Zahiragić opet jaše

Post Reply
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8651 Re: Zahiragić opet jaše

Post by JoseMujica »

Truba wrote: 12/06/2024 11:03 kad sam čuo da je levat iz kiseljaka doveo 3 kćerke i ženu da gledaju formulu
a ja isto ko 1997 lagano kući kad je bio onaj u due cirkus na koševu :mrgreen:

dosadni ste s formulom
:mrgreen:
pa realno ovo i jeste event za nabrijane seljake
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8652 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Truba »

bio sam na biciklu kod holidej ina oko 13.30 i jedva sam se izvukao gdje god da kreneš neke prepreke i policija

razumijem ženske koje idu tamo ganjat frajere... razumijem i da idu s momcima
ali brate dovodit žensku obitelj da gledaju driftanje

ja sam ko mali u izbjeglištvu driftao s jednim točkom od bicikla neispravnog :lol:

fora s tramvajom je dobra nije svemirski brod
Indigont

#8653 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Indigont »

JoseMujica wrote: 12/06/2024 11:23 pa realno ovo i jeste event za nabrijane seljake
Netacno. Sama F1 je velika stvar, a bolid iz 2011 je legendaran. Radi se o tome da je seljacka organizacija u seljackoj drzavi. To je ogromna razlika od onoga sto je ponudjeno.
Truba wrote: 12/06/2024 11:26 ali brate dovodit žensku obitelj da gledaju driftanje
Kada cemo prestati da se ibretimo tome sta je drugima zanimljivo? Ko sam ja da sudim sto su tebi cokoladice na popustu zanimljive? Majstore nasadi se na glavu, nosi haljinu, mene to ne dotice niti o tome razglabam. Svako ima neki svoj mali kutak zelja koje su njegove licne i to nekome drugome ne bi trebalo biti predmet zanimacije, niti cudno.
ljubijankic

#8654 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ljubijankic »

Indigont wrote: 12/06/2024 11:40
JoseMujica wrote: 12/06/2024 11:23 pa realno ovo i jeste event za nabrijane seljake
Netacno. Sama F1 je velika stvar, a bolid iz 2011 je legendaran. Radi se o tome da je seljacka organizacija u seljackoj drzavi. To je ogromna razlika od onoga sto je ponudjeno.
Truba wrote: 12/06/2024 11:26 ali brate dovodit žensku obitelj da gledaju driftanje
Kada cemo prestati da se ibretimo tome sta je drugima zanimljivo? Ko sam ja da sudim sto su tebi cokoladice na popustu zanimljive? Majstore nasadi se na glavu, nosi haljinu, mene to ne dotice niti o tome razglabam. Svako ima neki svoj mali kutak zelja koje su njegove licne i to nekome drugome ne bi trebalo biti predmet zanimacije, niti cudno.
zašto se trudiš objasniti nesto jebem botu? Pusti ga brate nek lupa da se smijemo svakako za drugog i nisu
Qler

#8655 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Qler »

Ja sam kcerku doveo jer je zeljela da vidi F1 bolid. Samnom gleda F1 trke, i voli to, sta sad sto je zensko ne treba da to voli? De ba...
drndalo

#8656 Re: Zahiragić opet jaše

Post by drndalo »

Nemoj Labuda i zene dovoditi u korelaciju, ima tu neki missmatch kosmicki....
JovicSA

#8657 Re: Zahiragić opet jaše

Post by JovicSA »

ljubijankic wrote: 12/06/2024 11:43
zašto se trudiš objasniti nesto jebem botu? Pusti ga brate nek lupa da se smijemo svakako za drugog i nisu
Da ne znam da je Hafis odavno pokojni mislio bi da je to on. :mrgreen:

Sa druge strane svima kojima se nije svidio ovaj događaj sa F1 samo da poručim da nisam ni ja dolazio na njihove koncerte i događaje Ace Lukasa, Lepe Brene i Prijevićke i one mise za fašiste. :D
Last edited by JovicSA on 12/06/2024 12:06, edited 2 times in total.
DonieBrasco

#8658 Re: Zahiragić opet jaše

Post by DonieBrasco »

Kako je meni krivo sto se ovo nije odvijalo u petak za vrijeme đume i dok crkvena zvona zvone da ovi sto pjene mogu jos vise da pjene.
tap3ah75

#8659 Re: Zahiragić opet jaše

Post by tap3ah75 »

A je li to ne može biti da voliš rokenrol i da nisi u SDA i da ti se NE SVIĐA ovo sa formulom.

