Red Bull Showrun Sarajevo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
GandalfSivi

#201 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Hakiz wrote: 08/06/2024 22:47
konektovan wrote: 08/06/2024 21:11 Hakiz,..gundjalo nezadovoljno godinama...najnegativniji lik, nista mu ne odgovara..vjeciti kontras, uziva i zivi u svom mikro svijetu, u kojem nikad ne naglasava nista lijepo.
Evo, ako sam sta pogresno napisao,..izvinjavam.se. :mrgreen:
Prihvatam izvinjenje.

Ma, neka zabave, dobro je to, zašto bi iko bio protiv.

Samo, nije da će nas to staviti na kalendar trka F1, ili da će ljudi po svijetu govoriti, "Vidi, Red Bull spominje nekakvo Sarajevo, hajdemo tamo da vidimo, mora da je taj grad nešta specijalno čim je imao F1 showrun". Možda sam ja izuzetak, ali ni za jedan grad koji sam poželio da posjetim nije mi razlog bio taj da ga neka kompanija reklamira. Ako Sarajevo nema druge razloge zbog kojih će nas posjećuvati, ne moraju ni zbog Red Bulla, nema nam pomoći u tom slučaju.

Jedan dan F1 bolid će kružiti gradom. Ništa manje i ništa više. Ako ćemo zbog toga ući u kalendar trka F1, e to bi bilo nešta, onda i ja pristajem da padnem u ekstazu.

Ali dobro, mi smo u svemu takvi, veličanstvene, istorijske pobjede, katastrofalni, tragični porazi, sve nam je preemotivno, ništa ne može "normalno".
De ba. Red Bull je uradio vise na promociji Mostara, nego svi ostali zajedno, ikada (ako iskljicumo Celebiju, of course). Narodu zabava, njima reklama, ostalima znanje o maloj zemlji na Balkanu, i vuk sit i ovce na broju…

Plus, ne diraj mi Red Bull, da ti ne bih internet polomio, onomad me u Tunis poslase kad pobijedismo na prvom Jump&Freeze-u… 😁
Hakiz

#202 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by Hakiz »

GandalfSivi wrote: 09/06/2024 00:03
konektovan wrote: 08/06/2024 21:11 Hakiz,..gundjalo nezadovoljno godinama...najnegativniji lik, nista mu ne odgovara..vjeciti kontras, uziva i zivi u svom mikro svijetu, u kojem nikad ne naglasava nista lijepo.
Prihvatam izvinjenje.

Samo, nije da će nas to staviti na kalendar trka F1, ili da će ljudi po svijetu govoriti, "Vidi, Red Bull spominje nekakvo Sarajevo, hajdemo tamo da vidimo, mora da je taj grad nešta specijalno čim je imao F1 showrun". Možda sam ja izuzetak, ali ni za jedan grad koji sam poželio da posjetim nije mi razlog bio taj da ga neka kompanija reklamira. Ako Sarajevo nema druge razloge zbog kojih će nas posjećuvati, ne moraju ni zbog Red Bulla, nema nam pomoći u tom slučaju.

Jedan dan F1 bolid će kružiti gradom. Ništa manje i ništa više. Ako ćemo zbog toga ući u kalendar trka F1, e to bi bilo nešta, onda i ja pristajem da padnem u ekstazu.

Ali dobro, mi smo u svemu takvi, veličanstvene, istorijske pobjede, katastrofalni, tragični porazi, sve nam je preemotivno, ništa ne može "normalno".
De ba. Red Bull je uradio vise na promociji Mostara, nego svi ostali zajedno, ikada (ako iskljicumo Celebiju, of course). Narodu zabava, njima reklama, ostalima znanje o maloj zemlji na Balkanu, i vuk sit i ovce na broju…

Plus, ne diraj mi Red Bull, da ti ne bih internet polomio, onomad me u Tunis poslase kad pobijedismo na prvom Jump&Freeze-u… 😁
Ne boj se, neću dirati Red Bull. Ni briferom. Daleko mu kuća od mene. I njemu i Coca Coli itd :P
kabal1337

