De ba. Red Bull je uradio vise na promociji Mostara, nego svi ostali zajedno, ikada (ako iskljicumo Celebiju, of course). Narodu zabava, njima reklama, ostalima znanje o maloj zemlji na Balkanu, i vuk sit i ovce na broju…Hakiz wrote: ↑08/06/2024 22:47Prihvatam izvinjenje.konektovan wrote: ↑08/06/2024 21:11 Hakiz,..gundjalo nezadovoljno godinama...najnegativniji lik, nista mu ne odgovara..vjeciti kontras, uziva i zivi u svom mikro svijetu, u kojem nikad ne naglasava nista lijepo.
Evo, ako sam sta pogresno napisao,..izvinjavam.se.![]()
Ma, neka zabave, dobro je to, zašto bi iko bio protiv.
Samo, nije da će nas to staviti na kalendar trka F1, ili da će ljudi po svijetu govoriti, "Vidi, Red Bull spominje nekakvo Sarajevo, hajdemo tamo da vidimo, mora da je taj grad nešta specijalno čim je imao F1 showrun". Možda sam ja izuzetak, ali ni za jedan grad koji sam poželio da posjetim nije mi razlog bio taj da ga neka kompanija reklamira. Ako Sarajevo nema druge razloge zbog kojih će nas posjećuvati, ne moraju ni zbog Red Bulla, nema nam pomoći u tom slučaju.
Jedan dan F1 bolid će kružiti gradom. Ništa manje i ništa više. Ako ćemo zbog toga ući u kalendar trka F1, e to bi bilo nešta, onda i ja pristajem da padnem u ekstazu.
Ali dobro, mi smo u svemu takvi, veličanstvene, istorijske pobjede, katastrofalni, tragični porazi, sve nam je preemotivno, ništa ne može "normalno".
Plus, ne diraj mi Red Bull, da ti ne bih internet polomio, onomad me u Tunis poslase kad pobijedismo na prvom Jump&Freeze-u…