Zar nije ovo opasno i bezveze organizovati u gradu gdje svako malo ljudi ginu na pješačkim prelazima?
Sad treba ovim idiotima što voze bijesna kola po gradu davati ideje kako moze driftati po glavnoj cesti.
Truba

#8660 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Truba »

znam da nije zanimljivo jer znam obitelj
zato i navodim
jer curice se ne igraju formulama i autićima nego drugim stvarima
a beba od pola godine nema pojma samo je sunce može udariti
a seljanka bračni život shvaća da muško vodi ko tarzan,a njezino je da širi noge i rađa djecu

a ja sam od 38. impotentan nakon tri godine teretane i vakcine protiv korone to sam barem 33 puta napisao na forumu a forumski jebači uvijek priču vraćaju na mene... srećete me u gradu ponosno hodam uzdignuta čela nikog zajebo nikog prevario obratite mi se da malo popričamo nemojte spuštat pogled neću vam ništa jedino sam se manijaka1 plašio
JovicSA

#8661 Re: Zahiragić opet jaše

Post by JovicSA »

E baš si truba totalna... :lol:
Truba

#8662 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Truba »

Qler wrote: 12/06/2024 11:51 Ja sam kcerku doveo jer je zeljela da vidi F1 bolid. Samnom gleda F1 trke, i voli to, sta sad sto je zensko ne treba da to voli? De ba...
ja sam bio na misi volio sam da me blagoslovi srijemski biskup al sam zbog vašeg cirkusa morao biciklom 19.5 km po onom zvizdanu ilidža katedrala ilidža
JovicSA

#8663 Re: Zahiragić opet jaše

Post by JovicSA »

Vidiš da mislimo o tvome zdravlju, *urac bi vozio inače biciklo 19.5 km da te poselami biskup. Možda ti se i "šlauf" pročepi :mrgreen:
made_in_sarajevo

#8664 Re: Zahiragić opet jaše

Post by made_in_sarajevo »

imao je on i drugih nacina doci do crkve, ali bolje kmecati da je ugrozen kao i katolicki tjednik mu. Truba, JoseMujica, zahiragic bi najsretniji bili da je pukla guma na bolidu. tad bi im srce na mjestu bilo. ovako svjetski dogadjaj dosao u nas supak od drzave i jebiga, cim se primaknemo svijetu eto njih da nas upute na pravi put i kako to nama ne treba.

Truba cujemo se kad Stup i Doglode blokirate
JovicSA

#8665 Re: Zahiragić opet jaše

Post by JovicSA »

made_in_sarajevo wrote: 12/06/2024 12:50 imao je on i drugih nacina doci do crkve, ali bolje kmecati da je ugrozen kao i katolicki tjednik mu. Truba, JoseMujica, zahiragic bi najsretniji bili da je pukla guma na bolidu. tad bi im srce na mjestu bilo. ovako svjetski dogadjaj dosao u nas supak od drzave i jebiga, cim se primaknemo svijetu eto njih da nas upute na pravi put i kako to nama ne treba.

Jasno kao dan. Malo je poznato da je kod reintegracije Hadžića Jozo Leotar već bio ušao u Hadžiće i postavio HZHB table na općinu a sve u dogovoru sa Karadžićem. Tada je IFOR reagovao i najurio bagru u Kiseljak nazad kako bi policija iz Sarajeva mogla preuzeti vlast shodno dogovoru.
Indigont

#8666 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Indigont »

Truba wrote: 12/06/2024 12:18 jer curice se ne igraju formulama i autićima nego drugim stvarima
:shock: :shock: :shock: :shock: wtf? Cime se igraju, setom za kuhinju?
Labirint

#8667 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Labirint »

Indigont wrote: 12/06/2024 13:01
Truba wrote: 12/06/2024 12:18 jer curice se ne igraju formulama i autićima nego drugim stvarima
:shock: :shock: :shock: :shock: wtf? Cime se igraju, setom za kuhinju?
Po mogućnosti krunicama
Qler

#8668 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Qler »

Truba wrote: 12/06/2024 12:21
Qler wrote: 12/06/2024 11:51 Ja sam kcerku doveo jer je zeljela da vidi F1 bolid. Samnom gleda F1 trke, i voli to, sta sad sto je zensko ne treba da to voli? De ba...
ja sam bio na misi volio sam da me blagoslovi srijemski biskup al sam zbog vašeg cirkusa morao biciklom 19.5 km po onom zvizdanu ilidža katedrala ilidža
Ja htio u dzamiju kad je papa dolazio, ali nisam mogao... sta cemo sad?

De ne budi glup....
Novak20

#8669 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Novak20 »

Umišljeni degenerici koji glume političare nikako da shvate da ih nitko normalan ne bi platio da se svađaju nego da riješe životne probleme građana BiH.

https://klix.ba/opet-drama-u-domu-nar ... -sjednicu/
BURNO NA SJEDNICI
Opet drama u Domu naroda FBiH. Čulo se ‘majmune’, ‘mrš'… Zahiragić urlao, SDA-ovci napustili sjednicu
Nisamsdaali

#8670 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Nisamsdaali »

tap3ah75 wrote: 12/06/2024 12:16 A je li to ne može biti da voliš rokenrol i da nisi u SDA i da ti se NE SVIĐA ovo sa formulom.

