pa realno ovo i jeste event za nabrijane seljake
Zahiragić opet jaše
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8652 Re: Zahiragić opet jaše
bio sam na biciklu kod holidej ina oko 13.30 i jedva sam se izvukao gdje god da kreneš neke prepreke i policija
razumijem ženske koje idu tamo ganjat frajere... razumijem i da idu s momcima
ali brate dovodit žensku obitelj da gledaju driftanje
ja sam ko mali u izbjeglištvu driftao s jednim točkom od bicikla neispravnog
fora s tramvajom je dobra nije svemirski brod
razumijem ženske koje idu tamo ganjat frajere... razumijem i da idu s momcima
ali brate dovodit žensku obitelj da gledaju driftanje
ja sam ko mali u izbjeglištvu driftao s jednim točkom od bicikla neispravnog
fora s tramvajom je dobra nije svemirski brod
- Indigont
#8653 Re: Zahiragić opet jaše
Netacno. Sama F1 je velika stvar, a bolid iz 2011 je legendaran. Radi se o tome da je seljacka organizacija u seljackoj drzavi. To je ogromna razlika od onoga sto je ponudjeno.
Kada cemo prestati da se ibretimo tome sta je drugima zanimljivo? Ko sam ja da sudim sto su tebi cokoladice na popustu zanimljive? Majstore nasadi se na glavu, nosi haljinu, mene to ne dotice niti o tome razglabam. Svako ima neki svoj mali kutak zelja koje su njegove licne i to nekome drugome ne bi trebalo biti predmet zanimacije, niti cudno.
-
ljubijankic
#8654 Re: Zahiragić opet jaše
zašto se trudiš objasniti nesto jebem botu? Pusti ga brate nek lupa da se smijemo svakako za drugog i nisuIndigont wrote: ↑12/06/2024 11:40Netacno. Sama F1 je velika stvar, a bolid iz 2011 je legendaran. Radi se o tome da je seljacka organizacija u seljackoj drzavi. To je ogromna razlika od onoga sto je ponudjeno.
Kada cemo prestati da se ibretimo tome sta je drugima zanimljivo? Ko sam ja da sudim sto su tebi cokoladice na popustu zanimljive? Majstore nasadi se na glavu, nosi haljinu, mene to ne dotice niti o tome razglabam. Svako ima neki svoj mali kutak zelja koje su njegove licne i to nekome drugome ne bi trebalo biti predmet zanimacije, niti cudno.
- Qler
#8655 Re: Zahiragić opet jaše
Ja sam kcerku doveo jer je zeljela da vidi F1 bolid. Samnom gleda F1 trke, i voli to, sta sad sto je zensko ne treba da to voli? De ba...
- drndalo
#8656 Re: Zahiragić opet jaše
Nemoj Labuda i zene dovoditi u korelaciju, ima tu neki missmatch kosmicki....
-
JovicSA
#8657 Re: Zahiragić opet jaše
Da ne znam da je Hafis odavno pokojni mislio bi da je to on.ljubijankic wrote: ↑12/06/2024 11:43zašto se trudiš objasniti nesto jebem botu? Pusti ga brate nek lupa da se smijemo svakako za drugog i nisuIndigont wrote: ↑12/06/2024 11:40Netacno. Sama F1 je velika stvar, a bolid iz 2011 je legendaran. Radi se o tome da je seljacka organizacija u seljackoj drzavi. To je ogromna razlika od onoga sto je ponudjeno.
Sa druge strane svima kojima se nije svidio ovaj događaj sa F1 samo da poručim da nisam ni ja dolazio na njihove koncerte i događaje Ace Lukasa, Lepe Brene i Prijevićke i one mise za fašiste.
Last edited by JovicSA on 12/06/2024 12:06, edited 2 times in total.
-
DonieBrasco
#8658 Re: Zahiragić opet jaše
Kako je meni krivo sto se ovo nije odvijalo u petak za vrijeme đume i dok crkvena zvona zvone da ovi sto pjene mogu jos vise da pjene.
-
tap3ah75
#8659 Re: Zahiragić opet jaše
A je li to ne može biti da voliš rokenrol i da nisi u SDA i da ti se NE SVIĐA ovo sa formulom.
Zar nije ovo opasno i bezveze organizovati u gradu gdje svako malo ljudi ginu na pješačkim prelazima?
Sad treba ovim idiotima što voze bijesna kola po gradu davati ideje kako moze driftati po glavnoj cesti.
Zar nije ovo opasno i bezveze organizovati u gradu gdje svako malo ljudi ginu na pješačkim prelazima?
Sad treba ovim idiotima što voze bijesna kola po gradu davati ideje kako moze driftati po glavnoj cesti.
