Ima i jeftinijih opcija
https://gg.deals/game/against-the-storm/
Moderator: Benq
Ima i jeftinijih opcija
ovo je večPeacean wrote: ↑16/02/2024 15:16Ima i jeftinijih opcijaMene izašlo 12 eura.
https://gg.deals/game/against-the-storm/
Sto se tice te tehnologije, samo cu reci L.A. Noire
DS. piće praznik za oči def.
Nije bas fer usporedba sa bilo kojom igrom, jer tu prakticno gledas video glumca, potpuno druga kategorija i tehnologija koju niko vise nije koristio koliko mi je poznato.
Nemam mi ništa mrže nego potrošiti barem sat hodajući iza bolokova zgrada ne bi li naišao na cinkaroša.TU20.1 PATCH NOTES
NEW VENDOR - DANNY WEAVER
Added the new textile vendor, Danny Weaver, who sells a limited stock of caches which refreshes weekly and can only be purchased with textiles.
To locate him, you need to find the Snitch, who will now reveal both Cassie Mendoza and Danny's locations on the map.
Imam u planu kad pojeftini
Konačno. Nakupio sam kamaru tekstila jer sve što trenutno možeš s tim kupit' je čisti šund. A cinkaroš nije problem, imaš youtube klipove svake sedmice koje ti pokažu gdje se nalazi.SmokingMan wrote: ↑20/02/2024 09:51 The Division 2 upcoming update.
Nemam mi ništa mrže nego potrošiti barem sat hodajući iza bolokova zgrada ne bi li naišao na cinkaroša.TU20.1 PATCH NOTES
Added the new textile vendor, Danny Weaver, who sells a limited stock of caches which refreshes weekly and can only be purchased with textiles.
To locate him, you need to find the Snitch, who will now reveal both Cassie Mendoza and Danny's locations on the map.![]()
Za razliku od Wolcena, Last Epoch je držala odlične ocjene kroz cijeli early access. Na wishlisti mi je duže od godinu dana, možda i dvije, a čekam kad izađe full release i možda koje sniženje pa ću je uzet'.ferratilis wrote: ↑19/02/2024 18:56 Igra koja je pocela kao necija ideja na redditu je postala stvarnost, i izgleda zanimljivo. Ali i Wolcen je izgledao zanimljivo, pa je na kraju bio sranje. Vidjecemo kako ce ljudi reagirati kad izadje. Diablo 4 sigurno necu uzimati, a volio bi igrati neki solidan ARPG, barem dok Grim Dawn ekspanzija ne izadje.
Imam ja neka 2 sata odigrana, djeluje zanimljivoCharakterZnak wrote: ↑20/02/2024 15:32Ja sam započeo a na recenzijama sam vidio da se ljudi žale da traje bas predugo.
Ne odgovara svima ta melanholija prvog dijela, jer ako uzmeš u obzir da je NY bio friško žarište pandemije, i da je visokokontaminirani DZ najmanje 4 puta veći površinom nego DZ.u DC.u, jasno je da je ta amosfera straha, izolovanosti i otuđenosti u poptunosti unešena u igru, ne da odsutnost ljudi doživiš na način da igra nije sadržajna, fokus je bio na audio zapisima, i mogao si ih pronaći na putu između misija. Tek tu i tamo si u ulicama NY.a povremeno mogao sresti grupice ljudi koje razgovaraju sa svojim komšijama, ako ispucaš rafal, svi se ubrzo razbježee na svoju stranu.Tito_i_Partija wrote: ↑20/02/2024 16:15Konačno. Nakupio sam kamaru tekstila jer sve što trenutno možeš s tim kupit' je čisti šund. A cinkaroš nije problem, imaš youtube klipove svake sedmice koje ti pokažu gdje se nalazi.SmokingMan wrote: ↑20/02/2024 09:51 The Division 2 upcoming update.
To locate him, you need to find the Snitch, who will now reveal both Cassie Mendoza and Danny's locations on the map.![]()
Završio sam prvu etapu manhunta, pa dok čekam da izađe druga etapa za dvije sedmice, igram malo The Division 1. Mislim, nije loše, igra je solidna i zabavna, al' mi je bukvalno sve u dvojci bolje urađeno. Čak i ta famozna atmosfera iz jedinice koju mnogi hvale mi nije nešto aman zaman posebna, eto ima malo snijega pa šta, mislim da vas dobro jebe nostalgija i afinitet prema božićnom/holiday periodu.![]()
fala ti jarane na ovom kanalu , dobro mi dodje kao pocetniku u Division, igram od 2019 a tek sam presao mozda 30 posto Division 1SmokingMan wrote: ↑20/02/2024 16:59 Imaš ovaj od dobar YT kanal koji je posvećen ovoj igri, bukvalno ti dođe kao audio knjiga, saznaš nekih sijaset stvari na koje nisi obraćao pažnju. Eh, kako bi volio da se neko nađe i uspješno ekranizuje materijal u jednu fantastični nelinearnu priču. Definitivno Troy Bakera ovdje vidim kao Keenera.
https://www.youtube.com/@NGN