Nemojte je puno pritiskat', bit ću ja, jadan, krivizvrsni direktor wrote: ↑18/02/2024 10:08Bloo wrote: ↑18/02/2024 10:06Kakav uspjeh?problemnatravunu wrote: ↑18/02/2024 10:00 Rimcu se (ipak neki) uspjeh ne može osporavati , hoću reći , nema kapitaliste koji je fin i čist , nemojmo se zanositi
Babo HDzovac, mali prima poticaje/subvencije i zemljiste od drzave, nikako ili malo opravdava sredstva i nikad materijalizirane projekte...
Klasicna prevara.![]()
Svako bi mogao tako jelde. Forumasu su svi prevare, svaki forumas je pametniji i strucniji u svakoj oblasti
"Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Moderator: anex
-
HelaS
#6301 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
- Bloo
- Globalna šefica
#6302 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Nemoj me ti branit svega ti. 
-
HelaS
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#6304 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Da da, pare i stranka su jedina prepreka. Samo daj pare i svaki forumas ce napraviti svjetski brend i nadmasiti svakog svjetskog strucnjakaBloo wrote: ↑18/02/2024 10:10Ne baš svako.izvrsni direktor wrote: ↑18/02/2024 10:08 Svako bi mogao tako jelde. Forumasu su svi prevare, svaki forumas je pametniji i strucniji u svakoj oblasti
Potrebno je da zadovoljis odredene uslove - babo prevarant i HDZovac prvo.![]()
Al hajd.
Vidim da sam iznijela nepopularno misljenje.
Da li sam u pravu ili ne, mozda moramo sacekati smjenu vlasti u Hrvatskoj.![]()
Inace svaki forumas je dzeki i slicnima u mladosti kroz noge provlacio, ali niko nije imao babu da ga pogura.
A kad je prosla mladost onda je svaki forumas strucnjak za svaku oblast i bolji od svakog svjetskog strucnjaka, ali ovaj put nema stranku da ga gura..
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#6305 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Ne znam sta je cudno? Umjesto da se potpisuje na papir, unese zabiljeske elektronski. Umjesto da ide u racunovodstvo ili gdje vec i kaze "Hankooo meni treba dvajs litara deSifenkcije i 50 rola tolajet papira", fino to sve isklika u nekom programu, neko odobri, nju izvjesti bla bla bla.
Sta je tu cudno?
- Bloo
- Globalna šefica
#6306 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Nije cudno.laserShow wrote: ↑18/02/2024 10:54Ne znam sta je cudno? Umjesto da se potpisuje na papir, unese zabiljeske elektronski. Umjesto da ide u racunovodstvo ili gdje vec i kaze "Hankooo meni treba dvajs litara deSifenkcije i 50 rola tolajet papira", fino to sve isklika u nekom programu, neko odobri, nju izvjesti bla bla bla.
Sta je tu cudno?
Cistacice se vode kao KV radnici?
Placene su kao KV radnici?
Koliko sam upoznata cistacice u BiH idu preko nekih servisa (OKI/Sarajevostan i druge firme) i uglavnom su zene sa zavrsenom OS. Rade to jer je to jedino sto mogu da rade. Koliko cistacica znas? u Bosni? Licno i personalno? Barem tetu koja ti cisti haustor npr.?
Nekom programu?
Zamisli sad cistacicu kako u "nekom programu" radi narudzbu.
Da se sad vratimo na ovaj dolje slucaj:
Zeli osobu koja ce imati radno odijelo cistacice i cistiti prostorije, te u odredenom trenutku primati stranke i javljati se na telefon. Koji telefon? Na recepciji? Kod sekretarice?

- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#6307 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Eo da ti odgovorim:
-nista cudno za IT firmu da to sve trazi
-cistacica ima svoj lokal, na koju je odgovoran pozove ako ima nesto vanredno
-ne znam koje stranke, pretpostavljam vezano za cistocu
I vjerovala ili ne, ovo je sasvim normalno negdje gdje imaju procesi. Pa tako u rimcu nece cistacica ici u racunovodstvo i nabrajati sta treba, niti ce to pisati na papir.
Ne pricamo o tetama u haustoru, pricamo o tetama u IT kompaniji, odnosno tehnoloskoj.
I vjerovala ili ne, ovo je sasvim normalno negdje gdje imaju procesi. Pa tako u rimcu nece cistacica ici u racunovodstvo i nabrajati sta treba, niti ce to pisati na papir.
Ne pricamo o tetama u haustoru, pricamo o tetama u IT kompaniji, odnosno tehnoloskoj.
