Nije se moglo predvidjeti? Stvarno? Imali su informacije da Dodik i Čović samo čekaju njih da se okrenu za 180 stepeni? Hajde, de.No Mind wrote: ↑21/02/2024 13:53Ponasanje druge dvije strane sa apsolutnom sigurnošću niko nije mogao predvidjeti. Ali jeste moglo se očekivati, ipak moralo se i pokušati, bitno je da se jos jednom pokazalo sta i ko je uzrok problema funkcioniranja države. Ostalo stvarno nije do pro-BiH strane.Hakiz wrote: ↑21/02/2024 13:44
A to šta si napisao bi značilo da ako nisu bili naivni, a nisu, barem Konaković koji je školovan SDA kadar i zna sve šta se znati treba, a i Nikšić nije od juče, onda su zbog stvari koje si napisao znali da nema od boljitka ništa i da su nas naprosto lagali.
Pa su i za to krivi.
Da su ostali samo na borbi protiv kriminala SDA bilo bi sve OK.
Ali, jok. Bolje sutra za BiH uz HDZ i SNSD, to su nam takođe obećali. Pa, ko ih je vukao za jezik. Sami pali, sami se ubili.
Ma, meni svejedno. Invalidnina mi je ostala na nivou iz barem 2006, ako ne i ranijem. Neka ih hvale ove porodilje, mladi sa novim stanovima i ovi što se puno voze tramvajem. Meni invalidnina ne dozvoljava da kupim rezervnu gumu za bicikl, kamoli kartu za ovaj novi rekonstruisani tramvaj.
Meni isto kao pod SDA.
Eh, da. Ako nas uvedu u EU (za 35-40 godina pod pretpostavkom da nam EU kaže da je mart ispunjen), predviđam oko 3 mjeseca do pokupljenja struje za 500 %. Itd.
A plate? E, to će tržište i poslodavci da odluče. Kao i penzije itd. Rast penzija 5 % svake prestupne godine.