Opstinska zemlja, Novo Sarajevo doniralo zemlju i neki manji iznos love, KS dao ostatak, dodijeljeno ONSA-i da upravlja objektom.
Cuj ukrali od gradjana.
Opstinska zemlja, Novo Sarajevo doniralo zemlju i neki manji iznos love, KS dao ostatak, dodijeljeno ONSA-i da upravlja objektom.
Nikad nisam nasao taj izlaz prema daGra_Reds_ wrote: ↑31/07/2021 17:39 Drugo, SCC ima dva izlaza, nije samo onaj kruzni, imate izlaz i prema gradu, koji je laksi za izaci, pa kome je onaj kruzni komplikovan, neka ide na drugi.
Meni su kamere svaki put ocitale tablice bez problema. I da, uvijek mozes provjeriti na onoj kartici, koju uzmes na ulazu.
daario naharis wrote: ↑23/06/2024 14:25 Tek iz treceg pokusaja krsno pod rucnom srisno sam gas ko ludjak izletio sam gore na glavnu ko Verstappen.
Isti problem imao kad sam polagao kvacilo na golfu hvatalo cim ga malo pustim. Kod brata auto kvacilo nekako hvata puno kasnije i to mi je pravilo prave probleme da se naviknem.daario naharis wrote: ↑23/06/2024 14:58 Sve je to ok u teoriji mislim da kvacilo hvata drugacije nego na autu na kojem sam polago i to mi stvara problem. Bice dobro![]()
Digni obrtajedaario naharis wrote: ↑23/06/2024 16:38 mislim da meni kvacilo pravo brzo ufati pod rucnom digne se auto cijelo ja mislim lansiracu ga na mjesec i spustim rucnu kurko, nazad me vrati. Danas vjezbo ispred ulaza dosao covjeku pred garazu, znaci imam bukvalno jos jednu sansu da krenem savreno i krenem. Izasao na ravninu zapalio cigaru, zena gleda kao sta ti je, ma reko nista ulazi jebo te i mercator vise...
Ako je to ona što ide prema parku šuma, onda se slažem.
Bravo. S tim da si istovremeno trebala otići do instruktora i komisije koji su te takvu, nespremnu za saobraćaj, pustili na cestu, i nagovoriti im se.Zizi505 wrote: ↑23/06/2024 20:02Ako je to ona što ide prema parku šuma, onda se slažem.![]()
Zamisli ih da odu tamo vježbati.![]()
Imam i ja biser u vezi vožnje na brdu.
Tek položila, i samouvjereno otišla sama da se provozam po brdima i tada shvatila da ne znam krenuti uzbrdo sa ručnom.
Na časovima smo tada brdo vježbali samo na poligonu, znači ništa.
Napravila haos gužvu, ljudi mi trubili, galamili što ne krenem, a ja se od silnog stresa još počnem tresti, tako da nije bilo šanse da pomjerim auto.
Upalim sve četiri, i odem do automobila iza mene, da zamolim čovjeka da mi on odveze auto na ravno. Otvori čovjek prozor, kada imam šta vidjeti, policajac.
Uglavnom, kada je vidio u kakvom sam stanju, smirivao me i rekao da se ne brinem, da će mi on pomjeriti auto.
Nakon te sramote sam našla jednu veoma slabo prometnu jednosmjernu ulicu, sa zahtjevnijim brdom i vježbala dok nisam savladala kretanje sa ručnom kočnicom.