- Truba
#8660 Re: Zahiragić opet jaše
znam da nije zanimljivo jer znam obiteljIndigont wrote: ↑12/06/2024 11:40Netacno. Sama F1 je velika stvar, a bolid iz 2011 je legendaran. Radi se o tome da je seljacka organizacija u seljackoj drzavi. To je ogromna razlika od onoga sto je ponudjeno.
zato i navodim
jer curice se ne igraju formulama i autićima nego drugim stvarima
a beba od pola godine nema pojma samo je sunce može udariti
a seljanka bračni život shvaća da muško vodi ko tarzan,a njezino je da širi noge i rađa djecu
a ja sam od 38. impotentan nakon tri godine teretane i vakcine protiv korone to sam barem 33 puta napisao na forumu a forumski jebači uvijek priču vraćaju na mene... srećete me u gradu ponosno hodam uzdignuta čela nikog zajebo nikog prevario obratite mi se da malo popričamo nemojte spuštat pogled neću vam ništa jedino sam se manijaka1 plašio
-
JovicSA
#8661 Re: Zahiragić opet jaše
E baš si truba totalna... 
- Truba
#8662 Re: Zahiragić opet jaše
ja sam bio na misi volio sam da me blagoslovi srijemski biskup al sam zbog vašeg cirkusa morao biciklom 19.5 km po onom zvizdanu ilidža katedrala ilidža
-
JovicSA
#8663 Re: Zahiragić opet jaše
Vidiš da mislimo o tvome zdravlju, *urac bi vozio inače biciklo 19.5 km da te poselami biskup. Možda ti se i "šlauf" pročepi 
-
made_in_sarajevo
#8664 Re: Zahiragić opet jaše
imao je on i drugih nacina doci do crkve, ali bolje kmecati da je ugrozen kao i katolicki tjednik mu. Truba, JoseMujica, zahiragic bi najsretniji bili da je pukla guma na bolidu. tad bi im srce na mjestu bilo. ovako svjetski dogadjaj dosao u nas supak od drzave i jebiga, cim se primaknemo svijetu eto njih da nas upute na pravi put i kako to nama ne treba.
Truba cujemo se kad Stup i Doglode blokirate
-
JovicSA
#8665 Re: Zahiragić opet jaše
Jasno kao dan. Malo je poznato da je kod reintegracije Hadžića Jozo Leotar već bio ušao u Hadžiće i postavio HZHB table na općinu a sve u dogovoru sa Karadžićem. Tada je IFOR reagovao i najurio bagru u Kiseljak nazad kako bi policija iz Sarajeva mogla preuzeti vlast shodno dogovoru.made_in_sarajevo wrote: ↑12/06/2024 12:50 imao je on i drugih nacina doci do crkve, ali bolje kmecati da je ugrozen kao i katolicki tjednik mu. Truba, JoseMujica, zahiragic bi najsretniji bili da je pukla guma na bolidu. tad bi im srce na mjestu bilo. ovako svjetski dogadjaj dosao u nas supak od drzave i jebiga, cim se primaknemo svijetu eto njih da nas upute na pravi put i kako to nama ne treba.
- Indigont
- Qler
#8668 Re: Zahiragić opet jaše
-
Novak20
#8669 Re: Zahiragić opet jaše
Umišljeni degenerici koji glume političare nikako da shvate da ih nitko normalan ne bi platio da se svađaju nego da riješe životne probleme građana BiH.
https://klix.ba/opet-drama-u-domu-nar ... -sjednicu/
https://klix.ba/opet-drama-u-domu-nar ... -sjednicu/
BURNO NA SJEDNICI
Opet drama u Domu naroda FBiH. Čulo se ‘majmune’, ‘mrš'… Zahiragić urlao, SDA-ovci napustili sjednicu
-
Nisamsdaali
#8670 Re: Zahiragić opet jaše
Po toj logici ne treba ništa ni organizovati ni raditi, svi sjediti kućama sa maskama da se ne bi zarazili slučajnotap3ah75 wrote: ↑12/06/2024 12:16 A je li to ne može biti da voliš rokenrol i da nisi u SDA i da ti se NE SVIĐA ovo sa formulom.
