Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
axe22 wrote: ↑23/04/2024 19:10
Samo treba prvo procitati zasto je tako glasao, pa onda pucati pricu.
Da je glasao Za ide onda Vitalni interes, ovako Zeljka ne moze nista.
Ne mogu sacekati da se Dodik vrati iz Rusije pa da sazove skupstinu i dize tenzije pa im zao sto eto Cvijanovicka nije "potegla vitalni" da mogu u Banjaluci vrijedjati, prijetiti i dizati tenzije.
axe22 wrote: ↑23/04/2024 19:10
Samo treba prvo procitati zasto je tako glasao, pa onda pucati pricu.
Da je glasao Za ide onda Vitalni interes, ovako Zeljka ne moze nista.
Ne mogu sacekati da se Dodik vrati iz Rusije pa da sazove skupstinu i dize tenzije pa im zao sto eto Cvijanovicka nije "potegla vitalni" da mogu u Banjaluci vrijedjati, prijetiti i dizati tenzije.
Zamislimo da je bilo obrnuto da je denis bio uzdrzan a komsic za, kakvo bi to botovsko sdfa izivljavanje bilo ne smijem ni da zamislim. Sda df nacin razmisljanja je potpuno identican kao kod njihove snsd hdz kleptonacionalisticke brace. Mi smijemo i sto ne valja a vi ne smijete ni sto valja.
Leverage wrote: ↑23/04/2024 18:37
Dakle, između da zaključak nema većinu i da ima većinu i bude oboren uz pomoć VNI, bolje je ovo prvo?
Meni se učinilo da je bilo bolje da ide na skupštinu ali ovaj Ljuljan neće da zateže odnose, traži neki kompromis sa rušiteljima države.
Jos jedan od razloga zasto ti botiras po forumima aon je u predsjednistvu, a onaj sto traze kompromis sa rusiteljima se zovu kolektivno Trojka dokaz sastanak Trojke sa Dodikom i hdZ/uZp-om u Istocnom Sarajevu prije 6 dana.
Dakle, između da zaključak nema većinu i da ima većinu i bude oboren uz pomoć VNI, bolje je ovo prvo?
Meni se učinilo da je bilo bolje da ide na skupštinu ali ovaj Ljuljan neće da zateže odnose, traži neki kompromis sa rušiteljima države.
Jos jedan od razloga zasto ti botiras po forumima aon je u predsjednistvu, a onaj sto traze kompromis sa rusiteljima se zovu kolektivno Trojka dokaz sastanak Trojke sa Dodikom i hdZ/uZp-om u Istocnom Sarajevu prije 6 dana.
Što se sad gicaš kad neko tvog Ljuljana optuži za kompromis sa separatistima, vidi kako se mi fino ponašamo iako nas že ka fanatikosi optužuju za to već godinu i po. Osaburi malo
Što se sad gicaš kad neko tvog Ljuljana optuži za kompromis sa separatistima, vidi kako se mi fino ponašamo iako nas že ka fanatikosi optužuju za to već godinu i po. Osaburi malo
Samo iznopsim cinjenice, znam boli ali tako i treba.
sajber87 wrote: ↑23/04/2024 20:07
Zamislimo da je bilo obrnuto da je denis bio uzdrzan a komsic za, kakvo bi to botovsko sdfa izivljavanje bilo ne smijem ni da zamislim. Sda df nacin razmisljanja je potpuno identican kao kod njihove snsd hdz kleptonacionalisticke brace. Mi smijemo i sto ne valja a vi ne smijete ni sto valja.
Ko je ono partner u vlasti sa snsd hdz klepto…?
Kako jos niste zapamtili da ste vi vlast sa njima?
sajber87 wrote: ↑23/04/2024 20:07
Ko je ono partner u vlasti sa snsd hdz klepto…?
Kako jos niste zapamtili da ste vi vlast sa njima?
Ja nisam, ali ako mislis na trojku onda da utvrdimo gradivo ponovljeno x puta, sa sda satelit ekipom dodik se bildao do maksimuma i dostivao zenit, pod samo jednim mandatom trojke zavrsice neslavno svoju politicku karijeru uz novi ustav i izborni zakon( dobar dio zavrsen). No sacekajmo pa da vidimo da li ce biti ovako