Dragi harise, sta je kod nas jednolocno?
“Sarenila” na svakoj zgradi.
upravo suprotno ovo je najskuplji tip stakala koji moze ici na neku zgradu sto su na SCCu, najjeftinija su na ATTu npr.
Đe ba?tramvajtrojka wrote: ↑19/08/2024 11:45upravo suprotno ovo je najskuplji tip stakala koji moze ici na neku zgradu sto su na SCCu, najjeftinija su na ATTu npr.
Nisam bio u tom hotelu, ali mogu samo zamisliti koliko mojih snimaka postoji na internetu ili u privatnim kolekcijama, sa raznih drugih mjesta u prirodi.
upali svjetlo unutra i svako postaje "dvosmjerno"drug_profi wrote: ↑19/08/2024 11:46Đe ba?tramvajtrojka wrote: ↑19/08/2024 11:45upravo suprotno ovo je najskuplji tip stakala koji moze ici na neku zgradu sto su na SCCu, najjeftinija su na ATTu npr.
Pa što nije onda stavio jeftinija jednosmjerna?![]()
Pa eto ova su i bez svjetla. Kako je to bolje, skuplje?VladaFBiH wrote: ↑19/08/2024 13:17upali svjetlo unutra i svako postaje "dvosmjerno"drug_profi wrote: ↑19/08/2024 11:46Đe ba?tramvajtrojka wrote: ↑19/08/2024 11:45
upravo suprotno ovo je najskuplji tip stakala koji moze ici na neku zgradu sto su na SCCu, najjeftinija su na ATTu npr.
Pa što nije onda stavio jeftinija jednosmjerna?![]()

Pa siri li se na Istocnu Ilidzu ili ne?

Ma to je vec sto su mediji vec prenijeli. Ali, ima zanimljivu kartu iza ledja.kB27 wrote: ↑19/08/2024 20:32 https://www.facebook.com/share/v/PBDNxp8A6yCWQgvt/
Nesto na navedenu temu, ko ima zivaca slusati.

Aerodrom je tu zemlju parcelisao prosle godine u opstini Ilidža i u RS-u, i upisao na sebe i po zakonu je sve cisto sto sada rsovci seru po obicaju je njihovo klasicno stanjeHaris.ba wrote: ↑19/08/2024 23:19Ma to je vec sto su mediji vec prenijeli. Ali, ima zanimljivu kartu iza ledja.kB27 wrote: ↑19/08/2024 20:32 https://www.facebook.com/share/v/PBDNxp8A6yCWQgvt/
Nesto na navedenu temu, ko ima zivaca slusati.
Ja sto je vise gledam, sve vise primjecujem da izgleda da je dobrano naselje uz cestu Vasilija Grcica u FBiH, i da taj dio gdje se treba graditi je u FBiH, a da u RS ce samo da bude ledina u sklopu aerodroma.
Ako je istina da je to sve zemlja od aerodroma, a ja vidim da niko to ne spori, to znaci da je to naselje tamo nelegalno. Tj.da se ljudi trebaju seliti. A, vec su isplaceni prije rata. Ne racunajuci mozda one sto su napravili nove objekte.
I sada je izgleda igra oko toga da se ta zemlja oduzme aerodromu.
Zato se i spominje rezim da drzavna preduzeca iz FBiH ne mogu imati imovinu na teritoriji RS, tj.da su to vlasnistvo entiteta RS.
Na kraju, i sutnja aerodroma i nadleznog FBiH ministarstva govori.
Prvi put sam i cuo tu neku situaciju da su otjerani iz tog rejona popisivaci sa Ilidze. Sve sluti na to da nisu sve stvari bas jasne i oko granice i oko vlasnistva nad tom zemljom.
Pogledao sam elaborat o parcelizaciji za prosirenje donesen u opcini Ilidza. Ja nisam skontao gdje je granica po njemu.

Jeli to znaki da je Hilton odustao od te lokacije?
radovi su trenutno na krovu objekta, a za kino ce vidjeti ako uspiju zamijeniti kino opremu za tri metra drva preko OLXa
Hilton je prostor pored i iznad
BBI real estate je vlasnik ove zgrade tacnije polovine do vanjsko trgovinske komoresarajevsko_pivo wrote: ↑20/08/2024 19:00 Jeli Penny kupio komplet zgradu ili samo dio gdje je nekad bio Kino?