#203 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by kabal1337 »

GandalfSivi wrote: 09/06/2024 00:03
Prihvatam izvinjenje.

hoces reci da je redBull merhamet?
Ne znam meni ovo dan dva prije poprilicno tanak odaziv ljudi, vjerovatno zbog vrucina ili manjka promocije?
last mohicans

#204 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by last mohicans »

Što bi uklanjali tragove guma, tu će se selfiji praviti :lol: Sam da neko ne zagine :lol:
Quaresma

#205 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by Quaresma »

Hoce li se moci sjesti u Vapiano u Alti :D
GandalfSivi

#206 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by GandalfSivi »

kabal1337 wrote: 09/06/2024 00:23
GandalfSivi wrote: 09/06/2024 00:03 Narodu zabava, njima reklama, ostalima znanje o maloj zemlji na Balkanu, i vuk sit i ovce na broju…
hoces reci da je redBull merhamet?
Ne znam meni ovo dan dva prije poprilicno tanak odaziv ljudi, vjerovatno zbog vrucina ili manjka promocije?
Kako si to uspio skontati na osnovu ove recenice, svega ti?
Peacean

#207 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by Peacean »

made_in_sarajevo

#208 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by made_in_sarajevo »

Eno i zahiraga se buni. Ujedinite se svi vjernici svih religija protiv cafirskog okupljanja. Komsinica komsinice tetkine rekla je da je David pio redbull na javnoj povrsini. Zamisli ti dokle taj bezobrazluk ide. Ja se slazem, sve ovo rastjerati treab i aerodrom sjebati. Evo nek helas i truba povedu, zahiraga ce se pridruziti da imaju snagu "naroda", a preko asima ce zavrsiti i nadbosansku biskupiju i islamsku zajednicu, a doci ce i hakiz jer odakle im pravo da trose nas asfalt.
problemnatravunu

#209 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by problemnatravunu »

zeleni termiti bi mater svoju sada popljuvali, samo zato što ih je narod otjerao sa pozicija zaglupljivanja i besramne pljačke tog istog nOroda
made_in_sarajevo

#210 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by made_in_sarajevo »

Zamisli koliko moras glup i zatucan biti da trazis razloge da pljujes po ovome. Davida prati milione ljudi na instagramu koji ce kliknuti na Sarajevo da vide sta je to. Oni drifteri ista stvar. Dovedu ti ljudi bolid F1 kojeg si samo na slikama i tvu gledao, upale ga, pokazu vrhunac ljudskog inzinjeringa, odu na masinski fakultet pa studentima pokazu sve to, sjednu sa ljudima da pricaju o tome, a ne da studenti crtaju neke tipove formule za ocjenu i to je to. Imali priliku pitati direktno sad sve sto ih zanima i sto su mogli citati samo. Redbull prati milioni i milioni ljudi koji ce kliknuti na Sarajevo, fanovi F1 iz cijelog svijeta ce isto pogledati slike i video, pa ce kliknuti na Sarajevo. David ce sutra pricati raji kako je Sarajevo fin grad, da vidia zajebancije vozio sam tramvaj 200m, svima dobro bilo. Pa ce od svih ti miliona ljudi i njegove raje dosta reci "jebes mu mater mogli smo otici da vidimo i to Sarajevo". Na jedan dan da postanemo svjetska atrakcija, a ne supak svijeta.

Ali kako to da truba, helas, zahiragic shvate. Trubi vrhunac kad Stup zatvore radi feste u crkvi, helas place za sda, zahiragi vrhunac zivota da bude glup, a hakiz jednostavno mora hraknuti na sve pa ko ga jebe. Hakizu je drago radi svega ovoga, ali mora pljunuti ko svaki dobri bosnjo. Odma u startu NE i samo govori NE, nema veze sto ti je drago.
tramvajtrojka

#211 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by tramvajtrojka »

problemnatravunu wrote: 09/06/2024 07:44
zeleni termiti bi mater svoju sada popljuvali, samo zato što ih je narod otjerao sa pozicija zaglupljivanja i besramne pljačke tog istog nOroda
Image

