Hame_ wrote: ↑24/07/2024 19:04
geralt wrote: ↑23/07/2024 18:09
jeza u ledja wrote: ↑23/07/2024 17:50
Zamisli kakav kreten trebas biti da izjavis da nisi znao sta potpisujes za svoje dijete. Cuj prevarili ga, a on superinteligentni i najbogatiji covjek na svijetu. Laze bolan. Krivi nekog drugog zato sto je bio los roditelj.
Radoholicar ovisan o drustvenim mrezama (i drogama) koji je istovremeno direktor tri firme i koji ima 11 djece sa tri razlicite zene.
Djeca mu dodju nesto ko Pokemoni, bitno je samo da se geni sto vise propagiraju.
Nisam za ovako pisanje i kritiku Muska. Da je čadio travulju - jest, da je lagao oko projekata nekih - jest. Ali da je jebač - nije.
A zašto su te žene (tri) to radile s njim?
Prica je bila o tome kakav je Musk kao otac. Biti roditelj trazi vrijeme. Moras se igrati se sa njima, pricati, imati neke zajednicke trenutke/hobije/aktivnosti van kuce, edukovati ih, odgovarati na milion i jedno pitanje koje imaju, pratiti kako se ponasaju prema drugoj djeci, sta im se desava u skoli, sta rade kad su na kompjuteru, kako provode slobodno vrijeme... Ja licno cesto nemam vremena za sve to, a radim normalno radno vrijeme i imam ih samo dvoje.
Musk ima hiljadu puta manje vremena za djecu od mene, a ima ih 11, sa izrazenom tendencijom da ih pravi jos jer je opsjednut globalnim padom nataliteta. I onda bude navodno sokiran sto mu je jedno dijete trans i srusi mu se pogled na svijet zbog toga. A on potpisao sve papire za operacije i dao medicinska odobrenja.
I btw, nije travulja u pitanju vec ketamin, po vlastitom priznanju. Navodno jos trosi LSD, kokain, ekstazi i gljive:
https://web.archive.org/web/20240402183 ... s-e826a9e1