Legendo nemoj meni da ja nesto nagadjam i pisem nepovezano...to se ocito na tebe odnosi,jer vidim da ne znas kako se i sta se radi.Lain Coubert wrote: ↑04/02/2024 22:52 Meni se čini da ti pričaš nepovezano i nagađaš. Rekao sam gore da ne bih plaćao veću cijenu ako ide na rate ali si ti pogrešno shvatio da bih ja dao 2200 za rate umjesto 1600 keša. Normalno da je to glupo.
Što se tiče radnje Univerzalno možda i tu nagađaš jer piše
Za kupovinu proizvoda na rate je potrebno da posjetite neko od naših prodajnih mjesta.
Proizvode možete kupiti na rate ako imate neku od sljedećih kartica:
Sparkasse Shop&Fun kartica, Unicredit Visa kreditna kartica, Sberbank kreditna kartica, Intesa Sanpaolo Inspire, Raiffeisen kartice i kartice NLB banke.
Nije nigdje naglašeno cijena za keš kao što vidiš na tom oglasu niti bi oni gubili šta ako ja uzmem na rate jer već imam tu karticu sa kojom u toj radnji mogu plaćati na rate a čak i kad ne bi dali mislim da ako ništa ovdje ima posla za društva za zaštitu potrošača. Ostavljam mogućnost da se mogu ponašati kao neke piljare ali nisu mi dosad djelovali tako.
Ali eto ako meni ne vjerujes,nazovi ih za neki model,pitaj koja je cijena za kes a onda pitaj koja je na rate,pa me citiraj ovdje i javi je li ista