Moras imati licnost i karakter politicara, te biti ekstrovertna i energicna medijska licnost. Ne moze ti nikakav tim ljudi pomoci kada si sam na debatnoj pozornici, gleda te 50 miliona ljudi uzivo, a protivnik te zasipa napadima i ne da ti doci do rijeci.dale cooper wrote: ↑18/07/2024 15:27E jebiga isto kao da se ne bi okružila sa ljudima koji bi je savjetovali kako da vodi političku kampanju. Ako je Trumpov ulazak u politiku ištageralt wrote: ↑18/07/2024 15:16Glupa je prica oko Michelle, nikad nije vodila politicku kampanju u zivotu, a to je puno puno teze nego sto sa strane izgleda. Pojeli bi je republikanci za uzinu.dale cooper wrote: ↑18/07/2024 15:11
Ne znam što ljudi podcjenjuju i Michelle u smislu ove priče kakve ima kvalifikacije?Koliko sam mogao pročitati žena ima uvaženu akademsku
i profesionalnu karijeru, a bila je i veliki faktor u Obaminim kampanjama. Ok, nije bila u politici aktivna, ali nije ona neka kućanica koja nema
pojma kako stvari u politici funkcionišu. Plus, imala bi muža kao potporu i savjetnika. Ne bi taj izbor bio baš far fetched. Naravno, sve je do
toga da li bi imala potporu demokratske stranke i da li ona sama ima uopšte želje i ambicije.
Jedini razlog sto tako dobro stoji u anketama je taj sto su ljudi culi za nju, te sto jos uvijek niko nije vodio negativnu kampanju protiv nje.
pokazao onda je to da tradicionalni kandidati i način vođenja političkih kampanja nisu više mjerilo koliko će neko biti uspješan.
Mnogi su kandidati izgledali vrhunski na papiru sve dok ih stranacki glasaci u Iowi i New Hampshireu nisu popishali.