Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Evolution_IV
Vozim: 3 Leša

#1 Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by Evolution_IV »

Potaknut pisanjima uvazenih forumasa, otvara se tema evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare, pa opletite.

ja cu prvi, features ili ti ga oprema ili stvari koje nikom ne trebaju i koje ne trebaju bit komplikovane...

pozz
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#2 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by izvrsni direktor »

Features koji cemo gledati kod azijskih nakaza za 10tak godina :lol:
nekome

#3 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by nekome »

ovo se zove gimmick i postoji od kad postoji Apple, najmanje... tj. besplatna reklama po osnovu beskorisnih featursa proizvoda... evo npr ti si postavio video tih proizvoda i ja sam to pogledao a inace ne bih cuo/vidio ovaj proizvod da nema te "gluposti"
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#4 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by konektovan »

Joj teme...koji kompleksi se ovdje lijece.. :lol:
Evolution_IV

#5 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by Evolution_IV »

ma ja, zato azijske nakaze ne lijece :lol:
konektovan

#6 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by konektovan »

Pa to je nesto realno.. :lol:
Evolution_IV

#7 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by Evolution_IV »

:lol: :lol: :lol:

svaki dan u svakom pogledu sve vise napredujes :thumbup:
izvrsni direktor

#8 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

konektovan wrote: 28/06/2024 16:14 Joj teme...koji kompleksi se ovdje lijece.. :lol:
Pa covjek iz japana pise. Cekaj samo temu "stanje auto trzista na novom zelandu" :-D
Evolution_IV

#9 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by Evolution_IV »

pisem ja iz Bosne i ne vidim razloga da nesto kao branim evropske vrijednosti i gluposti....

napravimo light show, al stedimo na komandama i prekidacima, pa cemo sve na ekran metnut jer volimo da ostvarujemo profit na nasim vjernim kupcima a uz sve to pokusat cemo sviju ubjedit da to tako treba i da je napredak, koji i uz prevaru svjetsku smatraju da smo vrhunski brend...

Image

takodje nam je nrmalno da nov motor potrosi 1.5l ulja za 10000km, a volimo i toplu vodu izmisljat, pa umjesto normalnih sarafa stavljat neka sranja...
sabanss

#10 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by sabanss »

Sve je dobro dok nisu skontali da ovakve kontrole izazivaju sudare. Čitam za top score na security testovima u EU bit će potrebne mehaničke kontrole ovih funkcija koje su sada na displeju :D
Evolution_IV

#11 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by Evolution_IV »

eh sad, to je urota protiv vrhunskog inzinjeringa...
lavic

#12 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by lavic »

Evolution_IV wrote: 28/06/2024 16:48 eh sad, to je urota protiv vrhunskog inzinjeringa...
@Amare, jesi li sinoc vozao Mazdu oko 10:15 na M. Dvoru....
basicm

#13 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by basicm »

Dvije prevare eveopljana:
Toyota supra
Mazda mx-5

Original postoji, cemu kopiranje?
Evolution_IV

#14 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by Evolution_IV »

lavic wrote: 28/06/2024 17:00
Evolution_IV wrote: 28/06/2024 16:48 eh sad, to je urota protiv vrhunskog inzinjeringa...
@Amare, jesi li sinoc vozao Mazdu oko 10:15 na M. Dvoru....
Nisam, imas jos jedna ista, al je full led, sa prstenovima u farovima..
kravamuzara

#15 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by kravamuzara »

basicm wrote: 28/06/2024 17:02 Dvije prevare eveopljana:
Toyota supra
Mazda mx-5

Original postoji, cemu kopiranje?
Ha ?
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#17 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by anex »

Ova tema može komotno nastaviti u Automobilizam...
Ne vidim razlog otvaranja...
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#18 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by Entropio »

:lol:

Azijati se upalili ko kutnjaci.

Ne mogu gledati svoje ruzne azijske nakaze na parkingu, kriju se od komsija i rodbine. Unistili su svoj kredibilitet i sad ubjedjuju sebe da ipak valja to sto oni voze, a ne valja ono sto mi europejci vozimo.

