Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedno pitanje
Bilo je nedavno nekih sniženja na Storu i vidio sam bundle RDR i RDR2 zajedno za neku "siću"
Sad tražim to i ne mogu nikako naći. Jesu li takve ponude aktivne samo kad su neke rasprodaje ili
nookey wrote: ↑14/08/2024 20:20
Gdje pravite drift joysticka u Sarajevu, Big bang nece da ga uzme jer nije kod njih kupljen?
Ja sam prošle sedmice uradio na burazovom, pratio uputstva sa youtube. Nije ništa komplikovano, za 20-30 minuta je sve gotovo. Imaš samo 4 mala vijka da odvrneš, par konektora i to je to. Čisti se sam senzor, vrati sve nazad i vozi. Od alata ti treba samo mali šerafciger i neka tanka plastika da otvoriš na početku.
nookey wrote: ↑15/08/2024 11:28
Nece ni da ga uzmu na popravku da platim
Ma ne popravljaju oni ... oni samo znaju zamjeniti džojstik
ja kad sam nosio, kazu ne isplati im se slati u servis traje im po mjesec dana popravka
uglavnom probaj onaj brzi servis u BBI, nisam licno koristio ali vidim po facebooku da popravljaju joysticke
nookey wrote: ↑15/08/2024 11:28
Nece ni da ga uzmu na popravku da platim
Svasta! Popravljali su (doduse kod njih kkupljen) meni su naplatili 25-30KM ne sjecam se tacno. Moguce da su zbog velikog broja reklamacija promjenili politiku. Kao sto rece Free Spirit probaj sam ocistiti analoge prateci upustva, tako sam i ja, al' sam pri vrcanju tj. zatvaranju zezno flat kabal.
Tada bilo 5KM skuplje popravka u Sancti nego da narucim novi.
I meni isto nisu htjeli da uzmu, ubjeđujuci me da mi se ne isplati, da mi je bolje da odnesem negdje drugio na popravak Ocito, iako imaju zakonsku obavezu da popravljaju uređaje koje su prodali, imaju problem sa servisom, pa pokusavaju da levate narod.
I meni su rekli odnesi kao kod momka u BBI ne isplati ti se kod nas
ma odnijeću neću da dumam zbog tridesetak maraka hoću li šta slomiti ali eto zanimljiv ovlašteni distributer
alcho wrote: ↑16/08/2024 08:50
I meni isto nisu htjeli da uzmu, ubjeđujuci me da mi se ne isplati, da mi je bolje da odnesem negdje drugio na popravak Ocito, iako imaju zakonsku obavezu da popravljaju uređaje koje su prodali, imaju problem sa servisom, pa pokusavaju da levate narod.
Previse peglanja da bi recimo zamjenio citav analog imas 14 konektora da odlemis plus skidaj one konektore i zvucnik.Nece da rade puno posla malo para.Isto ko kad sam trazio u servisu za TV da mi lik polijepi difuzore koji su se odlijepili hoce da mi 3 nove trake samo zakaci jer je to 5min posla za 100KM a vamo lijepi i muci se za 50KM.
alcho wrote: ↑16/08/2024 08:50
Ako je u garanciji naravno da su duzni popraviti odnosno rijesiti problem, pa Arnesu su 5-6 puta mjenjali za novi dzojstik (on im je i dohako )
Vjerovatno im je isplatnije onima u garanciji mijenjati za novi, a koji nisu i ne prihvatati. Jos kad uzmemo u obzir koliki je Sony brojcano ima(o) problem sa driftom...
nookey wrote: ↑14/08/2024 20:20
Gdje pravite drift joysticka u Sarajevu, Big bang nece da ga uzme jer nije kod njih kupljen?
druze ja sam kupio spiderman limited edition gamepad u tehnolixu. Pojavio mi se drift. Nazvao BingBang, danas pokupili gamepad, sutra ujutro ga vratili popravljenog. Tako da ako imas fiskalni racun i gamepad je pod garancijom nema sanse da ti odbiju primiti. Jer su oni generalni uvoznici i serviseri za trziste BiH.
nookey wrote: ↑19/08/2024 08:48
istekla mi je garancija, ma završio s momkom u BBI 35 KM zamjena analoga sat vremena posla.
Ajde svega ti sjeti se pa za mjesec-dva javi radi li i dalje to normalno
Jer su mene ubjeđivali da to radi kratko pa opet po starome.
Zato sto vjerovatno ne zamjene citav analog nego ciste one limice od potenciometra pa se kvar vrati nakon mjesec.Kad bi se citav zamjenio ne bi trebalo da bude problema.Volio bi gledati dok servisiraju ali vjerovatno to niko od njih ne bi dao.