vjeshalica wrote: ↑19/06/2024 10:14
Naravno. Zato sam lijepo navela policijska ovlastenja. Smijesno iskreno.
Ja sam sa kombijem sa posla isla u drugo mjesto,policija me zaustavila, mozete li otvoriti tovarni prostor, naravno sve otvoreno "na izvolite". Hvala dovidjenja i prijatno. Jos lijepo kaze policajac pregledamo teretna radi stoke,migrosa, drva,sverca itd. Nikakav problem. A ovdje pricaju o nekim
analnim fotosima u novcaniku.
Halooo zajeeee se sa tim. Cemu bukvalnosti. Ok ovo gore si pojasnila i super.
Naglasio sam da obzirom da sam ok, ne bih nesto zakerao. Ali opet, lijepo je znati. Ukoliko mislim da ima nekog materijala da ja najeeee nevin, onda je dobro znati sta su mi prava. Pa makar i cekao neki nalog 2 sata.
A taj neki "pregled" novcanika mi je bas da jako zadignem obrvu. Za koji dan cu napuniti 25 godina braka. Za tih 25 godina braka nikad nisam otvorio suprugin novcanik niti je ona moj. Nista ne krijem u njemu, ali na to gledam kao na neku svoju privatnost. Ali i svaciju drugo. Dao sam banalan primjer.
I da se nadje neki zvaljo iz "niodaklevaca donjih kod zgepceta" koji je jedva zavrsio srednju i preko stele posta organ, i da mi ono gleda u novcanik.....mislim, nece da moze. Ne mogu u isti sakriti ni migranta, ni kravu, ni.metar drva.... Drogu mogu, ali onda dovedi psa pa nek me onjusi.