Taj lakrdijas bi svoje performanse trebao drzati izvan parlamenta.internazionale wrote: ↑29/05/2024 14:02Moglo se i pretpostaviti koji će se delegat prvi zalijepiti za ovoJoseMujica wrote: ↑29/05/2024 13:59Hvala Damiru što je jedini iskren čovjek među ovim lažovima i opsjenarima sarajevskog ogranka HNS-a, mada prema onome što čujem, Damira je rukovodstvo NS pomnožolo s nulom, baš zbog iskrenosti.- Mi se vrtimo u krug, mlavimo se ovdje i mutimo. Ja stvarno vas ne razumijem, nemojte me pogrešno shvatiti, ako je ovo neustavno, super. Za vas super. Ako je neustavno sve, što ste nervozni toliko? Sačekate jun, sačekate sjednicu, Ustavni sud proglasi neustavnim... Pa pustite nas da ispunimo svoju obavezu prema HDZ-u, ako su se zeznuli... Šta nas mlavite više. Pustite da prema Evropskoj uniji, američkom ambasadoru, njemačkom ambasadoru, svjetskim silama... pustite nas da ispunimo tu obavezu. Ako je neustavna i ako Ustavni sud odluči, ako ste sigurni, ne znam što se nervirate? Pustite da ih zeznemo, ako ćemo ih zeznuti. Pustite da ih nasadimo na tu tehnikaliju i mi smo čisti. Sljedeći put idemo iz početka i tražimo novog. Je l' sad kontate o čemu se radi ovdje
Cirkus i zajebancija ce nama svima doci glave.
I onda se pitamo sto smo tu gdje jesmo. U ovom slucaju, sami pali - sami se ubili.