- Tvrtko II Kotromanić
#8671 Re: Zahiragić opet jaše
ne moze se link otvoritiNovak20 wrote: ↑12/06/2024 13:49 Umišljeni degenerici koji glume političare nikako da shvate da ih nitko normalan ne bi platio da se svađaju nego da riješe životne probleme građana BiH.
https://klix.ba/opet-drama-u-domu-narod ... -sjednicu/
BURNO NA SJEDNICI
Opet drama u Domu naroda FBiH. Čulo se ‘majmune’, ‘mrš'… Zahiragić urlao, SDA-ovci napustili sjednicu
- black
#8672 Re: Zahiragić opet jaše
https://raport. ba /opet-drama-u-domu-naroda-fbih-culo-se-majmune-mrs-zahiragic-urlao-sda-ovci-napustili-sjednicu/U Domu naroda FBiH došlo je do incidenta, a glavni akter je već tradicionalno problematični SDA-ov Haris Zahiragić, a sve je završilo time da su SDA-ovci napustili sjednicu.
Rasprava se vodila o izmjenama Zakona o PIO kako bi se omogućilo penzionerima da primaju penziju iako rade dodatni posao.
Resorni ministar Adnan Delić je obrazložio zakon i njegovu važnost, a u jednom dijelu je odgovarao je na diskusije Zahiragića koji je govorio hvalospjeve bivšem premijeru, trenutnom zatvoreniku, Fadilu Novaliću.
Delić je Zahiragića nazvao populistom, da bi Zahiragić kazao da je Delić čovjek koji je radio u Imtecu i prodavao 'miševe i kompjutersku opremu' a da se sad uvalio da vodi veliki i važni sistem.
Inače, nije poznato da je Zahiragić radio bilo gdje u privatnom sektoru, osim što ga je SDA uhljebila u Zavod zdravstvenog osiguranja KS, da bi potom iz Skupštine bilo istjerano dvoje-troje zastupnika kako bi on ušao jer nije imao dovoljno glasova.
Nakon toga, opet je pričao kako je Novalić genije koji je ostavio neke milione u budžetu.
Kada je završena diskusije, na snimku se čulo kako se Zahiragić dere i pita predsjedavajućeg 'čujete li ovo' i izgovara riječ 'majmune'.
Zahiragić je potom ustao i nastavio da urla uz gestikulaciju kojom pokazuje da je spreman i na fizički obračun.
Kako nam je rečeno, prvo je ministar Delić nešto dobacio Zahiragiću, da bi se on upalio na to, a onda mu je navodno i Ilija Ilić (HDZ) nešto kazao.
Na kraju je su delegati izglasali izmjene Zakona o PIO, a Muamer Zukić (SDA) objavio da svi delegati SDA (DF-a) izlaze sa sjednice.
"Sve odluke koje su donesene protivno Klubu Bošnjaka, mi sad odlazimo i nećemo se vraćati na sjednicu. Hvala", rekao je Zukić.
-
palermo
#8673 Re: Zahiragić opet jaše
Nije uopste malo poznato. Ko hoce da znaJovicSA wrote: ↑12/06/2024 12:54Jasno kao dan. Malo je poznato da je kod reintegracije Hadžića Jozo Leotar već bio ušao u Hadžiće i postavio HZHB table na općinu a sve u dogovoru sa Karadžićem. Tada je IFOR reagovao i najurio bagru u Kiseljak nazad kako bi policija iz Sarajeva mogla preuzeti vlast shodno dogovoru.made_in_sarajevo wrote: ↑12/06/2024 12:50 imao je on i drugih nacina doci do crkve, ali bolje kmecati da je ugrozen kao i katolicki tjednik mu. Truba, JoseMujica, zahiragic bi najsretniji bili da je pukla guma na bolidu. tad bi im srce na mjestu bilo. ovako svjetski dogadjaj dosao u nas supak od drzave i jebiga, cim se primaknemo svijetu eto njih da nas upute na pravi put i kako to nama ne treba.
I Ifor je reagovao tek nakon sto je sa nase strane zaprijeceno da ce puske raditi. Inace bi IFOR-u bilo svejedno
-
DonieBrasco
#8674 Re: Zahiragić opet jaše
On je slika i prilika poltrona, klimaca glavom, podobnog, prehljeba.
- Qler
#8675 Re: Zahiragić opet jaše
Ja sam za to da se ovo ogranizuje bar jednom mjesecno. Sto me nerviraju ovi sto ako njima se ne svidja ne treba nikome. Treba zabraniti vijesti jer daju svakakve ideje politicarima, treba zabraniti filmove jer se dobiju ideje, treba zabraniti fudal jer djeci daje ideje da mogu biti Messi, treba nam svima jebat mater, jer smo ko nacija glupi ko noc...Nisamsdaali wrote: ↑12/06/2024 13:52Po toj logici ne treba ništa ni organizovati ni raditi, svi sjediti kućama sa maskama da se ne bi zarazili slučajnotap3ah75 wrote: ↑12/06/2024 12:16 A je li to ne može biti da voliš rokenrol i da nisi u SDA i da ti se NE SVIĐA ovo sa formulom.