liyf wrote: ↑30/06/2024 20:40
Hrmpallier wrote: ↑30/06/2024 00:58
[Penicilin /quote]
Ne znam da li je MUP RS ikada dobio najavljivane DUBS iz Juẓ̌ne Afrike za Despote. Ne znam zaŝyo bi policija uopŝte imala pravo koristiti takvo naoruẓ̌anje. Za koju svrhu?
Slažem se da im ne treba. Ni u Americi nemaju DUBS gdje barikade u kući napravi pa puca iz kuće, a kamoli mi ovdje. Ofirni su do bola sa pripremanjem policija za rat.
Izvini, ti to ozbiljno, il' ti to nas zae...aš ?
Amerikanci, .....
Jel' ti znaš s kim graničiš ?
Jel' ti znaš da je granica (neformalna) na Kozjoj ćupriji ?
Jel' ti znaš da će Srbia, dobiti šta "zazine", samo ako obeća ulazak u NATO ?
Jel' ti znaš da smo rušenjem drugova Branka i Hamdije, vraćeni na (danas i previše exploatirane "fabričke postavke") SULJE I MUJE ?
Ida. Jel' ti znaš da je devedesetih ovdje bio jedan "ratčić".
E, taj "ratčić" je predškolski igrokaz za ono što će da se desi, ako SAD, bude zauzeta ratom u Aziji.
[/quote]Jel ti znas dasmo mi jebani na svakom frontu koji otvorimo sa bilo kojom oruzanom organizacijom na svijetu. Nas ce razvaliti tri udruzna lovacka drustva a ne vojska koja je na zavdnom nivou svjetskih standarda. Preseravanje sa DUBS sistemima i 12.7mm mitraljezima na FUPovom oklopnjaku AUTOMATSKI i DEFINTIVNO neutralise osnovnu svrhu tog transportera jer mu se odmah daje druga misija vojnog karakera. Da ne pominjem da 4 oklopna transportera sa 12.7mm DUBSom nece spasiti Bosnu i Bosnjake od nestanka, imamo bitnijih stavki za brigu od ratohuskanja i opemanja vojske ako nam je jedini cilj opstanak kao drzave i naroda.
[/quote]
Po ovim postovima se vidi koliko vi nemate veze s policijom i vojskom, nego samo neko mlacenje kofol vi nes znate. Prvo policija ne moze nit ce kad imati naoruzanje 12.7. A sto ne moze imat, to morate malo vise citat, sekundu vise skole, obrazovanja...