Klub je iznad svih kod reala…
Tako ko god misli mbappe došo, Ovo ono,
On se mora prilagoditi realu. A ne real njemu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Moram biti iskren pa da čitam i ne vjerujem. Pa ako igdje ima pritiska onda je to Real Madrid, možda je samo još Barcelona usporediva s time. Pa Ancelottija su umalo otjerali nakon prošle sezone, a pola navijača je bilo šokirano kad mu je produljen ugovor jer nije lani ništa osvojio.darius_maximus wrote: ↑04/06/2024 00:23 Realova najveća prednost je što mogu igrati rasterećeno.
Ako ne uzmu ligu ili LP, nema problema i neće trener letiti nakon šest mjeseci.
Vazda je osigurano mjesto u LP sljedeće godine, Barca i Atletiko toliko slabi da je i titula relativno blizu svake godine, tako da je trenutno banja.
Kada se stvari promjene i kada se drugi dozovu (pogotovo Barca) bit će tu više nervoze, pogotovo ako prođe 2-3 godine bez trofeja (a Barca recimo uzme ligu i/ili LP).
Dugoročno mislim da su se zeznuli s Mbappeom, jer je igrač oko kojeg će se morati graditi igra i mislim da će im timski pristup početi patiti.
Vidjet ćemo kako će to izgledati dogodine...
I protiv koga ćeš igrat? Inter Miamija možda?MarlboroGold wrote: ↑04/06/2024 08:05 Liga prvaka je postala farmerska liga za Real.
Dajte nam Superligu![]()
Ovaj Real ce pored ove Barce osvojiti jos 10 trofeja dok Barca osvoji jedan. Trenutno je Realu banja jer su odradili savrsenu tranziciju i podmladili ekipu a Barca nema za kifle. U LP isto jedina ozbiljna konkurencija im je City pa ce jedne sezone City proci kao prosle a druge City razbiti Real ali ce ovi proci nekako kao i ove godine i tako u krug. Narednih 5 godina fudbal se svodi samo na reprezentacije. Bar za ove koji ne navijaju za Real.darius_maximus wrote: ↑04/06/2024 00:23 Realova najveća prednost je što mogu igrati rasterećeno.
Vazda je osigurano mjesto u LP sljedeće godine, Barca i Atletiko toliko slabi da je i titula relativno blizu svake godine, tako da je trenutno banja.
Kada se stvari promjene i kada se drugi dozovu (pogotovo Barca) bit će tu više nervoze, pogotovo ako prođe 2-3 godine bez trofeja (a Barca recimo uzme ligu i/ili LP).
Dugoročno mislim da su se zeznuli s Mbappeom, jer je igrač oko kojeg će se morati graditi igra i mislim da će im timski pristup početi patiti.
Jedini pritisak koji Real može osjetiti je od svojih navijača, što je debilizam.JohnnyS wrote: ↑04/06/2024 09:19Moram biti iskren pa da čitam i ne vjerujem. Pa ako igdje ima pritiska onda je to Real Madrid, možda je samo još Barcelona usporediva s time. Pa Ancelottija su umalo otjerali nakon prošle sezone, a pola navijača je bilo šokirano kad mu je produljen ugovor jer nije lani ništa osvojio.darius_maximus wrote: ↑04/06/2024 00:23 Realova najveća prednost je što mogu igrati rasterećeno.
Možeš misliti koliko bi Real Madrid trpio Artetu, Ten Haga pa i Kloppa i njihove projekte umjesto titula. Pa odletili bi svi nakon sezone. Kao što je i Ancelotti odletio prošli put jer je sezonu nakon Lige prvaka osvojio samo kup
darius_maximus wrote: ↑04/06/2024 00:23 Realova najveća prednost je što mogu igrati rasterećeno.
Npr. Atalanta bi ubila Boga u ovom Realukamberovica polje wrote: ↑04/06/2024 11:08I protiv koga ćeš igrat? Inter Miamija možda?MarlboroGold wrote: ↑04/06/2024 08:05 Liga prvaka je postala farmerska liga za Real.
Dajte nam Superligu![]()
Igrat ćeš protiv istih klubova koji su trenutno u krizi.
Ništa se neće promijeniti.
Ne znam, meni se baš svidjelo. I izvlačenje i format. Možda malo previše utakmica u drugom dijelupropojeilijas wrote: ↑29/08/2024 19:38 gledao sam danasnje izvlacenje kuglica i dalje sam ubijedjen da nova liga prvaka nema smisla