Ipak je ona ime, i nakon mandata će se vjerovatno uhljebiti, tako valjda i banke razmišljaju
A što bi rekli, ako neće sebi, kako bi nekom drugom fasadu nabacila
Tanović, Koldžo...karanana wrote: ↑09/07/2024 01:25 sa adresama petlja opasno. gdje sad zivi? sumnjam da je u lorisu jer kaze da je u 50 kvadrata a kontam da su u lorisu veci. znaci ima neki sad u centru, seli kod nane u loris radi prebivalista a kupuje jos jedan u centru da radi sta s njim?
znamo li joj konkurenciju za nacelnika novog sarajeva? tanovic ce ici samostalno pretpostavljam, i neka ce samo da nju/ih sjebe, iako ce i on propasti ko zeton. koga ce sda izbacit? mogli bi uzet opstinu ponovo.
Evo dok mi sekretarica provjeri pa javim, batkilizarko.filip wrote: ↑09/07/2024 00:17Koje je radno mjesto imala prije nego sto je postala gradonacelnica i kolika joj je bila plata?_BataZiv_0809 wrote: ↑08/07/2024 23:00 Mozda ima ugovorenu klauzulu da ce po isteku mandata dobit radno mjesto shodno strucnoj spremi
Na kojem plata nije ispod 3 milje sigurno
Nije SDA nego nesto bosnjacki intelektualcidječak sa šibicama wrote: ↑08/07/2024 22:45 Kad je spomenuto njeno ranije radno iskustvo, a pisalo se i na forumu birvaktile, interesantno je da je Benjka bila clan vise stranackih savjeta stranke SDA, kao neki kruzook strucnjaka koji savjetuju lidera stranke o ekonomiji, privredi, poljoprivredi i slicno.
Neko je tu na forumu i spiskove savjeta stavljao. Ona je bila u dva ili tri tijela clan.
dobila Bendži bolju kamatu od nje_BataZiv_0809 wrote: ↑09/07/2024 07:21Nije SDA nego nesto bosnjacki intelektualcidječak sa šibicama wrote: ↑08/07/2024 22:45 Kad je spomenuto njeno ranije radno iskustvo, a pisalo se i na forumu birvaktile, interesantno je da je Benjka bila clan vise stranackih savjeta stranke SDA, kao neki kruzook strucnjaka koji savjetuju lidera stranke o ekonomiji, privredi, poljoprivredi i slicno.
Neko je tu na forumu i spiskove savjeta stavljao. Ona je bila u dva ili tri tijela clan.
To kad su joj osporavali da pripada "Ostalim" trubaduri SDA
Check your facts man![]()
Au jest vjesalici ovaj kredit tesko pao sta je ovo![]()
![]()
Radila Na Pravnom fakultetu u Travniku._BataZiv_0809 wrote: ↑09/07/2024 07:14Evo dok mi sekretarica provjeri pa javim, batkilizarko.filip wrote: ↑09/07/2024 00:17Koje je radno mjesto imala prije nego sto je postala gradonacelnica i kolika joj je bila plata?_BataZiv_0809 wrote: ↑08/07/2024 23:00 Mozda ima ugovorenu klauzulu da ce po isteku mandata dobit radno mjesto shodno strucnoj spremi
Na kojem plata nije ispod 3 milje sigurno
Ti si na konju laveChmoljo wrote: ↑09/07/2024 09:38 ja sam digao 140.000 i vraćam 220.000. pa opet dobro gledam gdje ću, kada i koliko dana na more. vozam 10 godina star auto.
ne znam stvarno što se priča o kreditu kada je on najmanje sporan. na stranu istek mandata, ona drži katedru na nekom od fakulteta gdje vjerovatno neide ispod 2.500 KM. plus muž hirurg sa dobrom platom.
stvarno ne treba kritikovati tamo gdje je manje više ok, kao da nema drugog materijala.
P.S. vidim Benji je rata 1600. meni malo preko 1000. jesam ja to viša neka klasa?![]()
S' obzirom da je prosjek plate u FBiH nešto više od 1300. km onda ti je sve jasno.Chmoljo wrote: ↑09/07/2024 09:38 ja sam digao 140.000 i vraćam 220.000. pa opet dobro gledam gdje ću, kada i koliko dana na more. vozam 10 godina star auto.
ne znam stvarno što se priča o kreditu kada je on najmanje sporan. na stranu istek mandata, ona drži katedru na nekom od fakulteta gdje vjerovatno neide ispod 2.500 KM. plus muž hirurg sa dobrom platom.
stvarno ne treba kritikovati tamo gdje je manje više ok, kao da nema drugog materijala.
P.S. vidim Benji je rata 1600. meni malo preko 1000. jesam ja to viša neka klasa?![]()
u cijeloj BiH. no u Sarajevu je prosjek malo veći, naravno uz troškove veće. isto tako, realno, mogu ga glabati bez ženine plate. da ne govorim kako i ja i ti znamo da je taj prosjek plate znatno veći jer se dobar dio novca za plate isplaćuje u gotovini.Škobo Habu wrote: ↑09/07/2024 09:43S' obzirom da je prosjek plate u FBiH nešto više od 1300. km onda ti je sve jasno.Chmoljo wrote: ↑09/07/2024 09:38 ja sam digao 140.000 i vraćam 220.000. pa opet dobro gledam gdje ću, kada i koliko dana na more. vozam 10 godina star auto.
na ženi druže. ako me ostavi, osta ja gladan_BataZiv_0809 wrote: ↑09/07/2024 09:43Ti si na konju laveChmoljo wrote: ↑09/07/2024 09:38 ja sam digao 140.000 i vraćam 220.000. pa opet dobro gledam gdje ću, kada i koliko dana na more. vozam 10 godina star auto.
Ovo je smijurija, doktor i profesorica kupili stan za srednju visu klasu u Sarajevu. Da zagrebemo ove botove sta su se navili sigurno niko od njih ne zivi u nekretnini ispod 200k po danasnjoj vrijednosti. Ko je kupio prije par godina za 120k danas je to 180k. Prave skandal gdje ga nema.Chmoljo wrote: ↑09/07/2024 09:54
u cijeloj BiH. no u Sarajevu je prosjek malo veći, naravno uz troškove veće. isto tako, realno, mogu ga glabati bez ženine plate. da ne govorim kako i ja i ti znamo da je taj prosjek plate znatno veći jer se dobar dio novca za plate isplaćuje u gotovini.
shvatam da nekim ljudima ove cifre izgledaju velike, ali na njenu plate profesorice, dakle poziciju koju je imala pravo staviti u mirovanje, i muža koji ima isto visoku platu, ova rata nije bogzna šta da bi se moralo trgovati uticajem.
stvarno ne želim da ispadne da je branim, al ovde teško da ima mesa za trehanje.