Da to je trend sirom Evrope, pretjerani lgbt woke rezimi su ucinili da se npr na zapadu javlja omladina koja ke konzervatinva , cak sam cuo da postoji izraz ”kulturoloski krscanin”detroit-mercy wrote: ↑12/08/2024 22:10Ne krije se ali kao drustvo smo sve konzervativniji.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑12/08/2024 21:34Vjerski razlog je ako ne pijes nikako i nema izuzetka, kod nas je npr nezamisljivo svadbu napravit a da nema alkohola.Bar sam ja bio svijedok toga.Omladina danas svugdje manje pije nije kao prije ni na zapadu, a ko ce znat sto? Mozda je trava veci hit… ili sta su naslisumirprimus wrote: ↑12/08/2024 21:28 Vidis vec se bogom kunes![]()
Salu na stranu, sve vise je oniih koji "ne mogu" sad. Naravno iz vjerskih razloga, sad jel se krije il fakt ne pije ko ce znat ,no slika je promijenjena, izmedju ostalog i samim odlaskom dobrog dijela populacije odrasle u tom vremenu. Samo slijepac ne vidi promjene i od drveta sumu
A nije da nemamo i alkosa jos uvijek![]()
![]()
No to da se u bosni ne pije i da je atmosfera takva da moras krit to je laz
Ljudi koji su stalno dole to i ne primjete ali vidi se i osjeti se. Posebno kad promatras sa strane.
To bi bio ateista agnostik ali zeli sacuvat vrijednosti tradicionalne.Ne jaca vjera ali se ide u desno