Gdje ces porediti Mazdu sa Passatom?konektovan wrote: ↑22/02/2024 11:46 Auto demode..sto bi rekli. Staro i tromo izgledao vec 2017.
Cijena k'o da je passat....a nije, nazalost.
Mazda je premium i ona se poredi sa Merc, BMW, Audi.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Gdje ces porediti Mazdu sa Passatom?konektovan wrote: ↑22/02/2024 11:46 Auto demode..sto bi rekli. Staro i tromo izgledao vec 2017.
Cijena k'o da je passat....a nije, nazalost.
Ma najbolje da ga za džabe dam
rupica po rupica da bude po pscitroen xm wrote: ↑22/02/2024 14:37 U ovoj Mazdi sjedišta izgledaju kao da su prešla prilično više od navedene kilometraže. Ili je ovu šupljikavu kožu nemoguće očistiti?![]()
Ako to ne uspije, trostruki klik na link, zatim desni klik i odabrati opciju "idi na..." (ili "go to...").
nista specijalno
Evo legao je XC60, javim dojmove kad ga preuzmem za desetak dana.Bullet Tooth Tony wrote: ↑21/02/2024 19:07Nisam citao komentare od prije ali ti evo info iz vlastitog iskustva za XC40 sa tim da je kod mene T5 AWD .. 250 KSDidier wrote: ↑20/02/2024 22:55 Dobio sam priliku da povoljno kupim jedan od modela Volvoa, XC40, XC60 ili XC90.
Ovaj zadnji mi je najprivlačniji, ali je i najskuplji. Mogao bih jedan od njih uvesti uz vrlo male dadžbine, pošto se draga osoba koja više ne vozi vraća u BiH, pa ga može "preseliti", a ima sva tri na svom imenu.
Ipak, svi mi kažu kako je skupo održavanje, pa bih volio znati koliko je to skupo, gdje se uopšte oni održavaju, i koliko moram računati godišnje troškova ako uzmem jedan od ovih. Čuo sam i da se dugo čeka na dijelove, ali svakako bih ga osigurao kaskom, mada eto možda ima nešto što ne znam.
Ovlasteni servis .. Januar 2023
1800 KM je sofersajba sa grijacima (za odmrzavanje i to)
Ako te jos nesto zanima za XC40 pitaj