Škobo Habu wrote: ↑26/07/2024 11:05
JoseMujica wrote: ↑26/07/2024 10:57
ne kontam šta meni trpaš nazor priču da ja branim SDA kada ih ne branim
SDA nije vlast i nije mi uopće interesantna ta klijentelistička, kriminalna i familijarna organizacija...njima sam se bavio dok su harčili ovu državu
sada mi je interesantno šta trenutna vlast radi i za sada jedino (ne)uspješno laže da se razlikuje od SDA
a da i jedni i drugi pogoduju HDZ-u i SNSD-u, jer ih to valjda to suncokretanje drži u vlasti
Jednostavno, stavljaš znak jednakosti između stvari koje su neuporedive, konkretno kada je riječ o čistoj opstrukciji SDA oligarhije koja na sve načine baca drvlje i kamenje na sve što je u interesu i mene, i tebe, i narednih generacija.
Ovo što SDA radi je čisto politikanstvo i nema veze ni sa famoznom državom, ni nacionalnim interesima Bošnjaka.
druže, ti si popušio nečiji spin i vrtiš ga do besvjesti, bez ikakvih činjenica...mislim ako je to OK za tebe ti se drži toga, ali molim te, nemoj mene habati s tim šupljim propagandnim budalaštinama.
već sam ti napisao i obrazložio veoma detaljno moje viđenje situacije o kojoj smo diskutovali, zasnovano na činjenicama i poznavanju procesa, a ono nije ni za jedne, ni za druge i ostat će tako bez obzira koliko mi ovakvih šupljih replika napišeš
SDA opstrukcija nije ni bila potrebna jer dokument ne bi prošao zbog SNSD-a i ovdje možemo diskutovati samo o tome koliko su SDAovci glupi pa su na sebe preuzeli zvono blokade...po meni potpuno bespotrebno....istu su stvar već uradili u Domu naroda (to sam već ranije elaboriarao kako i zašto).
Razumijem i potrebu vladajućih da bace ovu lopticu neuspjeha SDA-ovcima tri mjeseca pred izbore

i svaka im čast na ovom lažnjaku...well done