Jaro, ti zivis u Evropi i pljujes sam po sebi. :-)
Evolution_IV

#19 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by Evolution_IV »

Zivis na balkanu, i ta te ista evropa jebe godinama, haj zdrao..

cuj kompleksa, sakrivanje od komsija, pa samo mrtvim debilima je bitno sta ce mu rodbina ili komsija mislit..
konektovan

#20 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by konektovan »

Entropio wrote: 29/06/2024 09:08 :lol:

Azijati se upalili ko kutnjaci.

Ne mogu gledati svoje ruzne azijske nakaze na parkingu, kriju se od komsija i rodbine. Unistili su svoj kredibilitet i sad ubjedjuju sebe da ipak valja to sto oni voze, a ne valja ono sto mi europejci vozimo.

Jaro, ti zivis u Evropi i pljujes sam po sebi. :-)
Kao i uvijek,..u sridu. :mrgreen: :thumbup:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#21 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by Entropio »

Evolution_IV wrote: 29/06/2024 09:17 Zivis na balkanu, i ta te ista evropa jebe godinama, haj zdrao..

cuj kompleksa, sakrivanje od komsija, pa samo mrtvim debilima je bitno sta ce mu rodbina ili komsija mislit..
Zamisli, slavi ti neki rodjak rodjendan i pozvana sva porodica. Dodjete svi autima. Stizu rodjaci u Arteonu, Tuaregu, Q7, X5, Golf, G klasa, RS6, CLS, BMW petica… i ti dodjes sa svojom ruznom azijskom nakazom. Koliko god ti bio psihicki jak, stid koji osjecas u tom trenutku je prejak. Pokusavas da ga sakrijes, ali tesko je. Jednostavno si ti automatski, bez izgovorene rijeci, najgori od sve rodbine tu.

Sjednes za stol i grickas salaticu i pijes Cedevitu, dok rodjaci meze uz mladu janjetinu i pivu pa presjeku domacom rakijom.

Predji na pravi put, uzmi i ti janjetine i popij koju pivu… i vozi njemacko auto.
Evolution_IV

#22 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by Evolution_IV »

Entropio wrote: 29/06/2024 10:26
Evolution_IV wrote: 29/06/2024 09:17 Zivis na balkanu, i ta te ista evropa jebe godinama, haj zdrao..

Zamisli, slavi ti neki rodjak rodjendan i pozvana sva porodica. Dodjete svi autima. Stizu rodjaci u Arteonu, Tuaregu, Q7, X5, Golf, G klasa, RS6, CLS, BMW petica… i ti dodjes sa svojom ruznom azijskom nakazom. Koliko god ti bio psihicki jak, stid koji osjecas u tom trenutku je prejak. Pokusavas da ga sakrijes, ali tesko je. Jednostavno si ti automatski, bez izgovorene rijeci, najgori od sve rodbine tu.

Sjednes za stol i grickas salaticu i pijes Cedevitu, dok rodjaci meze uz mladu janjetinu i pivu pa presjeku domacom rakijom.

Predji na pravi put, uzmi i ti janjetine i popij koju pivu… i vozi njemacko auto.
druze nemoj peglat, ja sam kupio ljepsi auto od tih pobrojanih, to sto nije bijesan i sto se ne uklapa u stereotipe me zivo zaboli kurac, a bio sam i na janjentini(i to je jeebeni stereotip i bacanje para)...

znas kako je lijep osjecaj kad ti auto trosi ulje, kad se ujebe pa ti kazu 1200KM za servis, mojne mi gluposti i smeca..

i tvoj ako je sarkazam postaje dosadan...

kako su karike, a kako lanci na premijumima, mene bi bilo stid da sam dao 60+ hiljada za plasticnog golfa(i jos da trosi ulje i da mi govore da je normalno), al bitno da sljasti :lol:

njemacki auto da je toliko dobar, ne bi ga vecina nabijala nogom nakon isteka garancije koje isto bijedna u svom trajanju..
izvrsni direktor

#23 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Entropio wrote: 29/06/2024 10:26

S lakocom, i slikovito...tako je :thumbup:
preludezalude

#25 Re: Evropski auto garbage, evropske vrijednosti i prevare (smece, kvalitet, nekvalitet)

Post by preludezalude »

Do juce je bio papanluk stavljati led trake u masku a danas golf fabricki dodje takav i to je vrh.
Post Reply