Pa oni bi ostavili ovaj narod da zauvijek misli da je jadan i bijedan i da jedino sto moze vidjeti je sadaka od turaka il arapa, dok se istovremeno oni kurche po Monacu :lol: :lol:

nasi mumini sretan je zatvor kojeg ovi lopovi zaobidju :-)
torbica

#212 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by torbica »

Vils je otvoren za saobraćaj samo da znate, ako je neko mislio djecu pustit da se igraju ili tako nešto
Mustang1

#213 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by Mustang1 »

Quaresma wrote: 09/06/2024 01:04 Hoce li se moci sjesti u Vapiano u Alti :D
Pa jeftinije ti je bilo kartu regularno kupiti :D
SmokingMan

#214 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by SmokingMan »

Čovjek je pod kontroisanim uvjetima vozio tramvaj.
Previše je to informacija za Her Hasiragića.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#215 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by mk ultra »

Quaresma wrote: 09/06/2024 01:04 Hoce li se moci sjesti u Vapiano u Alti :D
Bolje je pitanje moze li Zaha sjesti u boljid, fizicki :mrgreen:

Nisam pratio temu jel fkt se neko zalio na ovo? :lol:
propojeilijas

#216 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by propojeilijas »

pacijent za dr. sebiju
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#217 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by _BataZiv_0809 »

tramvajtrojka wrote: 09/06/2024 08:09
problemnatravunu wrote: 09/06/2024 07:44
Image

Pa oni bi ostavili ovaj narod da zauvijek misli da je jadan i bijedan i da jedino sto moze vidjeti je sadaka od turaka il arapa, dok se istovremeno oni kurche po Monacu :lol: :lol:

nasi mumini sretan je zatvor kojeg ovi lopovi zaobidju :-)
Tacno tako
l33t

#218 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by l33t »

Meni je tako krivo sto Red Bull pravi energetska pica, volio bih da neku cokoladicu naprave ili sokic e onda bih se navukao da im se zahvalim. :bih: RB :bih:
BadBoy

#219 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by BadBoy »

Kultard neovlašteno vozi tramvaj a nama brane da vozimo svoje bošnjačke dronove gdje mi hoćemo i kad hoćemo ko je to platio i zašto po čijem nalogu
Qler

#220 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by Qler »

Fascinantno je kako su neki ljudi glupi, prosto nevjerovatno...
kabal1337

#221 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by kabal1337 »

Neka su dosli, vjerujem da ima djece koje vole formule. Sta fali odlicna prilika da roditelji odu sa djecom, neka se druze malo i prosetaju :thumbup:
SmokingMan

#222 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by SmokingMan »

Zašto bi napuštali tržište koje obrne 53 milijarde dolara godišnje. Zadovoljavaju ciljanu grupu, i to su uglavnom tinejdžeri, a globalno gledajući, to je preko milijardu adolescenata, od kojih je najmanje 60% barem jednom ili dva puta sedmično konzumiraju neko od energetskih pića na tržištu.
l33t

#223 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by l33t »

SmokingMan wrote: 09/06/2024 08:31 Čovjek je pod kontroisanim uvjetima vozio tramvaj.
Previše je to informacija za Her Hasiragića.
Frajko vozi F1 a da ne moze tranvaj koi ide 30KMH
mokra_carapa

#224 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by mokra_carapa »

Najbolje ignorisati takve likove i ne spominjati ni ime ni citirati sta su izjavili. Takvima je najgora kazna zaborav i ignorisanje u drustvu/forumima/itd.

A danas je promocija Grada na malo drugaciji nacin. I bit ce popraceno vani. I u moru svjetskog marketinga, Sarajevo ce izroniti na tren :thumbup:
splinter

#225 Re: Red Bull Showrun Sarajevo

Post by splinter »

Dron jutros odradio probni krug bez ikakvih problema.
Izgleda biće vruće kasnije u pm.
Locked