Alo nije tajna, ali stvarno djecace, sta radis na ovoj temi i konstanrno se vrtis, ako nisi fan hamburgera. Meni lici na to da stvarno imas jedan ogroman visak vremena kojeg provodis bacajuci suplju skoro na svakoj temi na ovom forumu.dječak sa šibicama wrote: ↑31/07/2024 17:39 Samo vi placajte porez na budale, a mi cemo se biljeziti s stovanjem.
Da arapi kao referenca na ukus i kvalitet![]()
Ne kazem ja da nema tu poneka i pametna, ali vecinom je toliko suplja, da si postao svojevrsna legenda teme o ratu u Nagornom Karabahu, sa legendarnim izjavama o liscu i kisnici.
Kada otvorim ovu temu i ja i drugi korisnici sigurno ne ocekuju da neko napise Toto ili Tale, vec otprilike najbolje primjerke ovog jela u razlicitim cjenovnim rangovima. Konstantno ulaziti na temu i pljuvati po istom, nazivajuci pogrdnim imenima ljude koji odlaze tamo mogu samo duboko isfrustrirane i tuzne osobe.
Usput nikog zivog u tim tzv skupim burgeranama nisam vidio da sluzi burger u crnim rukavicama. Sluzi ga ko i svaki fast food, ali ti to ne mozes znati jer nisi nikad bio tamo.