Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Evolution_IV
- Vozim: 3 Leša
#1 Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Potaknut pisanjima uvazenih forumasa, otvara se tema evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare, pa opletite.
ja cu prvi, features ili ti ga oprema ili stvari koje nikom ne trebaju i koje ne trebaju bit komplikovane...
pozz
ja cu prvi, features ili ti ga oprema ili stvari koje nikom ne trebaju i koje ne trebaju bit komplikovane...
pozz
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#2 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Features koji cemo gledati kod azijskih nakaza za 10tak godina 
-
nekome
#3 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
ovo se zove gimmick i postoji od kad postoji Apple, najmanje... tj. besplatna reklama po osnovu beskorisnih featursa proizvoda... evo npr ti si postavio video tih proizvoda i ja sam to pogledao a inace ne bih cuo/vidio ovaj proizvod da nema te "gluposti"
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Joj teme...koji kompleksi se ovdje lijece.. 
- Evolution_IV
#5 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
ma ja, zato azijske nakaze ne lijece 
- konektovan
#6 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Pa to je nesto realno.. 
- Evolution_IV
#7 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
svaki dan u svakom pogledu sve vise napredujes
-
izvrsni direktor
#8 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Pa covjek iz japana pise. Cekaj samo temu "stanje auto trzista na novom zelandu"
- Evolution_IV
#9 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
pisem ja iz Bosne i ne vidim razloga da nesto kao branim evropske vrijednosti i gluposti....
napravimo light show, al stedimo na komandama i prekidacima, pa cemo sve na ekran metnut jer volimo da ostvarujemo profit na nasim vjernim kupcima a uz sve to pokusat cemo sviju ubjedit da to tako treba i da je napredak, koji i uz prevaru svjetsku smatraju da smo vrhunski brend...

takodje nam je nrmalno da nov motor potrosi 1.5l ulja za 10000km, a volimo i toplu vodu izmisljat, pa umjesto normalnih sarafa stavljat neka sranja...
napravimo light show, al stedimo na komandama i prekidacima, pa cemo sve na ekran metnut jer volimo da ostvarujemo profit na nasim vjernim kupcima a uz sve to pokusat cemo sviju ubjedit da to tako treba i da je napredak, koji i uz prevaru svjetsku smatraju da smo vrhunski brend...
takodje nam je nrmalno da nov motor potrosi 1.5l ulja za 10000km, a volimo i toplu vodu izmisljat, pa umjesto normalnih sarafa stavljat neka sranja...
-
sabanss
#10 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Sve je dobro dok nisu skontali da ovakve kontrole izazivaju sudare. Čitam za top score na security testovima u EU bit će potrebne mehaničke kontrole ovih funkcija koje su sada na displeju 
- Evolution_IV
#11 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
eh sad, to je urota protiv vrhunskog inzinjeringa...
-
lavic
#12 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
@Amare, jesi li sinoc vozao Mazdu oko 10:15 na M. Dvoru....
- basicm
#13 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Dvije prevare eveopljana:
Toyota supra
Mazda mx-5
Original postoji, cemu kopiranje?
Toyota supra
Mazda mx-5
Original postoji, cemu kopiranje?
- Evolution_IV
#14 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
- kravamuzara
- kravamuzara
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#17 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Ova tema može komotno nastaviti u Automobilizam...
Ne vidim razlog otvaranja...
Ne vidim razlog otvaranja...
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#18 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Azijati se upalili ko kutnjaci.
Ne mogu gledati svoje ruzne azijske nakaze na parkingu, kriju se od komsija i rodbine. Unistili su svoj kredibilitet i sad ubjedjuju sebe da ipak valja to sto oni voze, a ne valja ono sto mi europejci vozimo.
Jaro, ti zivis u Evropi i pljujes sam po sebi.
- Evolution_IV
#19 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Zivis na balkanu, i ta te ista evropa jebe godinama, haj zdrao..
cuj kompleksa, sakrivanje od komsija, pa samo mrtvim debilima je bitno sta ce mu rodbina ili komsija mislit..
cuj kompleksa, sakrivanje od komsija, pa samo mrtvim debilima je bitno sta ce mu rodbina ili komsija mislit..
- konektovan
#20 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Kao i uvijek,..u sridu.Entropio wrote: ↑29/06/2024 09:08![]()
Azijati se upalili ko kutnjaci.