Zar nije ovo opasno i bezveze organizovati u gradu gdje svako malo ljudi ginu na pješačkim prelazima?
Sad treba ovim idiotima što voze bijesna kola po gradu davati ideje kako moze driftati po glavnoj cesti.
Po toj logici ne treba ništa ni organizovati ni raditi, svi sjediti kućama sa maskama da se ne bi zarazili slučajno
Tvrtko II Kotromanić

#8671 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Novak20 wrote: 12/06/2024 13:49 Umišljeni degenerici koji glume političare nikako da shvate da ih nitko normalan ne bi platio da se svađaju nego da riješe životne probleme građana BiH.

https://klix.ba/opet-drama-u-domu-narod ... -sjednicu/
BURNO NA SJEDNICI
Opet drama u Domu naroda FBiH. Čulo se ‘majmune’, ‘mrš'… Zahiragić urlao, SDA-ovci napustili sjednicu
ne moze se link otvoriti
black

#8672 Re: Zahiragić opet jaše

Post by black »

U Domu naroda FBiH došlo je do incidenta, a glavni akter je već tradicionalno problematični SDA-ov Haris Zahiragić, a sve je završilo time da su SDA-ovci napustili sjednicu.

Rasprava se vodila o izmjenama Zakona o PIO kako bi se omogućilo penzionerima da primaju penziju iako rade dodatni posao.

Resorni ministar Adnan Delić je obrazložio zakon i njegovu važnost, a u jednom dijelu je odgovarao je na diskusije Zahiragića koji je govorio hvalospjeve bivšem premijeru, trenutnom zatvoreniku, Fadilu Novaliću.

Delić je Zahiragića nazvao populistom, da bi Zahiragić kazao da je Delić čovjek koji je radio u Imtecu i prodavao 'miševe i kompjutersku opremu' a da se sad uvalio da vodi veliki i važni sistem.

Inače, nije poznato da je Zahiragić radio bilo gdje u privatnom sektoru, osim što ga je SDA uhljebila u Zavod zdravstvenog osiguranja KS, da bi potom iz Skupštine bilo istjerano dvoje-troje zastupnika kako bi on ušao jer nije imao dovoljno glasova.

Nakon toga, opet je pričao kako je Novalić genije koji je ostavio neke milione u budžetu.

Kada je završena diskusije, na snimku se čulo kako se Zahiragić dere i pita predsjedavajućeg 'čujete li ovo' i izgovara riječ 'majmune'.

Zahiragić je potom ustao i nastavio da urla uz gestikulaciju kojom pokazuje da je spreman i na fizički obračun.

Kako nam je rečeno, prvo je ministar Delić nešto dobacio Zahiragiću, da bi se on upalio na to, a onda mu je navodno i Ilija Ilić (HDZ) nešto kazao.

Na kraju je su delegati izglasali izmjene Zakona o PIO, a Muamer Zukić (SDA) objavio da svi delegati SDA (DF-a) izlaze sa sjednice.

"Sve odluke koje su donesene protivno Klubu Bošnjaka, mi sad odlazimo i nećemo se vraćati na sjednicu. Hvala", rekao je Zukić.
https://raport. ba /opet-drama-u-domu-naroda-fbih-culo-se-majmune-mrs-zahiragic-urlao-sda-ovci-napustili-sjednicu/
palermo

#8673 Re: Zahiragić opet jaše

Post by palermo »

JovicSA wrote: 12/06/2024 12:54
made_in_sarajevo wrote: 12/06/2024 12:50 imao je on i drugih nacina doci do crkve, ali bolje kmecati da je ugrozen kao i katolicki tjednik mu. Truba, JoseMujica, zahiragic bi najsretniji bili da je pukla guma na bolidu. tad bi im srce na mjestu bilo. ovako svjetski dogadjaj dosao u nas supak od drzave i jebiga, cim se primaknemo svijetu eto njih da nas upute na pravi put i kako to nama ne treba.

Jasno kao dan. Malo je poznato da je kod reintegracije Hadžića Jozo Leotar već bio ušao u Hadžiće i postavio HZHB table na općinu a sve u dogovoru sa Karadžićem. Tada je IFOR reagovao i najurio bagru u Kiseljak nazad kako bi policija iz Sarajeva mogla preuzeti vlast shodno dogovoru.
Nije uopste malo poznato. Ko hoce da zna

I Ifor je reagovao tek nakon sto je sa nase strane zaprijeceno da ce puske raditi. Inace bi IFOR-u bilo svejedno
DonieBrasco

#8674 Re: Zahiragić opet jaše

Post by DonieBrasco »

On je slika i prilika poltrona, klimaca glavom, podobnog, prehljeba.
Qler

#8675 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Qler »

Nisamsdaali wrote: 12/06/2024 13:52
tap3ah75 wrote: 12/06/2024 12:16 A je li to ne može biti da voliš rokenrol i da nisi u SDA i da ti se NE SVIĐA ovo sa formulom.

Po toj logici ne treba ništa ni organizovati ni raditi, svi sjediti kućama sa maskama da se ne bi zarazili slučajno
Ja sam za to da se ovo ogranizuje bar jednom mjesecno. Sto me nerviraju ovi sto ako njima se ne svidja ne treba nikome. Treba zabraniti vijesti jer daju svakakve ideje politicarima, treba zabraniti filmove jer se dobiju ideje, treba zabraniti fudal jer djeci daje ideje da mogu biti Messi, treba nam svima jebat mater, jer smo ko nacija glupi ko noc...
Post Reply