Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzontra_Volta wrote: ↑28/01/2024 10:00
Ma ja, i promaHa ubija.
Da li si nekad vidio na primorju u Hr ili negdje drugo,gdje je velika vlaga,u posudicama za sol,ubaceno 10ak zrna rize??
I da li si se ikada zapitao sta riza radi u posudi za sol???
Nije vidio odmah da ti kažem A pijesak za mačke nema svako domaćinstvo, dok rižu ima pa sigurno 90%.
Meni su do sad dva telefona pala u vodu. Jedna Nokia sa poklopcem gdje se baterija odmah mogla vaditi i mislim Samsung s9. Oba su nakon riže radila normalno i još dugo.
Ma ja, i promaHa ubija.
Da li si nekad vidio na primorju u Hr ili negdje drugo,gdje je velika vlaga,u posudicama za sol,ubaceno 10ak zrna rize??
Kakvo primorje, kod mene kući u solnici ima riže.
Ali ta riža dolazi u direktan dodir sa soli, a tamo riža dira okvir telefona.
O elektronici i osjetljivosti da ne pričamo. To je možda moglo.raditi na Nokia 3310.
Riža je otprilike mit kao i 'formiranje"danasnjih litijumskih baterija jer se to radilo na starinskim telefonima.
Ma ja, i promaHa ubija.
Kakvo primorje, kod mene kući u solnici ima riže.
Ali ta riža dolazi u direktan dodir sa soli, a tamo riža dira okvir telefona.
O elektronici i osjetljivosti da ne pričamo. To je možda moglo.raditi na Nokia 3310.
Riža je otprilike mit kao i 'formiranje"danasnjih litijumskih baterija jer se to radilo na starinskim telefonima.
Pomoglo je mnogim osobama i spasilo telefon.
To sto ti kazes da nije u kontaktu sa vodom,ne treba ni biti u kontaktu,jer riza kupi isparavanje vode i isusi telefon. Ti ako ne vjerujes,odmah bacis telefon i kupis drugi,tvoja stvar.
Voda moze napraviti stetu ili cak sprziti komplet maticnu a moze i da telefonu ne bude nista.
Ja evo u kuci imam telefon koji je pao u wc solju prije neke 4 godine i ekran je bio pun vodene pare ali sada od posljedica ima malo proflekan display ali tako radi vec 4 godine
Evo recenzija odlicnog Redmi Note 13 Pro+ modela.
Pa bukvalno ovaj telefon ima sve vrhunsko...cak i lajsna nije plasticna,nego aluminijumska.
Nahvaljen na recenzijama maksimalno.
zippoo87 wrote: ↑28/01/2024 17:44
Pa bukvalno ovaj telefon ima sve vrhunsko...cak i lajsna nije plasticna,nego aluminijumska.
zippoo87 wrote: ↑28/01/2024 17:44
Pa to je sluzbena cijena ali ici ce to dole odmah,nije Redmi Note serija nikada isla dalje od 800 KM ni u sluzbenim radnjama.
Sto se tice modela i sta se moze naci...polovno i ono po olxu se moze naci svasta ali ovo je sluzbena cijena.
Ne znam koje su cijene kod nas u BiH,nisam jos nijedan imao.
Oko 900 se vrti sada kod nas u ovim ozbiljnim radnjama. Ako spadne na 800 vrijedi itekako. Vidjećemo, ovo je početak prodaje, tu hvataju one što po svaku cijenu hoće najnoviji proizvod.
Ma kakvih 900 KM...imati cu ja to uskoro po puno nizoj cijeni...cim se pojavi u prodaji,neko ce mi nuditi da otkupim
Ako ima musterija,prednarucite se pa pravimo posao
Xiaomi 13T 8/256 koristeni mjesec dana su na olxu 750 KM,sa 2 godine garancije...gdje ce Redmi Note serija biti 900 KM.
Mislim jeste u radnjama ali ko hoce da ustedi 40%,spremi kes i pazari a ko nema pola cijene kesa a hoce nesto najnovije...e onda ce da ga pusi cijenom
citroen xm wrote: ↑28/01/2024 22:01
Nema ih još kod operatera pa ih nema u ponudi kod fizičkih lica. Kada krene kod operatera, biće i povoljnijih cijena. Ovo je prvi nalet.
Ma da...kao i uvijek na pocetku pa ko se zaleti,zaleti.
Ali cjenovni rang Redmi Note serije je od 400-600 KM max za nove i to je taj sell point.
Ko ce dati 900 KM za Redmi Note seriju,zdrave pameti,slabo ko ?