Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sat vremena spavali, pola sata igrali. Na kraju, lako. 38 ligaških utakmica zaredom sa barem jednim datim golom. Druga po dužini takva serija u istoriji PL.
Liverpool izvlači utakmice. Ne može bez toga ako hoćeš titulu. Sad je sve veći pritisak na konkurente.
Last edited by Osmi Socrates on 02/03/2024 18:29, edited 2 times in total.
Budala je svako ko je očekivao da ćete prosuti bodove protiv NF-a koji je u lošoj formi iako zadnju jesu dobili mada na kraju ipak na guzove... to je šampionski mentalitet i nema tu puno priče.
I ja ne znam čemu dovođenje onog Gakpa... lik je igrač manje na terenu. Flop definitivno što se tiče transfera.
MarlboroGold wrote: ↑02/03/2024 18:26
Budala je svako ko je očekivao da ćete prosuti bodove protiv NF-a koji je u lošoj formi iako zadnju jesu dobili mada na kraju ipak na guzove... to je šampionski mentalitet i nema tu puno priče.
I ja ne znam čemu dovođenje onog Gakpa... lik je igrač manje na terenu. Flop definitivno što se tiče transfera.
Sa ovako losih prvih 11 ovo je ogromna pobjeda.
Gakpo jeste los, kao i 90% igraca koji se dovedu zato sto su bljesnuli na SP. Ne sjecam se da je dao neki bitan gol, uglavnom zabije u pobjedama od 5:0 i slicno.
MarlboroGold wrote: ↑02/03/2024 18:26
Sa ovako losih prvih 11 ovo je ogromna pobjeda.
Gakpo jeste los, kao i 90% igraca koji se dovedu zato sto su bljesnuli na SP. Ne sjecam se da je dao neki bitan gol, uglavnom zabije u pobjedama od 5:0 i slicno.
Kad Pep ima Stonesa na raspolaganju, onda može priuštiti ovakav sastav sa Fodenom i Dokuom i De Bruyneom. Foden, isto tako, igra centralnije sada.
United bi trebao napasti Walkera u ovoj postavi Citija, jer on im je najslabiji igrač ove sezone. Pored Guardiola, koji i nema mjesto u skoro 100% zdravom Citiju. Apsolutno nepotreban igrač.
Pep sa Stonesom namjerava uraditi isto što i prošle sezone. Ako ih United pusti da održavaju posjed lopte unedogled, izgubiće. Ako nametnu high tempo utakmicu, da umore De Bruynea, možda imaju šanse. De Bruyne će ih pojesti ako City drži posjed non stop.
Trebalo bi biti žestoko u centru, sa McTominayom, Casemirom i Mainoom.