od tri drzave (Oregon, Alaska i cini mi se Philadelphia) u kojoj nema poreza i nemas dodatnih troskova tj. povolnije bude.
Nije lose nabaviti i par diskova jer kad igra dosadi uvijek je mozes zamjeniti s nekim.Tako ja radim.Digitalne opet igre kad ti dosade od njih nemas nista.
Znaci u sekundi moras ispritiskat sve dugmadi sto ima na dzojstiku i kombinovat poteze i udarce ko na tekkenu
Sjebe se dzojstik za 5 dana ...
Lijepi RDR2 i lagani kas na konju i dva tri metka iz winchesterke
brazzo19 wrote: ↑28/08/2024 09:42
Znaci u sekundi moras ispritiskat sve dugmadi sto ima na dzojstiku i kombinovat poteze i udarce ko na tekkenu
Sjebe se dzojstik za 5 dana ...
Lijepi RDR2 i lagani kas na konju i dva tri metka iz winchesterke
Bar koliko sam upratio igra je fenomenalna, vizuelno, boss borbe, prica. Ali ja sam snowrunner tip igraca. Nmg ds se hujam jos i na ps
Kad izlazi zvanicno posto su do sada bile samo spekulacije i da li ce se isplatiti preci sa "obicnog" ps5 na ps5 pro? Vjerujem da je sve "tempirano" i podredjeno GTA 6 kada izadje tako da se nadam da nece biti neke razlike u igranju te igre recimo na obicnoj i ovoj pro konzoli .... ?
Ovaj mjesec bi trebalo biti vise informacija (State of Play). Vjerovatno ce zadrzati dosadasnju praksu i oko novogodisnih praznika pustiti u prodaju.
Da li se isplati prezaliti treba svako za sebe da razluci...
Ja sam skeptican po pitanju GTA VI u 2025.