- Bloo
- Globalna šefica
#6308 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
izvrsni direktor wrote: ↑18/02/2024 10:35 Da da, pare i stranka su jedina prepreka. Samo daj pare i svaki forumas ce napraviti svjetski brend i nadmasiti svakog svjetskog strucnjaka
Inace svaki forumas je dzeki i slicnima u mladosti kroz noge provlacio, ali niko nije imao babu da ga pogura.
A kad je prosla mladost onda je svaki forumas strucnjak za svaku oblast i bolji od svakog svjetskog strucnjaka, ali ovaj put nema stranku da ga gura..
Nije problem, meni nije mrsko sačekati da se pokaže istina o obitelji Rimac.
Evo već u 2024. godini, treba da se ispuni njegovo obećanje o robotaksijima u Hrvatskoj.
Vidimo se!
- Bloo
- Globalna šefica
#6309 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
OK.laserShow wrote: ↑18/02/2024 12:12 Eo da ti odgovorim:
-
izvrsni direktor
#6310 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Dobro, ko je tvrdio da nije dobio pare? Ko je tvrdio da ga hdz nije pogurao?Bloo wrote: ↑18/02/2024 12:14izvrsni direktor wrote: ↑18/02/2024 10:35 Da da, pare i stranka su jedina prepreka. Samo daj pare i svaki forumas ce napraviti svjetski brend i nadmasiti svakog svjetskog strucnjaka
A kad je prosla mladost onda je svaki forumas strucnjak za svaku oblast i bolji od svakog svjetskog strucnjaka, ali ovaj put nema stranku da ga gura..![]()
Nije problem, meni nije mrsko sačekati da se pokaže istina o obitelji Rimac.
Evo već u 2024. godini, treba da se ispuni njegovo obećanje o robotaksijima u Hrvatskoj.Za koje je primio milijunceke kuna iz proracuna.
Vidimo se!![]()
Jedini ko je nestp tvrdio si ti kako on nije nikakav strucnjak vec obicni prevarant i na to se osvrcem...taaa ce mate, nema on pojmaa i ta spika, "lazni musk"
Hdz ga progurao na celo bugattija...logicno
- Bloo
- Globalna šefica
#6311 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Ja tvrdim da je prevarant. Ne tvrdim da je glup ili neobrazovan vec da je namazani prevarant.izvrsni direktor wrote: ↑18/02/2024 12:24 Dobro, ko je tvrdio da nije dobio pare? Ko je tvrdio da ga hdz nije pogurao?
Jedini ko je nestp tvrdio si ti kako on nije nikakav strucnjak vec obicni prevarant i na to se osvrcem...taaa ce mate, nema on pojmaa i ta spika, "lazni musk"
Hdz ga progurao na celo bugattija...logicno mogla bi to i boo samo da je imala hdz iza sebe
Ali da se ne ponavljam, vrijeme će pokazati.
- Bloo
- Globalna šefica
#6312 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Mozda sam samo ljubomorna i u krivu, a vi cete se u 2024. vozati po Zagrebu u robotaksijima a ja jesti svoju dzigericu.
Možda je on čovjek za vlastitim znanjem i vizijom a ja jednostavno to ne vidim jer sam jalna na njegov uspjeh.
Nego, strpimo se ove godine.

Možda je on čovjek za vlastitim znanjem i vizijom a ja jednostavno to ne vidim jer sam jalna na njegov uspjeh.
Nego, strpimo se ove godine.
-
BiBi911
#6313 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Bloo wrote: ↑18/02/2024 12:27Ja tvrdim da je prevarant. Ne tvrdim da je glup ili neobrazovan vec da je namazani prevarant.izvrsni direktor wrote: ↑18/02/2024 12:24 Dobro, ko je tvrdio da nije dobio pare? Ko je tvrdio da ga hdz nije pogurao?
Hdz ga progurao na celo bugattija...logicno mogla bi to i boo samo da je imala hdz iza sebe
Ali da se ne ponavljam, vrijeme će pokazati.![]()
Tip ima Facebook Stranicu
https://www.facebook.com/share/p/DpzAML1Yem37pMNL/
-
izvrsni direktor
#6314 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Opet, isto kao sto niko nije rekao da ga hdz nije pogurao, tako ti niko nije rekao ni da si ljubomorna niti sta...vec mu osporavas znanje i licni kvalitet sa glupim razlozima.
Jedno je kad drzava pogura ublehara i neznalicu, i ulozeni novac nestane u havu, a drugo je kad drzava pogura strucnjaka svjetskog nivoa koji isporuci rezultat, kakav je rimac. Svi iz cijele auto industrije ga smatraju velikim strucnjakom, koji ima rezultate iza sebe, forumski strucnjaci kazu "lazni musk". Ko je u pravu, svjetski dokazani strucnjaci iz faha, ili forumasi?
