Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
N.N. wrote: ↑07/05/2024 21:12
Sta treba za pasos !?
Licna, uplatnica i stari pasos @?
Ne treba vise drzavljanstvo, rodni listovi i te zajebancije, a !?
@kakavdanakneiskustvu
i fotografirati se mislim trebaš, a mozda i ne,nisam siguran
_BataZiv_0809 wrote: ↑07/05/2024 19:11
Nikad cuo
Cudi me da nisu u poslovnoj zoni
Posluju oni duže vremena, prije nego što se poslovna zona počela gradit. A mislim i da nema slobodnih placeva u zoni vec odavno
Hej hvala bogu
Jebalo mater sta god krenem kupit ili koju god uslugu krenem nabaviti nema firme iz Zenice da kazes da prednjaci u tome
Toliki grad a nijedne prominentnije firme
Zato mi je drago da se to mijenja laga(no)
N.N. wrote: ↑07/05/2024 21:12
Sta treba za pasos !?
Licna, uplatnica i stari pasos @?
Ne treba vise drzavljanstvo, rodni listovi i te zajebancije, a !?
@kakavdanakneiskustvu
da, ako imas noviju licnu ne moras se ni slikat,nisi se promijenio nista
Ja produzio svoju prije ovih sad guzvi, kaze stara navalio narod sad.
Navala je zato sto je vecina licnih karti ovog novijeg tipa bilo izvadjeno kad je bila ona totalna zamjena svi odjednom bas negdje u maju .
Znam da sam se za prvu licnu nacekao i ja i stara, cekalo se od jutra do podneva, ispred poste kod stanice, jedva i zadnji dosli na red, jedva nas pustilo, srecom staroj licna tek istice sljedece godine.
Bobi wrote: ↑07/05/2024 21:54
Za LK obavezno ZK i ako niste vlasnik kuće ili stana izjava gazde da zivis na toj adresi, muz za zenu mora pisat izjavu...samo da znate.
_BataZiv_0809 wrote: ↑07/05/2024 19:11
Nikad cuo
Cudi me da nisu u poslovnoj zoni
Posluju oni duže vremena, prije nego što se poslovna zona počela gradit. A mislim i da nema slobodnih placeva u zoni vec odavno
Hej hvala bogu
Jebalo mater sta god krenem kupit ili koju god uslugu krenem nabaviti nema firme iz Zenice da kazes da prednjaci u tome
Toliki grad a nijedne prominentnije firme
Zato mi je drago da se to mijenja laga(no)
Meni je Zenica draga, ali nedavno sam pola dana trazio dva sijalična grla. Dvije i po godine sam ovdje, grad je OK, ali me nervira da zbog sitnica i gluposti moram ići u Žepče, Vitez i Kiseljak.
Ovo je veliki grad i trgovina, ugostiteljstvo (hrana u Zenici je ispodprosjek) i usluge mogu biti bolje.
Bobi wrote: ↑07/05/2024 14:34
Dobro ljudi, sta treba graditi u gradu osim podzemnih garaza sto je enormno velika investicija a upitno je koliko bi se iste koristile jer ipak treba platit koristenje ?
Cip je na novim promjenjen. Nije vise u obliku BiH sadasnje zastave. Nego kao trobojka s krugom. A skeniraju sad kaziprste. Prosli put su mi skenirali palceve ako se ne varam, ali nisam siguran u vezi toga.
aCme wrote: ↑07/05/2024 07:32
Za zbrinjavanje pasa lutalica iz budžeta 2024 izdvojeno 455.000 KM
Evo da ti odmah kažem da je ovo laž. Čovjek koji vodi azil je spreman da da zvanično podatke,a to je da su za dvije godine dobili 290.000 KM, tj. 145.000 KM godišnje. Taj ko ti je dao informaciju laže, da ne kažem 'ko pas'