Ne mogu gledati svoje ruzne azijske nakaze na parkingu, kriju se od komsija i rodbine. Unistili su svoj kredibilitet i sad ubjedjuju sebe da ipak valja to sto oni voze, a ne valja ono sto mi europejci vozimo.
Jaro, ti zivis u Evropi i pljujes sam po sebi.![]()
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#21 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Zamisli, slavi ti neki rodjak rodjendan i pozvana sva porodica. Dodjete svi autima. Stizu rodjaci u Arteonu, Tuaregu, Q7, X5, Golf, G klasa, RS6, CLS, BMW petica… i ti dodjes sa svojom ruznom azijskom nakazom. Koliko god ti bio psihicki jak, stid koji osjecas u tom trenutku je prejak. Pokusavas da ga sakrijes, ali tesko je. Jednostavno si ti automatski, bez izgovorene rijeci, najgori od sve rodbine tu.Evolution_IV wrote: ↑29/06/2024 09:17 Zivis na balkanu, i ta te ista evropa jebe godinama, haj zdrao..
Sjednes za stol i grickas salaticu i pijes Cedevitu, dok rodjaci meze uz mladu janjetinu i pivu pa presjeku domacom rakijom.
Predji na pravi put, uzmi i ti janjetine i popij koju pivu… i vozi njemacko auto.
- Evolution_IV
#22 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
druze nemoj peglat, ja sam kupio ljepsi auto od tih pobrojanih, to sto nije bijesan i sto se ne uklapa u stereotipe me zivo zaboli kurac, a bio sam i na janjentini(i to je jeebeni stereotip i bacanje para)...Entropio wrote: ↑29/06/2024 10:26Zamisli, slavi ti neki rodjak rodjendan i pozvana sva porodica. Dodjete svi autima. Stizu rodjaci u Arteonu, Tuaregu, Q7, X5, Golf, G klasa, RS6, CLS, BMW petica… i ti dodjes sa svojom ruznom azijskom nakazom. Koliko god ti bio psihicki jak, stid koji osjecas u tom trenutku je prejak. Pokusavas da ga sakrijes, ali tesko je. Jednostavno si ti automatski, bez izgovorene rijeci, najgori od sve rodbine tu.Evolution_IV wrote: ↑29/06/2024 09:17 Zivis na balkanu, i ta te ista evropa jebe godinama, haj zdrao..
Sjednes za stol i grickas salaticu i pijes Cedevitu, dok rodjaci meze uz mladu janjetinu i pivu pa presjeku domacom rakijom.
Predji na pravi put, uzmi i ti janjetine i popij koju pivu… i vozi njemacko auto.
znas kako je lijep osjecaj kad ti auto trosi ulje, kad se ujebe pa ti kazu 1200KM za servis, mojne mi gluposti i smeca..
i tvoj ako je sarkazam postaje dosadan...
kako su karike, a kako lanci na premijumima, mene bi bilo stid da sam dao 60+ hiljada za plasticnog golfa(i jos da trosi ulje i da mi govore da je normalno), al bitno da sljasti
njemacki auto da je toliko dobar, ne bi ga vecina nabijala nogom nakon isteka garancije koje isto bijedna u svom trajanju..
-
izvrsni direktor
#23 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
S lakocom, i slikovito...tako jeEntropio wrote: ↑29/06/2024 10:26Zamisli, slavi ti neki rodjak rodjendan i pozvana sva porodica. Dodjete svi autima. Stizu rodjaci u Arteonu, Tuaregu, Q7, X5, Golf, G klasa, RS6, CLS, BMW petica… i ti dodjes sa svojom ruznom azijskom nakazom. Koliko god ti bio psihicki jak, stid koji osjecas u tom trenutku je prejak. Pokusavas da ga sakrijes, ali tesko je. Jednostavno si ti automatski, bez izgovorene rijeci, najgori od sve rodbine tu.Evolution_IV wrote: ↑29/06/2024 09:17 Zivis na balkanu, i ta te ista evropa jebe godinama, haj zdrao..
-
GaRGa
#24 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Entropia za moderatora 
-
preludezalude
#25 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)
Do juce je bio papanluk stavljati led trake u masku a danas golf fabricki dodje takav i to je vrh.