Volkswagen ga stavi na celo bugattija, forumski strucnjak kaze "on je laz", ko bi trebao biti u pravu?
- Bloo
- Globalna šefica
#6315 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Pa rezultati su upitni i definitivno nisu njegovog mozga djelo.izvrsni direktor wrote: ↑18/02/2024 12:42Opet, isto kao sto niko nije rekao da ga hdz nije pogurao, tako ti niko nije rekao ni da si ljubomorna niti sta...vec mu osporavas znanje i licni kvalitet sa glupim razlozima.
Jedno je kad drzava pogura ublehara i neznalicu, i ulozeni novac nestane u havu, a drugo je kad drzava pogura strucnjaka svjetskog nivoa koji isporuci rezultat, kakav je rimac. Svi iz cijele auto industrije ga smatraju velikim strucnjakom, koji ima rezultate iza sebe, forumski strucnjaci kazu "lazni musk". Ko je u pravu, svjetski dokazani strucnjaci iz faha, ili forumasi?
Volkswagen ga stavi na celo bugattija, forumski strucnjak kaze "on je laz", ko bi trebao biti u pravu?
Ali, da se ne ponavljam, cekajmo da prode 2024. i da se provozamo robotaksijima.
Ponavljam se.
Do tada, mislim da sam zakljucila upise na temu Rimac. Da se ne ponavljam.
-
izvrsni direktor
- Bloo
- Globalna šefica
#6317 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Opet, stavljaju mi se rijeci u usta.izvrsni direktor wrote: ↑18/02/2024 13:12Pa sto odma nisi rekla da si jedna od onih koja tvrdi da je mate kupio gotovu neveru iz kine...da bar znam s kim komuniciram, tj da ne gubim vrijeme vise
Sve on to in-house proizvodi.
Nego...2024.
-
Trappist
#6318 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
On mene sve vise podsjeca na elizabeth holmes i njenu kompaniju Theranos. Ali vrijeme ce pokazatiBloo wrote: ↑18/02/2024 12:27Ja tvrdim da je prevarant. Ne tvrdim da je glup ili neobrazovan vec da je namazani prevarant.izvrsni direktor wrote: ↑18/02/2024 12:24 Dobro, ko je tvrdio da nije dobio pare? Ko je tvrdio da ga hdz nije pogurao?
Ali da se ne ponavljam, vrijeme će pokazati.![]()
- mayab
#6319 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Jebiga, kako bilo , opet je pokazao da je "majstor", pa prevario i jedan Porsche, zajedno sa VW i Bugatijem, te i korejski Hyundai.... Nemoguće
-
zrakomlat
#6320 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/rimac-kupuje-gotov-izraelski-sustav-za-robotaksije/2538172.aspx
Tražeći ovaj tekst negdje sam naletio da je 2026.rok i da se 2 godine nije ništa radilo po tom pitanju.
-
izvrsni direktor
- Bloo
- Globalna šefica
#6322 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Kruzenje novaca iz EU fondova u prirodi.
Biće vam jasnije kad mali pojede govno.

Biće vam jasnije kad mali pojede govno.

-
izvrsni direktor
- Bloo
- Globalna šefica
#6324 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Ti spominješ Kinu, ne ja. Već drugi put.izvrsni direktor wrote: ↑18/02/2024 17:48Sta ce nam biti jasnije, da je lazni musk? I da nevera nije djelo njegove kompanije vec kupljena iz kine? I da je uspio prevarit citavu auto industriju?![]()
Kao što već rekoh, pranje HDZ novaca i novaca iz EU fondova od strane većih igrača.
Elem, strpljen, spašen.
Ja možda pojedem govno jer sam bila u krivu i onda se možda provozam onim njegovim uspješnim e-bajkom.
A možda Rimcu i krene, pa i VW-u krene napokon u drugom kvartalu neke godine.
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#6325 Re: "Ima ko hoće radit" - davno prošlo vrijeme
Rimac jeste balkanski Musk u pokušaju. Jako dobar prodavač magle i uvoznik promaje, vlasnik fabrike Ništa...A sa druge strane evo i potvrde da je HDZ pulen: [media]https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/vlada-od-eu-zatrazila-trazi-da-se-rimcu-odgodi-rok-za-razvoj-robotaksija-20230903[/media]
Šta sve taj nije naobećavao
od superautomobila kome nama premca na svijetu, preko električnih autobusa i kamiona, baterija autonomije omanjeg reaktora...dobro sad je malo realniji pa je obećao električne bicikle 
Šta sve taj nije naobećavao