Zaharova navodi se kako je Iran izveo napad u okviru prava na samoodbranu u skladu s Članom 51. Povelje UN-a.
Dodik osudio napad Irana na Izrael.
Pa šta čeka? Rusi se razmahali i očekuje se ljetna ofanziva na vratima Evrope.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-o ... /240414055Predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorad Dodik osudio je napad Irana na Izrael
Peacean wrote: ↑14/04/2024 13:01 Šta je sad ovo![]()
Suprotno braći rusima![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-o ... /240414055Predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorad Dodik osudio je napad Irana na Izrael
Sve je ovo početno ispitivanje neuralgični tački.
Sta da ispituju? Koliko mogu samo izgubiti?Škobo Habu wrote: ↑14/04/2024 13:13Sve je ovo početno ispitivanje neuralgični tački.
Izrael je na potezu.
Arapi, po običaju, najveće pičkice. Nije ovo njihov rat.
Problem je politicke prirode, ne jer neceg fali. Licno mislim da ce ovo odblokirati pomoc Ukrajini jer su stvari zajeeno u kongresu.skupljac_zeljeza wrote: ↑14/04/2024 12:58 Berbok: Izrael se odbranio sam uz pomoć saveznika.
Zaharova navodi se kako je Iran izveo napad u okviru prava na samoodbranu u skladu s Članom 51. Povelje UN-a.
Dodik osudio napad Irana na Izrael.
Cudno je tebi jer si zadojen iranskom propagandom. Meni je to kao kada seljak gleda vremensku prognozu u narednih deset dana. Zeli biti informisan u slucaju da ce temperature pasti da ima neku marginu i reaguje i spasi sto se spasit moze. Nebitno mu je ako snijeg padne na Bjelasnici ili Vlasicu.alijagoro wrote: ↑14/04/2024 11:11Cudno za nekog koga boli za Palestinom i Iranom,da pises uvijek postove o njima,neka tiha patnja/opsesija kod tebe.apsidejzi wrote: ↑14/04/2024 11:04Tebi da se Ajatolah posere u tanjir i kaze napravio sam ti veceru, ti bi je pojeo i hvalio se kako je ukusna. Jarane i budala vidi da onaj napad Hamas nije mogao sam izvesti. Treba samo kockice povezivati i ne biti pristrasan kao ti. Mene boli klinton i za Palestinu i za Izrael i za Iran. Svejedno mi je ko ce koga naguzit i upravo zato stvari mogu sagledati iz pticije perspektive.
A ovo ima i te kako smisla i veoma jednostavno objasnjenje. Hamas bio u Moskvi u Septembru. Izvrsili napad u Oktobru. Imali kompletnu logistiku odradjenu. Svi obavjestajni podaci lijepo organizovani. Iranski potpis. MOskva i Teheran najbolji jarani. Jedni drugima isporucuju oruzje. I budala vidi da oni stoje iza napada Hamasa. Izrael onda ubije boga u hamasovcima i usput ucini genocid al koga briga za to. Malo se protestvovalo i zivot ide dalje. Palestinci se vise nikad nece vratiti na sjever Gaze. Izrael locirao koji generali su pomogli Hamasu i snimio ih. Poubijao ih kao grlice. TO izazvalo bijes iranskog naroda i onda ih moras smirit malo. Najavis napad i ispalis par stotina raketa i dronova od kojih 97% bude oborno. Ovi sto nisu padnu u neka polja. Narod ponovo veseo i slavi.
Iran zaboli ona stvar za Palestinom. Vide ih samo kao marionete. U principu, ovo je skracena verzija zadnjih pola godine u tom dijelu svijeta. Plus sto rusiji ovo godi jer su ameri fokusirani na drugi problem osim Ukrajine. Naravno, ovo moje je dosta karikirano al ako si posten skontaces sta hocu da kazem. Ako ne, za rucak dolazi novo ajatolahovo govno. Ugodan tek u tom slucaju.
