ja bih prije rekao da imamo problem što se dvije klijentelističke skupine toliko grčevito bore za fotelje da su spremne da sjebu sve, samo kako bi bili vlast. A veće sranje trenutno prave ovi koji su vlast, jer mogu...ovi drugi tek lajudr_Evil wrote: ↑18/07/2024 11:24JoseMujica wrote: ↑18/07/2024 11:16 pa napisao sam to gore...meni bi jasno bilo to rastaljivanje, ali da su dobili nešto zauzvrat...ovako džaba dali sve što im traže, a dobili khitu![]()
+
branili su više Vukoju nego oni što su ga predložili... i u tom procesu bestidno lagali, kršili procedure, mijenjali procedure sve da ispune Čirilici želju...i to je pravo jadno i ljigavo susramlje
i šta ja sada trebam da im aplaudiram što se žešće bore za jednog Škripara nego za mene od kojega očekuju da glasam za njih sutra?
Da su se barem za nas borili npr. nabavkom lijekova...no nisu...za to ih libo tuki...a za Vukoju sve može i za Vukoju se sve radi, pa makar cijela država stala![]()
Svakako, ali ovdje imamo i problem SDFA opozicije koja u borbi za svoje pozicije razvaljuje drzavu, dosta tih stvari sto si ti naveo je od pritiska koji stvara SDFA. Urede je boriti se za pozicije, ali mislim da bi svima trebala drzava biti prva.
DAleko od toga da ako bude Vukoje da ce biti vise drzave, vjerovatno je obrnuto. Nista dobro ne moze doci od UZP kadra. Ali ako se nesto mora, a svi znamo da mora, opcija b je u sumu(ja cu se odmah pridruziti), ako ni SDA ni SDP nisu spremni za sume(valja cuvati kapital), onda makar nek nam daju fasadu drzave, a ne ovo sta rade.
siđi na niže nivoe, đe nema SNSD-a i HDZ-a, ista je situacija...jednako vladaju oholost, neznanje, klijentelizam i slijepi sranački obračuni...NUB je dobar primjer:roll:
a evo kako teče relaksacija odnosa i glađenje muda četaljima i ujkama
jebga...ovo nije SDA pisala već partneri