Kao seljak koji gleda vremensku prognozu, a pokupila svaku mogucu teoriju zavjere koja postoji.apsidejzi wrote: ↑14/04/2024 13:28Cudno je tebi jer si zadojen iranskom propagandom. Meni je to kao kada seljak gleda vremensku prognozu u narednih deset dana. Zeli biti informisan u slucaju da ce temperature pasti da ima neku marginu i reaguje i spasi sto se spasit moze. Nebitno mu je ako snijeg padne na Bjelasnici ili Vlasicu.alijagoro wrote: ↑14/04/2024 11:11Cudno za nekog koga boli za Palestinom i Iranom,da pises uvijek postove o njima,neka tiha patnja/opsesija kod tebe.apsidejzi wrote: ↑14/04/2024 11:04
Tebi da se Ajatolah posere u tanjir i kaze napravio sam ti veceru, ti bi je pojeo i hvalio se kako je ukusna. Jarane i budala vidi da onaj napad Hamas nije mogao sam izvesti. Treba samo kockice povezivati i ne biti pristrasan kao ti. Mene boli klinton i za Palestinu i za Izrael i za Iran. Svejedno mi je ko ce koga naguzit i upravo zato stvari mogu sagledati iz pticije perspektive.
A ovo ima i te kako smisla i veoma jednostavno objasnjenje. Hamas bio u Moskvi u Septembru. Izvrsili napad u Oktobru. Imali kompletnu logistiku odradjenu. Svi obavjestajni podaci lijepo organizovani. Iranski potpis. MOskva i Teheran najbolji jarani. Jedni drugima isporucuju oruzje. I budala vidi da oni stoje iza napada Hamasa. Izrael onda ubije boga u hamasovcima i usput ucini genocid al koga briga za to. Malo se protestvovalo i zivot ide dalje. Palestinci se vise nikad nece vratiti na sjever Gaze. Izrael locirao koji generali su pomogli Hamasu i snimio ih. Poubijao ih kao grlice. TO izazvalo bijes iranskog naroda i onda ih moras smirit malo. Najavis napad i ispalis par stotina raketa i dronova od kojih 97% bude oborno. Ovi sto nisu padnu u neka polja. Narod ponovo veseo i slavi.
Iran zaboli ona stvar za Palestinom. Vide ih samo kao marionete. U principu, ovo je skracena verzija zadnjih pola godine u tom dijelu svijeta. Plus sto rusiji ovo godi jer su ameri fokusirani na drugi problem osim Ukrajine. Naravno, ovo moje je dosta karikirano al ako si posten skontaces sta hocu da kazem. Ako ne, za rucak dolazi novo ajatolahovo govno. Ugodan tek u tom slucaju.
Plus, ima i jedna zabavna dimenzija kad glupi ljudi cine glupe poteze i onda se cude kad dobiju po usima.Mislim tri generala odu u Siriju istovremeno a znaju da su mete. Vjerovatno su ponijeli mobitele sa sobom i prikopcali se na mrezu koju Izrael kontrolise. Gdje se nes smijat budalama.
kombinacija svasta necega najvise imaju kopija bukova, nesto kopija s300 i dosta njihovih sistema koji su jedni te isti kolicinski je to i okay al u operabilnosti je neispitano u realnim uvjetima, nije kao iron dome koji je istestiran do bola na sve
Ispitali su Tor-M u realnim uvjetima.tramvajtrojka wrote: ↑14/04/2024 14:06kombinacija svasta necega najvise imaju kopija bukova, nesto kopija s300 i dosta njihovih sistema koji su jedni te isti kolicinski je to i okay al u operabilnosti je neispitano u realnim uvjetima, nije kao iron dome koji je istestiran do bola na sve
Peacean wrote: ↑14/04/2024 13:01 Šta je sad ovo![]()
Suprotno braći rusima![]()
LOL njih dvojica ja i babo sami. Ta prica.